mehdidesigner
Registered User
ptortre.irخوب خیلی وقت بود که نقاشیامو برای وبمسترهای عزیز نذاشته بودم, امروز یکی رو می ذارم که هنوز تو هیچ سایتی منتشر نشده و یکی 2 ماه دیگه تو سایت خودم می ذارمش
ptortre.irخوب خیلی وقت بود که نقاشیامو برای وبمسترهای عزیز نذاشته بودم, امروز یکی رو می ذارم که هنوز تو هیچ سایتی منتشر نشده و یکی 2 ماه دیگه تو سایت خودم می ذارمش
یه شکولات بدین، جایزه ایشون :دیخوب خیلی وقت بود که نقاشیامو برای وبمسترهای عزیز نذاشته بودم, امروز یکی رو می ذارم که هنوز تو هیچ سایتی منتشر نشده و یکی 2 ماه دیگه تو سایت خودم می ذارمش
یه شکولات بدین، جایزه ایشون :دی
بد نیستش شاید بعدآ بتونی مثل من بشی
نقاشی من :
:general304:خارجی باشه
منم باگ همه سایت هارو پیدا میکنم ولی چه فایده؟ راه نفوذ مهمه@
بدو بدو آتیش زدم به مالم :دی
فروش باگ امنیتی سایت های:
shop.persianscript.ir
market.hamyarwp.com
dchat.org
chatsaz.ir
پ.خ بدید
باگ امنیتی یعنی چی؟منم باگ همه سایت هارو پیدا میکنم ولی چه فایده؟ راه نفوذ مهمه
نهباگ امنیتی یعنی چی؟
واسه من توضیح میدی؟
وقتی باگ دستتت باشه، دیگه راه نفوذ اش سخت نیس
من قبل از وبمستری همش دنبال هک بودم. تو آشیانه 24 ساعته داشتم یا فیلم آموزشی دانلود میکردم یا مقالات رو میخوندم. باگ میتونم پیدا کنم ولی راه نفوذ رو نه! آموزش ها هم چنگی به دل نمیزنه. همه گنگ توضیح دادن. یه آموزش هم بخوای پیدا کنی باید 400 تا تاپیک رو بگردی آخرش هم به هیچی نمیرسی. آشیانه بهم ریخته است. هیچ کس هم سایت ایرانی قبول نمیکنه میگن نه و فلان و فلان.وقتی باگ دستتت باشه، دیگه راه نفوذ اش سخت نیس
حتی یه مبتدی هم میتونه نفوذ کنه
تو آشیانه پر آموزشه
:general607:من قبل از وبمستری همش دنبال هک بودم. تو آشیانه 24 ساعته داشتم یا فیلم آموزشی دانلود میکردم یا مقالات رو میخوندم. باگ میتونم پیدا کنم ولی راه نفوذ رو نه! آموزش ها هم چنگی به دل نمیزنه. همه گنگ توضیح دادن. یه آموزش هم بخوای پیدا کنی باید 400 تا تاپیک رو بگردی آخرش هم به هیچی نمیرسی. آشیانه بهم ریخته است. هیچ کس هم سایت ایرانی قبول نمیکنه میگن نه و فلان و فلان.
آموزشی چیزی داری خودت که خوب باشه من از این چیزا خوشم میاد:general607:
محسن شهبازی گرون فروشهمحسن شهبازی بود پنل پیامک داشت؟ این پیامو دیدی اگه داری پ خ بده میخوام برای یه شرکت.
PM بدید زودتر جواب می ده, زیاد حواسش به تاپیک نیستمحسن شهبازی بود پنل پیامک داشت؟ این پیامو دیدی اگه داری پ خ بده میخوام برای یه شرکت.
وبمستری که به سایت های مختلفی از موضوعات مختلف سر نزنه وبمستر نیست :دیدادا اینا رو از کجا پیدا میکنی من موندم !!!؟؟؟
شما فرض کن خونت توالت نداشته باشه! چی پیش میاد؟ این موردم متاسفانه توالت نداره ملتم دیواری کوتاه تر از اینترنت پیدا نمیکنن میگیرن سمت نت :دیآره خیلیا نت رو با توالت عمومی اشتباه میگیرن :دی