• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
این پلاگینای وردپرس چرا هروقت آپدیت میکنن و نسخه جدید میدن گند میزنن؟!!! XML Sitemap Generator for WordPress 4.0 مشکل داره کلا حذفش کردم :| فقط دارم از سایت مپ یوآست استفاده میکنم ببینم اون دیگه کی خراب میشه!!
وردپرس هزارتا پلاگین برای Sitemap داره ، از یکی دیگه استفاده کنه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بلی دارم.
لینک چی ؟ برنامه هنوز ننوشتم می خوام بدونم امکان فروشش هست که استارت بزنم یا نه.

آره اگر نرم افزار استانداردی باشه چرا که نه...
توی مارکت های ایرانی هم میتونی بذاری...
به نظر واسه بازار هدف ایرانی بنویس بعد برو اونور.....

خط تلفن بعد از سیم کشی باید بلافاصله وصل شه یا طول میکشه ؟

خط ثابت جدید سریعاً...... باید بهت تحویل بدند موقع سیم کشی....

این همچین مشخصات شاخی نداره ، مشابه با همین کانقیگ رو می تونی تو بازار پیدا کنی.

من همینو میخوام :دی
کویت نبود گفت باید سفارش بده و تیغ میزنند کویتی ها..... :(

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
وردپرس هزارتا پلاگین برای Sitemap داره ، از یکی دیگه استفاده کنه
میدونم الان هم مشکل سایت مپ ندارم ولی رو اعصابه که هر دفعه آپدیت میکنن میزنن یه جایی رو خراب میکنن : ))
رفیق چند سالمه دوسش دارم :دی

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
مگه گازه كه صبر كني گاز بياد تو لوله ها o_O
بلافاصله بايد وصل باشه ديگه

:general307::general307::general307::general307:

یعنی عاشقتم :general208: دنبال یه همچین چیزی بودم بهش بگم :general707:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
میدونم الان هم مشکل سایت مپ ندارم ولی رو اعصابه که هر دفعه آپدیت میکنن میزنن یه جایی رو خراب میکنن : ))
رفیق چند سالمه دوسش دارم :دی
شاید یکی از دلایل اش ، این باشه خود وردپرس هم خیلی زود به زود بروزرسانی میکنه ، سازندههای پلاگین ها هم هماهنگ نیستن.
یک مشکل وردپرس اینکه ، توسعه دهنده اش هر کی واسه خودش برمیداره یک پلاگین می نویسه ، هم کاربر تو انتخاب گیج میشه و هم روند توسعه شون سرعت کمتری داره.
یک نمونه خوب دروپال هست ، اول اینکه یک روند خیلی سخت گیرانه برای تایید کد های ماژول دارن ، شده چند ماه هم یک ماژول معتل می کنن ، کد ها هم فقط باید تو خود مخازن دروپال باشه.
یک چیز ذیگه ای هم دارن ، میان قبل از اینکه ماژول رو تایید کنن ، میان امکانات اش رو نگاه میکنن ، اگر مشابه اش باشه ، توسعه دهنده رو میگن ، ماژول ات چه تقاوتی با نمونه مشابه اش داره ، اگر تفاوت هم باشه ازش می خواهن ، اگر تمایل داره ، کارشو با اون تیم دیگه ترکیب کنه ، اکثرا هم مشکلی با کار این ندارن ، چون کار تیمی بهتره.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
تیکت ها به صورت رندوم بین پشتیبانی نت افراز میچرخه؟ : ))))
صبحی تیکت زدم چند دقیقه بعدش آقای بهراد جواب داده، من جواب دادم و نیم ساعت بعدش آقای سهراب شاهین برسی کردن و مشکل حل شد، منم تشکر کردم و سال نو رو تبریک گفتم آقای آراد تشکر کردن!! :eek::D

شاید یکی از دلایل اش ، این باشه خود وردپرس هم خیلی زود به زود بروزرسانی میکنه ، سازندههای پلاگین ها هم هماهنگ نیستن.
یک مشکل وردپرس اینکه ، توسعه دهنده اش هر کی واسه خودش برمیداره یک پلاگین می نویسه ، هم کاربر تو انتخاب گیج میشه و هم روند توسعه شون سرعت کمتری داره.
یک نمونه خوب دروپال هست ، اول اینکه یک روند خیلی سخت گیرانه برای تایید کد های ماژول دارن ، شده چند ماه هم یک ماژول معتل می کنن ، کد ها هم فقط باید تو خود مخازن دروپال باشه.
یک چیز ذیگه ای هم دارن ، میان قبل از اینکه ماژول رو تایید کنن ، میان امکانات اش رو نگاه میکنن ، اگر مشابه اش باشه ، توسعه دهنده رو میگن ، ماژول ات چه تقاوتی با نمونه مشابه اش داره ، اگر تفاوت هم باشه ازش می خواهن ، اگر تمایل داره ، کارشو با اون تیم دیگه ترکیب کنه ، اکثرا هم مشکلی با کار این ندارن ، چون کار تیمی بهتره.
انشاالله یکم فری بشم برم سراغ دروپال و جوملا ببینم چه تستایی میشه روشون کرد :D
تعریف دروپال رو خیلی شنیدم، یه رفیق دارم روس هست، دوست پسر لیدی گاگا همش از دروپال تعریف میکنه : )))) :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه فیلمی رو گذاشتم رو یه سایتی و نوشتم سانسور شده درحالی که سانسور نشده بوده نه که از رو عمد گذاشته باشم ها منبع زده بود سانسور شده.
حالا از لحاظ فیلترینگ مشکلی پیش میاد؟ اگه ریپورت بدن یا...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
انشاالله یکم فری بشم برم سراغ دروپال و جوملا ببینم چه تستایی میشه روشون کرد :D
تعریف دروپال رو خیلی شنیدم، یه رفیق دارم روس هست، دوست پسر لیدی گاگا همش از دروپال تعریف میکنه : )))) :D
عجب رفیق باحالی داری ، ما رو هم باهاش آشنا کن :general707: :D

یه فیلمی رو گذاشتم رو یه سایتی و نوشتم سانسور شده درحالی که سانسور نشده بوده نه که از رو عمد گذاشته باشم ها منبع زده بود سانسور شده.
دیگه اونقدر بیکار نیستن ، بیان فیلم رو دانلود کنن و نگا کنن ، ببینن ، سانسور شده یا نه .
مگر اینکه یک از خدا بی خبری بیاد کرم بریزه و ریپورت اش کنه .

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
این پلاگینای وردپرس چرا هروقت آپدیت میکنن و نسخه جدید میدن گند میزنن؟!!! XML Sitemap Generator for WordPress 4.0 مشکل داره کلا حذفش کردم :| فقط دارم از سایت مپ یوآست استفاده میکنم ببینم اون دیگه کی خراب میشه!!
سایت مپ یوآست برا منم از اول خراب بوده
منم آپ کردم خراب شدم از اونیکی سایتم بازم نسخه فدیمی گوگل سایت مپ رو برداشتم و نصب کردم حل شد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

دیگه اونقدر بیکار نیستن ، بیان فیلم رو دانلود کنن و نگا کنن ، ببینن ، سانسور شده یا نه .
همون دیگه چون تعداد بازدیدش بالا بوده میترسم ریپورت کنن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بعید میدونم، بعضی وقتا گیر میدن ولی توی این موارد بیشتر به سایت های زیر 200-300 الکسا گیر میدن که زیاد تو چشمن

: ))))
اگر منو با لیدی گاگا آشنا کنی منم تورو با اون رفیقم که اتفاقا اسمش هم علیرضا 439 هست آشنات میکنم : )))
سایت مپ یوآست برا منم از اول خراب بوده
منم آپ کردم خراب شدم از اونیکی سایتم بازم نسخه فدیمی گوگل سایت مپ رو برداشتم و نصب کردم حل شد
یوآست خدا رو شکر برام مشکلی نداشته ولی این پلاگین سایت مپ که آپدیت شده با خودش درگیره! ارور میده که فایل از قبل وجود داره وقتی حذفش میکنی کلا ارور 404 میده : )))
گزینه ری بیلد رو هم حذف کردن؟ هرچی گشتم پیداش نکردم :|

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بعید میدونم، بعضی وقتا گیر میدن ولی توی این موارد بیشتر به سایت های زیر 200-300 الکسا گیر میدن که زیاد تو چشمن

اگر منو با لیدی گاگا آشنا کنی منم تورو با اون رفیقم که اتفاقا اسمش هم علیرضا 439 هست آشنات میکنم : )))

یوآست خدا رو شکر برام مشکلی نداشته ولی این پلاگین سایت مپ که آپدیت شده با خودش درگیره! ارور میده که فایل از قبل وجود داره وقتی حذفش میکنی کلا ارور 404 میده : )))
ما رو چه به الکسای 200-300:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ما رو چه به الکسای 200-300:D
انشاالله که بهش میرسی ولی توی سایت های الکسا پایین و متوسط زیاد گیری نمیدن مگر اینکه دشمن داشته باشی و طرف چندین بار ریپورت کنه اون موقع ممکنه حساس شن

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

اره ایناهم دیگه براشون اعصاب نمونده خود درگیری پیدا کردن.
یعنی پلاگین رو قبل انتشار تست نمیکنن ؟؟؟

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوستان عزیز میخوام شروع کنم 2 تا کتاب بنویسم به نظرتون فروش داشته باشه !!!!؟؟؟؟:D

یکی اسمش "وبمستران نمیمیرند" میزارم :general404:
اونیکی هم "پاپ آپی ها به بهشت نمیروند":general307:
نظرتون چیه شروع کنم :general711:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
رابطه من و گاگا ، فقط یک دوستی ساده هست ، همینو بس :general705:
حالا اگر می خواهی ایرانسلشو بهت بدم :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
داداش لینک بده ریپورت کنیم ببینم فیلتر میکنن یا نه :general307::general307::general304::general304::general304:
اگه فیلتر شد که هیچی نشد خیالت راحت میشه خب :general404::general404::general404::general404::general404:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
باعرض پوزش فیلم X بدون سانسور بوده و هیچ یک از شئونات اسلامی در آن رعایت نشده است.
پس از شما 2 خواهش دارم:1)سربرگی که بالای صفحه زده بودید مبنی بر سانسور آنرا تصیح کنید.
2)فیلم را از سایت خود هر چه زود تر حذف کنید تا آبروی کسان دیگر مثل من نرود.(از این به بعد به فیلم هایی که در سایت میگذارید دقت کنید)
با تشکر
:general208:
حقم داره ها:(
+
معلومه ازون ریپورترهاست:D

بالا