شما درست می گید حالا به کی بسپارم ؟
من از Avira نسخه رایگان استفاده می کنم ، نسبت به آنتی ویروس های پولی چیزی کم نداره ، بلکن بهترم هم هست.بهترین آنتی ویروس به نظرتون کدوم هست؟
من از یه نفر فلش گرفتم الان ویروس افتاده ، برای خودش 2 تا تب باز میکنه که یکی به سایت فروش فیل ترشکن میره یکی هم به همکاری در فروش! این ویروس به هر فلشی که وصل میکنم کپی میشه و حذف نمیشه :|
آنتی ویروس فعلی نود32 هست.
وایت هتاوکی اما بلاخره نگفتید کجا خوبه ؟ جایی که وایت هد باشه ...
این تاپیک تکنیک جدید گوگل خوبه ؟
دهنتو سرویس :دیفکر کنم رفته حموم :دی
عجب خواب بدینه اسمت مطرح شد :دي
داشتم با ادمين يه سيستم همكاري در فروش حرف ميزدم :دي گفتم اوضاع فروش چطوره و از اين بحث ها ... همينجوري داشت صحبت ميكرد كه گفت اين پسره ali-ahmari سايتش بازديد گرفته و فروشش توپ شده :دي
حالا اگر همين جوريه پورسانت خواب من فراموش نشه :general703:
![]()
بعد از خوندن پست k-boy رفته حموم :دیخب من نفهمیدم ... قبل از خواب رفته حموم .. تو خواب رفته حموم .. یا بعد از خواب رفته حموم ؟ : ))))))))
منم دیشب کابوس دیدم چند تا کیوردهام سقوط کرده
عرفان رو جنساتون میشه حساب باز کرد یا نهhttp://sellme.ir
44 محصول جدید و پرفروش به همراه تعدادی محصول اختصاصی با پورسانت بالا اضافه شد
3 امکان جدید به زودی بهسیستم اضافه میشه
http://emkala.com
جوش نزن رفیق. همشهری هستیم. بالاخره ازش می گیریم.کجا کاری داداش
این کرمونیا همون اصفهونیان که مخفی شدن:general304: .فکر گرفتن شیرینی از امین رو از سرت بیرون کن چون هیچی بهت نمیده:general707:
سیستمی که 5 خط شماره تماس گذاشته و پاسخگوئه نمیتونه جنس قلابی بیارهعرفان رو جنساتون میشه حساب باز کرد یا نه
اینام ازون جنس قلابیاس؟:general705:
پس منم میام عضو میشم تو سیستمتونسیستمی که 5 خط شماره تماس گذاشته و پاسخگوئه نمیتونه جنس قلابی بیاره
محصولات با کارت گارانتی ارسال میشن
اگر یه مشکلی داشته باشه خریدار جد اباده مارو یکی میکنه بنابراین کیفیتی میدیم که حرفی توش نباشه اعصابمون هم راحت باشه
f-secure و دیگر هیچبهترین آنتی ویروس به نظرتون کدوم هست؟
من از یه نفر فلش گرفتم الان ویروس افتاده ، برای خودش 2 تا تب باز میکنه که یکی به سایت فروش فیل ترشکن میره یکی هم به همکاری در فروش! این ویروس به هر فلشی که وصل میکنم کپی میشه و حذف نمیشه :|
آنتی ویروس فعلی نود32 هست.