من دلیل اصلی رو نمیدونم ولی نت افرازی؟ شاید زده افزونه هاتو غیر فعال کرده! آخه به من قبلا گیر داده بود افزونه هاتو پاک کن به سرور فشار میارن!سلام دوستان
دیروز صبح اومدم چک کردم دیدم تمام اطلاعات افزونه سئو در تمام مطالب سایت پاک شدن!!! و همینطور پیج ویو صفحات و بقیه افزونه ها و قالب سایت هم بهم ریخته بود اصلا سایت داغون شده بود
علتش چی می تونه باشه ؟ و باید چکار کنم به حالت اولش برگرده
ممنون
عکس ارور ها رو پیوست کردم:
مشاهده پیوست 588610
مشاهده پیوست 588612
سلام نه نت افزار نیستم i-whost.net هستمن دلیل اصلی رو نمیدونم ولی نت افرازی؟ شاید زده افزونه هاتو غیر فعال کرده! آخه به من قبلا گیر داده بود افزونه هاتو پاک کن به سرور فشار میارن!
کسی خبر نداره دلیل فیلتر شدن آپلود 7 چیه؟
فیلتر نیست راحت باز میشهکسی خبر نداره دلیل فیلتر شدن آپلود 7 چیه؟
بخاطر اینه که سرورهاش تو ایراننفیلتر نیست راحت باز میشه
برا منم ی سری اینطوری شد البته افزنه یواست نداشتم ب پشتیبانی تیکت دادم گفتن دآرن دیتابیس رو آپدیت میکنن و چند مین دیگه درست میشه...آلفا هاست بودمسلام دوستان
دیروز صبح اومدم چک کردم دیدم تمام اطلاعات افزونه سئو در تمام مطالب سایت پاک شدن!!! و همینطور پیج ویو صفحات و بقیه افزونه ها و قالب سایت هم بهم ریخته بود اصلا سایت داغون شده بود
ممنون
مشاهده پیوست 588610
مشاهده پیوست 588612
والا نمیدونم آپدیت کردی افزونه رو؟ تیکت بزن به هاستینگسلام نه نت افزار نیستم i-whost.net هست
حالا باید چکار کنم درست بشه؟
والا نمیدونم آپدیت کردی افزونه رو؟ تیکت بزن به هاستینگ
نه چیزی رو رو آپدیت نکردم !سلام دوستان
ممنون
مشاهده پیوست 588610
مشاهده پیوست 588612
ریستور کنی احتمالا درست بشه اما پست های امروز و... دچار مشکل میشن احتمالا. دوستان دیگه نظر بدن.نه چیزی رو رو آپدیت نکردم !
دوستان اگه به هاستیگ تیکت بزنم که به روز قبل دیتا و دیتابیس رو ریستور کنن مشکل حل میشه؟
با https خیلی وقته بازه!
بهشون گفتم که به یه روز قبل ریستور کنن و پیام دادن ریستور انجام شد اما مشکل همونه و هیچ تغییری نکرده و جالب اینکه مطالبی که امروز ویرایش کردم و کامنت های یک ساعت پیش کاربران که باید تو ریستور به یه روز قبل پاک می شدن هم هنوز موندن و پاک نشدن !!!!! فکر می کنم علکی میگن ریستور کردیم!ریستور کنی احتمالا درست بشه اما پست های امروز و... دچار مشکل میشن احتمالا. دوستان دیگه نظر بدن.
پ ن: تو به هاستینگ بگو این مشکلو شاید بدونن :دی