Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
بردارش بد آموزی دارهخدا شاهده بعد از 4 ماه از راه اندازی سایتم اولین نظری بود که گذاشتن :|
مشاهده پیوست 582137
کسایی که از این طریق آشنا شدن با این تاپیک لطفآ معرف رو هم بگن کی بوده ممنونهر کس شرکت نکرده شرکت کنه (فقط تا 12 ظهر امروز محلت مونده!!!!)
http://forum.persiantools.com/threa...-دیگر-فرصت-باقیست.545375/page-17#post-9589596
فقط کافیه این متن رو بزارید:
معرفی از طرف @@farshad-fr4
لطفآ به من هم یک شماره قرعه کشی بدهید
ممنون
بد آموزی؟بردارش بد آموزی داره
فضا: 5000 مگابایت بر روی هارد ssd ؟؟؟
فضا: 5000 مگابایت بر روی هارد ssd ؟؟؟
:general707::general304:
اقا این از شما بعیده!
:general304:
امیدوارم منظور منو گرفته باشین! چون من اصلا به قیمت کاری نداشتم
خب ssd درسته یه نوع حافظه ست ولی خب بخاطر اینکه سرعتش و یه سری ویژگی هاش از حالت معمول بهتر و بیشتره اصطلاحا بهش میگن هارد ssdامیدوارم منظور منو گرفته باشین! چون من اصلا به قیمت کاری نداشتم
فقط خواستم بهتون تذکرداده باشم که ssd هارد نیست بلکه یک نوع حافظه هست
مثل اینه که بگین هارد فلش! هارد مموری!
بله چیزی که شما می گی درسته :general206: :general304:خب ssd درسته یه نوع حافظه ست ولی خب بخاطر اینکه سرعتش و یه سری ویژگی هاش از حالت معمول بهتر و بیشتره اصطلاحا بهش میگن هارد ssd
بلاگفا هم دان شد...
به نظر میاد حمله شده باشه ، چون نه خود بلاگفا بالا میاد نه وبلاگ هاش !اره... بعد مدت ها خواستم یه وبلاگ برما! به نظرتون بهش حمله شده؟
خوب بلاخره بالا اومد!به نظر میاد حمله شده باشه ، چون نه خود بلاگفا بالا میاد نه وبلاگ هاش !
@Web-Masterسلام
دوستان يه سئو كار خوب واسه مشاوره معرفي ميكنيد؟
يه مشكل بزرگ دارم!
مشكلم با گوگله
پ.ن: مشاده = مشاهده خخخخخخخخخخبا سلام اخیرا مشاده شده که کاربرانی اعلام می کنند که نام های کاربری آنها هک و مورد سواستفاده قرار گرفته است . بدینوسیله اعلام می دارد که تمامی مسئولیت نام کاربری و فعالیت های آن متوجه صاحب نام کاربری بود و در صورت هرگونه شکایت قانونی وی مسئول خواهد بود. لذا پیشنهاد می گردد تا تمام موارد امنیتی مانند انتخاب کلمات عبور قوی و عدم دادن کلمه عبور به دیگران و مسائلی از قبیل را رعایت نموده تا از هرگونه سواستفاده احتمالی از نام کاربری شما جلوگیری شود . سپاس فراوان
اره بابا گوگل چ عرض کنم گوگول رو هم درست میکنهمشكلم با گوگله
ميتونه يني؟