تغییرات از امروز شروع شده و احتمالاً دو سه روز هم این تغییرات ظول میکشه .مثل که اینکه گوگل کلا الگوریتمهاش رو به روز کرده، من خودم سرچ میکنم الان تفاوت رو احساس میکنم دیگه کلا از سایتهای نامربوط در نتایج جستجو خبری نیست
تغییرات از امروز شروع شده و احتمالاً دو سه روز هم این تغییرات ظول میکشه .مثل که اینکه گوگل کلا الگوریتمهاش رو به روز کرده، من خودم سرچ میکنم الان تفاوت رو احساس میکنم دیگه کلا از سایتهای نامربوط در نتایج جستجو خبری نیست
با این موی سفید بهم میاد تازه راه انداخته باشم :general105:تازه راه انداختی؟
کد تخفیف نمیدی؟
برای این که فایل هام رو از رو وی پی اس قرار بدم و بقیه دانلود کنن میخوام . مشکلی که نداره؟
هزینه هر 100 گیگ اضافه کردن هارد چند تومنه؟
از دوستان کسی میدونه این چیه !!!!؟؟؟؟
یهویی تو بخش ایندکس های گوگل وبمستر پیداش شد !!!!؟؟؟؟
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم خطی که نوشته آپدیت ؟؟؟
کاهش ایندکس ها رو هم که دارین مشاهده میکنید
مشاهده پیوست 563288
قبلا این خط بود الان اومده جلوتر. یه مدت رو نمودار search queries هم بود. فکر نکنم چیز مهمی باشه. احتمالا آپدیت نرم افزاری خود وبمستر تولز باشه. چون بعد از آپدیت قبلی تغییرات نمودارا خیلی جزئی تر شده بود.کسی از این سر در نیاورد ؟؟؟؟؟:general208:
سلام دوست عزیز
با اجازه بیوگرافی الناز شاکر دوست برداشته شد
ولی استفاده نشده
اگه مشکلی ندارید 1 کامنت برای من بذارید
تا اونو در سایت قرار بدم
الان تو میخوای چکار کنی بگو لینک منبع بزاره :general711:یه همچین کاربرایی دارم من![]()
اینو کجای دلم بزارم :|
ساعت 5 صبح نظر داده
کدوم افزونش؟؟!رفقا
همین الان گوگل دوباره افزونه خودشو بروز کرد به نسخه 4.0.1
من آپدیت کردم بلکه درست بشه
انتشار دو نسخه در سه روز![]()
این یه وبلاگ دخترونس از این پیشنهادا زیاد میدن توش :دیدلشو نشکن گناه داره :general307::general307:
چرا همچین چیزایی به پست من نمیخوره :general705::general705::general705:
کاربرای سایت منم میل میزنه که اگه کار سراغ داشتی بهم میل کنم :general208::general208::general208: یکی نیست بگه بابا این خودش یه پا الافه و دنبال کاره :general404::general404::general404:
اینو کجای دلم بزارم :|
ساعت 5 صبح نظر داده
توی قالبش واردی؟دوستان فروشگاه دار که از پرستا شاپ استفاده میکنن
یه خبر خوب براتون دارم
نسخه 1.6 فارسی چند ساعت پیش تو انجمن پرستاشاپ فارسی منتشر شده
حالشو ببرین :general711:
اگه کارت راه نیفتاد بهت بدم:general504:يك vps براي انتقال 60 گيگ فايل نياز هستهمراه با پرداخت هزينه
چه کلمه ای :دیتو این کلمه صفحه اول بینگم (لبنک سوم) 9f1fcec3b267edb6f3bd02566bc889bb4a372bfd
![]()
تو کلمه دیتاسنتر آسیاتک برای من تو صفحه اول لینک یازدهم بودیگناه داره بگو متاهلم بده به ناصر خان حالا که به پستت خورده گناه داره به پستش نمیخوره :general707:
توی قالبش واردی؟
اگه کارت راه نیفتاد بهت بدم:general504:
بدون پرداخت هزینه :general705:
چه کلمه ای :دی
من تو کلمه "دیتاسنتر آسیاتک" سومم
توی کلمه"سرور اختصاصصی آسیاتک" دومم
منم دنبال همچین چیزی هستممشاهده پیوست 563474
دوستان توی سایدبار چطور میتونم همچین امکانی رو اضافه کنم ؟
توی بینگ رو گفتم نه گوگلتو کلمه دیتاسنتر آسیاتک برای من تو صفحه اول لینک یازدهم بودی![]()