Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
: ))) 10ت رو شوخی کردم :دی شاید 11تومن اوردم تو کار :دیاگه بلد باشی سودش از بانک و ... خیلی خیلی خوبه اما اگه نه ضررش هم بدک نی :general711:
10 تومن خیلی زیاده دادا ورشکسته نشی یهو با کمتر شروع کن 100 یا 200 تا تک تومنی
الان من خودم به شخصه میترسم دولت داره حمایت میکنه وگرنه بورس تقریباً خوابیده و اگه بنزین هم گرون شه و دلار هم باز بره بالا فعلا برای بورس نمیتونه خوب بشه مگه این که دولت دستشو بگیره
الان بیرون بگردی و جنس بخری و دلالی کنی بدک نی تا بازم تب و تاب افزایش قیمت بنزین و دلار بخوابه که اونموقع نوبت بورس باز میرسه که بره بالا
برای شروع هم باید به یه کار گذاری بورس بری و کپی شناسنامه و کارت ملیت رو بدی تا کد سهامداری بگیری و بعد هم از طریق کارگزاری شروع کنی به خرید و فروش سهام ، حضوری یا اینترنتی و یا آنلاین
منم در حال تاسیس شرکتم تا ببینم بعدا خدا چی میخواد الان همینجوری فقط دارم تاسیس میکنم و هیچ تصمیمی ندارم که میخوام تو شرکت چیکار کنم اما هدفم رقابت با شرکتهایی مثل گوگل و فیسبوک و ماکروسافت و دوو و هیوندا و سامسونگ و هرچی شرکت بزرگه هست :general609:
والله بیکار شدم و خرج زندگی بالاس نمیخام از جیب بخورم :| موندم چیکار کنم :| شاید یه سیستم پاپ آپ بالا اوردم و پول وبمسترا رو بالا کشیدم :general304: