نه ، مشتری های ما کاربران عمومی اینترنت هستند ...من میخوام برای کاربران عمومی، هاست 100 مگ رایگان بدم
کسب کار شما چیه؟
شاید شد و همکاری کردیم
ممنون از پیشنهادتون
نه ، مشتری های ما کاربران عمومی اینترنت هستند ...من میخوام برای کاربران عمومی، هاست 100 مگ رایگان بدم
کسب کار شما چیه؟
شاید شد و همکاری کردیم
اقا بیگ از نظر بزرگترین فکر نکنم درست باشه ها, بیشتر حجمی هست گِرِِیتsت یا همچین چیزی بذار![]()
آره اصلا حواسم نبود به فارسی بودنش![]()
از این خراب تر؟ :general711:به فکر همچین کاری بودم
اما من هاستینگ بزنم و پاپ آپ کلا دو روز نشده بازار این کار چنان خراب میشه که نگوووو :general707:
تایید میشهاقا بیگ از نظر بزرگترین فکر نکنم درست باشه ها, بیشتر حجمی هست گِرِِیتsت یا همچین چیزی بذار![]()
به نظرم این کار جالب به نظر میرسه ..از این خراب تر؟ :general711:
30 ثانیه یا 1 دقیقه؟دوستان 30 ثانیه بیاین اینجا
http://forum.persiantools.com/threads/0-12-دلار-پرفکت-مانی-پاداش-ثبت-نام-هم-اکنون-نیازمند-یاری-سبزتان-هستیم-d.564186/
کلا یک دقیقه وقتتون رو می گیره
دوست عزیز تا حالا بازی نصب نکردی؟فوتبالو پاک کردم دوباره نصب کردم باز یه ارور دیگه داد
![]()
30 ثانیه نقل مکان از اینجا به اون تاپیک30 ثانیه یا 1 دقیقه؟
اول تکلیف ما رو مشخص کن![]()
سلام داداش هکرا یکی یکی دارن به هاستیگا حمله میکنن درست میشه من ابتین وب بودم درست شد...کسی از دوستان نت افزار داره ؟
اگه آره برای شما هم سایت دونه یا نه ؟
اسکریپت اش رو میشه گیر آورد؟http://tag.behmelody.com/
تگ ساز انلاین برای سایت موزیک
داون بودم فعلا درست شده :|کسی از دوستان نت افزار داره ؟
فکر کنم اکثراً دوستان نت افرازی باشنکسی از دوستان نت افزار داره ؟
بله داداش میخوای؟؟؟اسکریپت اش رو میشه گیر آورد؟
قیمت؟بله داداش میخوای؟؟؟
حدود 4.5 ساعت سایت من داون بوده !سایت من رو نت افراز هست که 4 ساعتی میشه کلا دان شده و بسته از شبکه خارج شده کلا فکر کنم سیم سرورو کشیدن رفتن دیسکو بچه های آلمان
:general208:
این هکرا ادعا دارن جای حمله آیپی بیان با خودم بحثهای دیگه کنن یه کار بهتر یاد بگیرن چه سودی داره آخه مگر اینکه سایتهای رقیب بیان از اینکارا کنن تا رتبه بگیرن وگر نه هیچجوره درکش نمیکنم حملات DDos کلا به چه دردی میخوره برای وقتی که میزاری