الان یه سر رفتم مپش خوب نبود بازی نکردم :دیچت باران
10.201.65.125:27015
فدایی داری. دانلودش کردم. و نصب کردم و فایل را اجرا کرد.Potplayer هر فایل رو باز میکنه. http://dl.softgozar.com/Files/Software/PotPlayer_1.5.44465_Stable_x86_Softgozar.com.exe
من فعال کردم ولی تا حالا پولی کم نشدهعزیزان کیا امکان اسمس برداشت و واریز بانک ملی رو فعال کردید ؟؟
الان یکی گفت که پول کم میکنه
واسه من فعالهعزیزان کیا امکان اسمس برداشت و واریز بانک ملی رو فعال کردید ؟؟
فکر کنم اون یه نفر میخواسته اذیتت کنهعزیزان کیا امکان اسمس برداشت و واریز بانک ملی رو فعال کردید ؟؟
من فعال کردم ولی تا حالا پولی کم نشده
Sent from my C6602 using Tapatalk
تو فرمی که موقع امضا جلوتون میزارن نوشته هزینه کم میکنه( دقیقا هم ذکر نکرده برای هزینه ارسال هست یا نه ؟) :general405: مطمئنید ؟ بانک ملت کم نمیکنه مطمئنمواسه من فعاله
پول کم نمیکنه ملی.
برای من که تو این مدت یه ریال هم کم نکرده!تو فرمی که موقع امضا جلوتون میزارن نوشته هزینه کم میکنه( دقیقا هم ذکر نکرده برای هزینه ارسال هست یا نه ؟) :general405: مطمئنید ؟ بانک ملت کم نمیکنه مطمئنم
سید جان .شما طراحیش کردید و یا سایت i-whost برای شماست؟
خب معلومه رشد میکنه 8 ساله تو مدرسان شریفه :دیبچه ها سایت رفاهی شد 20 ایران ایول . واقعا خوب داره رشد می کنه.
شما هم خوب رشد کردی. چند ساله تو اسلام شهری: دیخب معلومه رشد میکنه 8 ساله تو مدرسان شریفه :دی
ما الان از سال هزار و سیصد O بوققق تو اسلام سیتی هستیم:general206: :دیشما هم خوب رشد کردی. چند ساله تو اسلام شهری: دی
من هیچ وقت از اینجور بازی ها خوشم نیومد ، بازی فقط اول شخص .