Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
چرا ناراحتی؟ از قدیم میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد به غنعان کم مخور؟
دقیقا چطوری میخوای هاست رو بدی بهش؟
چرا ناراحتی؟ از قدیم میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد به غنعان کم مخور؟
دو دستی :دیچرا ناراحتی؟ از قدیم میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد به غنعان کم مخور؟
دقیقا چطوری میخوای هاست رو بدی بهش؟
فکر نکنم منظورش فرشاد شمشاد بوده باشه.گمونم فرشاد های فانو میگه :دیبا پیش بینی هایی که های استت کرده امروز 5-6 هزارتا کاهش خواهم داشت!! :|
انلاین 3 روز پیش همین موقع نزدیک 150 تا بود الان به زور به 90 تا میرسه :|
شرکت رو از تبریز جا به جا کرده داره میره تهرون، احتمالا دوباره یه همایش برج میلاد دیگه هم میزاره![]()
عاقا اسم نبر غیبت میشه :دیفکر نکنم منظورش فرشاد شمشاد بوده باشه.گمونم فرشاد های فانو میگه :دی
هرچی هوا گرم تر میشه بازدید کننده ها میرن سراغ موضوعات داغ تر :general703: پیش به سوی سایت چورن :general605:هر چی گرما بیشتر میشه بازدید کاهش پیدا میکنه فکر کنم بازدید کننده ها دارن غش میرن از گرما :general211:
بازدید کننده های من که میدونم رفتن سراغ امتحاناشون:general710: از شماها رو نمیدونم شاید غش کردن:general707:هر چی گرما بیشتر میشه بازدید کاهش پیدا میکنه فکر کنم بازدید کننده ها دارن غش میرن از گرما :general211:
خب پس خدا رو شکر , فکر کردم فقط واسه من کم شده :دیبا پیش بینی هایی که های استت کرده امروز 5-6 هزارتا کاهش خواهم داشت!! :|
من که نفهمیدم چیکار میخوای بکنی :دیدو دستی :دی
مشکل منم همینه دیگه! نمیدونم چجوری باید بدم بهش!
نمیخوام یوزر و پسورد اکانت خودم رو بدم بهش. به آبتین وب تیکت زدم نیم ساعت پیش ولی هنوز جواب ندادن :|
من فکر کردم فرشاد خودمون رو میگه :دیفکر نکنم منظورش فرشاد شمشاد بوده باشه.گمونم فرشاد های فانو میگه :دی
غیبت نبر اسم میشهعاقا اسم نبر غیبت میشه :دی
هرچی هوا گرم تر میشه برادران فتا و فیلترچی ها هم فعال تر میشن ها! : ))))هرچی هوا گرم تر میشه بازدید کننده ها میرن سراغ موضوعات داغ تر :general703: پیش به سوی سایت چورن :general605:
کلا جوش نزن، هر وقت دیدی بازدیدت کم شده 4 تا فحش به مخابرات + گوگل بده بعدش سایتت رو برسی کن!خب پس خدا رو شکر , فکر کردم فقط واسه من کم شده :دی
ابتین وب خودش درست کرد :Xمن که نفهمیدم چیکار میخوای بکنی :دی
با پیش بینی هایی که های استت کرده امروز 5-6 هزارتا کاهش خواهم داشت!! :|
![]()
هرچه قدر پول بدی اونقدر آش میخوری . . .میگم از کجاست گرفتی؟
اذیت نمیکنن برای آنلاین زیاد ؟
با پیش بینی هایی که های استت کرده امروز 5-6 هزارتا کاهش خواهم داشت!! :|
بازدید منم پوکیدهبازدید اصن یه وضی شده :|
سایتتون رو هاست دی اله ؟ بعضی وقتا سایت با چیلترشکن یا آیپی خارجی بالا نمیاد ؟ واسه شما هم همینجوریه ؟
دوستان امروز رو دارن میگنا . . .فکر نمیکنم از هاست دی ال باشه
من که از نت افزار گرفتم اما بازدیدها به شدت کاهش داشته اند .
روزی 6000 هزار آی پی داشتم اما الان چی بگم ؟؟؟!!!!