میری دادسرای جرائم رایانه ای یک شیکایت نامه تنظیم میکنی
به همين راحتي :دي
بايد تحت عنوان نرم افزار ثبت شده باشه تا بشه شكايت كرد
فكر ميكني براي چي خيلي ها كه اسكريپتشون نال ميشه كاري نميكنن چون ثبت نشده و كاري نميتونن بكنن...
میری دادسرای جرائم رایانه ای یک شیکایت نامه تنظیم میکنی
فرجاد جان اگر اینو جواب بدی خیلی ممنونت می شوم
دوستان دامین دو حرفی. که قابلیت برند شدن در زمینه ورزشی را داشته باشد. و قابلیت اینکه مثل سایت ورزش سه بتواند بیایید
در بین ده سایت برتر ایران.
و خیلی به راحتی با اولین بار در ذهن بماند. قیمتش چه قدری هست.
دو حرف. مثل aa این گونه. بعدم نگاه کن در زمینه ورزشی هست. که می توانه تدبیل به یک برند بشه .2 حرف ؟ يا 2 كلمه ؟
و اينكه دامنه رو با توجه به اينكه چه كارهايي ميشه باهاش كرد و در چه جايگاه هايي در آينده ميتونه قرار بگيره ارزش گذاري نميكنن ...
و دامنه رو نديده نميشه قيمت داد چون ممكنه دامنه از نظر شما عالي باشه ولي من رايگان هم نگيرمش ...
دو حرف. مثل aa این گونه. بعدم نگاه کن در زمینه ورزشی هست. که می توانه تدبیل به یک برند بشه .
مثلا وقتی ورزش 3 می گوییم. باید حرف زیاد بنویسیم. مثلا 5 تا الی 6 تا .
ولی این دو تا می نویسیم. مخفف دو کلمه ورزشی نیز هست.
اگر تاپ باشه و از نظر شما نیز خوب باشه. چه قدر ارزش داره .
این را بگویید بقیه را شاید در پخ باهام حرف زدیم.
دو حرف. مثل aa این گونه. بعدم نگاه کن در زمینه ورزشی هست. که می توانه تدبیل به یک برند بشه .
مثلا وقتی ورزش 3 می گوییم. باید حرف زیاد بنویسیم. مثلا 5 تا الی 6 تا .
ولی این دو تا می نویسیم. مخفف دو کلمه ورزشی نیز هست.
اگر تاپ باشه و از نظر شما نیز خوب باشه. چه قدر ارزش داره .
این را بگویید بقیه را شاید در پخ باهام حرف زدیم.
دقیقا وقتی مارلین دیتریش و هیتلر و آقای بزرگ داشتن آبگوشت بزباش و ترشی لیته میخوردن! :general307:تاریخ عضویت : اوایل جنگ جهانی اول ، همون موقع که خونه غضنفر و فکوفامیل فروریخت :دی
بنده این را راه نمی برم. که میشه ثبت کرد یا نه.
مگه میشه دامنه دو حرفی ثبت کرد
من تازگی شنیدم یه شرکت ثبت کرده و هزینش شده 3 میلیارد دلار
ای ار نمیشه ثبت کرد. کام دیگه تموم شده , اون شرکتم دامنه رو به این قیمت از صاحب قبلیش خریده.
مگه میشه دامنه دو حرفی ثبت کرد
من تازگی شنیدم یه شرکت ثبت کرده و هزینش شده 3 میلیارد دلار
احتمالا یکی از سایت ها ریپ کرده. مگه یه قالب رو به چند نفر میفروشن![]()
خوب چرا دو حرفی نمیشه ثبت کرد. دلیلش چیه.
نه بدون شوخی. علت اینکه دو حرفی ای ار نمیشه ثبت کرد. چیه
بعدم دو حرفی یا سه حرفی دات کام. دات نت. یا دات او ار جی
اگر تاپ باشند چه قدر قیمت می خورند.
مثلا الان همین دامین
img.ir
چند می فروشی اگر بخواهی بدی فرجاد جان
اصلا من یه سایت رو دیدم ، قالب پژوهشکده رو میفروشه و نوشته تمام حقوقش رو خریدیم از طراح
می دانم که نمی فروشید. ولی قیمتی اگر بخواهید بدهید چنددليل خاصي نداره , قانون nic اينه كه دو حرفي نميشه ثبت كرد ..
دو حرفي دات كام ميليون دلاري قيمت ميخوره
img هم نميفروشم :دي
جدیدا یه زنگم بهشون بزنی ، میزارنت تو نویت ، بعدش خودشون میان برات نصب میکنن و مدارکم با خودشون میارن ، همونجا ثبت نام میکنی تو خونتدوستان من به صورت اینترنتی درخواست adsl دادم بعد حدود یک ماه هنوز تو قسمت پیگیری اینو نوشته "درخواست دايري شما در وضعیت آرشیو شده می باشد"
معنیش اینه که پورت خالی ندارن یا حضوری باید برم ؟
پ.ن : موقع ثبت نام "نحوه ارائه مدارک" رو "مراجعه به محل متقاضی و اخذ مدارک" انتخاب کردم.