اینم از سفارشات میهن استور در ایام عید 5 تا سفارش 4 تا انصرافی :general210:
همکاری در فروشش هزینه انصرافی رو کم میکنه؟
من کار نمیکنم اما فکر میکنم دایان قبلش چک میکنه و مبلغی ازت نمی گیره...
بالاخره بچه اسلامشهره یا نهران :دی
کریم ؟ فامیلیش؟
بچه سعیدیه هست؟
آسمون؟ منم بچه زمینم

نمیدونم والله . . . عبدل آباد , نازی آباد,ولنجک,اسلامشهر,زعفرانیه,خانی آباد . . . اصن خودت بگو دیگه :android06:
فامیلش بماند.
آسمون یه جاییه برای دلتنگیای خودم
به خاطر آدما زمینم وگرنه خیلی دلم تنگه رفتنه :general503

این قسمت کاملاً جدیه:general503

من تهران نباشم چطور؟
گاهی میام بیرون اصلاً توی این دنیا نیستم
تو دوست داری کجا زندگی کنی؟
شاید من اونجایی بودم :general307:
من الان یه خط خالی خونه دارم (فقط برای ADSL هست) بخوام ازین استفاده کنم بعدش بنویسم ساعات پاسخگویی مثلا 5 تا 7 عصر ضایع نیست؟
بعدش یه زمان آدم خونه نباشه طرف زنگ بزنه کسی جواب نده خودش باعث بی اعتمادی نمیشه؟ هزینه دایورت روی موبایل هم خیلی زیاده لامصب...
من به مشتری های قبلیم به هیچ وجه شماره نمیدادم. حالا موندم این بحث پاسخگویی تلفنی واقعا چه قدر موثر هست در اعتمادسازی و فروش.
خوبه
همینم خوبه
بستگی داره کارت چی باشه
توی کار ما اصلآً دفتر نداشتن ضایع بودن رو رد کرده... و باید داشته باشی و اینکه پشتیبانی 24 ساعته هست
میتونی بذاری مشکلی نداره کسی ج نداد شماره موبایل هم کنارش هست.
آدم به دشمنش هم زنگ بزنه اگه کار داشته باشه تمام گزینه ها رو بررسی میکنه مگر اینکه آدم بیکاری باشه بخواد فضولی کنه...:general307::general307::general307:
چیزی حدود 600 درصد موثر هست
6 برابر حال حاظر فروش خواهی داشت.
تجربه و آمار نشون داده که اگر از هر هزار بازدید کننده صد نفر قصد خرید داشته باشند 10 درصد از اونها یعنی ده نفر بدون هچگونه تردیدی خرید میکنند و بستگی داره به خودتون که بخواید نگه شون دارید یا...
حالا همین 100 درصد 80 درصد به پشتیبانی و ارتباط اهمیت خاصی میدند.... و حدود 5-6 درصد خریداران نهایی رو تشکیل میده
یعنی اگر 10 مشتری داشته باشید و 6 نفر به پشتیبانی اهمیت میدهند ممکنه مشتری های شما صد نفر بشند...(البته 80) اما شصت درصدشون به پشتیبانی اهمیت بدهند...
البته اعتماد رو به این خاطر نگفتم که جزئی از پشتیبانیه و همیشه مشتری توجه بیشتری بهش داره... البته من اینجا از هزار نفر رو مثال زدم و اون 900 نفر جزو دسته هایی هستند که باهاشون کاری نداریم( برای اون 900 نفر که البته مراجعه کنندگان وبسایت شما هستند تبلیغات، کیفیت ، خواص و اعتماد سازی بیشتر لازمه که در موردش سوالی نکردید :دی)
حتی اگر خرید کرد می بایست بتونید در کنار اون باشید.(مهمه جایی باشید که بهتون اهمیت میدند...)
حالا حضور ذهن ندارم اما حساب و کتاب ساده ای بکنید تاثیر داره.....
برای ما که اینجوری بوده جند سال پیش نداشتیم پدر بزرگ ما دراومد...
بعدش ...
بذارید البته برای خیلی از کارها دیگه دفتر لازم نیست و مشتری درک میکنه که برخی ها ممکنه خونه باشند و کار کنند...
برخی دفتر دارند و هیچ .... به سر ملت نزدند...
یکی مثل
تبیان که توی بلوار کشاورز ساختمونی به اون عظمت جلوی وزارت صنعت داره اما هیچ گلی بر سر ما که هیچ بر سر خودش هم نزده...
ببخشید زیاد حرف زدم :دی
کسی تجربه ای داره که راه اندازی نسخه موبایل برای یک سایت چه قدر موثر هست یا در آینده چه قدر میتونه موثر باشه؟
توی ایران بی نهایت تاثیر داره چون که واقعاً تبلیغات اینترنت موبایل..... کشک خاله قزی هم نیست :general307: (البته من در خوردن و مثال زدنش تجربه ای ندارم) اما اینترنت ایرانسل رو تجربه کردم همراه اول همینطور رایتل معزز مکرم همینطور
قیمت ها و کیفیت هاش منو یاد کشور های آفریقایی میندازه
به خودم میگم یعنی اینا رابین هودند؟ این دزدی ها رو میبرند اونجا میریزند توی شکم اون بدبختها؟
حس میکنم فایر فاکس بهتره
حالا شما این دو پیوند رو با هم مقایسه کن :
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers
http://fa.wikipedia.org/wiki/سهم_استفاده_از_مرورگرهای_وب
تو ویکی پدیای انگلیسی مردم چین همه از کروم استفاده میکنن ولی تو ویکی پدیای پارسی مردم چین همه از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنن. جالب نیست ؟؟؟؟ :general511:
حیف اموپرا که داره ظلم میشه بهش
حیف ما که نمیتونیم جز فایرفاکس به چیزی عادت کنیم :general307:
حیف اینترنت اکسپلورر که سریع فاتحشو خوندیم و بوسیدیم گذاشتیم کنار...:general707:
ویکی پدیا رو که به روز میکنه آخه....
ایرانیها به فکر اینند که شبکه های اونور آبی چی میگن و.... مگه بیکارند من و تو :general504: رو ول کنند برند ویکی پدیا؟ ("شبکه من و تو" رو گفتم :general307: عاشق "من" و "تو" نیستند :general707

دوستان کسی از نحوه فروش نرم افزار اندروید و ویندوز فون اطلاعات داره ؟
اصلا برای ایرانی ها امکان پذیره ؟
پی پال قبول می کنن ؟
برای ایرانیها به سختی
پی پال داری؟
نرم افزارها چی هست
لینک میدی؟
سلام به همه
راستش میخوام یه سایت افزایش اد لیست یاهو راه بندازم.
به نظرتون ارزشش رو داره؟
نظر شما چیه؟
خیلی پیش رفت نخواهد داشت خود یاهو پس رفت داشته.....
الان فیس بوک لایک و ورودی گوگل مهمه.
سود ورودی گوگل خیلی خیلی خوبه.........
:general307: