MOHAMMAD026
Registered User
پ ن . فخر نفروش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
پ ن . فخر نفروش
ببین اون چه خنگیه دیگهمن دیگه موندم چیکار کنم خدایااااااااااااااااامشاهده پیوست 590074 :general211::general211::general211::general312::general208::general208::general208:
طرف برداشته هرچی مطلب تو سایتم بوده رو کپی کرده تو وبلاگش بعد تو قسمت نظرات سایت دوستم که خودمم نویسندشم اومده قیمت تبلیغات وبلاگش رو گذاشته:general210::general503:![]()
برای دانشگاهه.برای کی لازمش داری ؟ برای چیه پروژه دانشگاهیه یا برای رستوران یا کسیه ؟؟؟
امروز خستم و حسش نی فردام سرکارم اما اگه عجله نداشته باشی بخوای میتونم تا جمعه شب برات ردیفش کنم .
خیلی وقته اکسس کار کردم اما یه چیزایی یادمه ، خدا پدر استاد درس اکسل و اکسس مون رو بیامرزه ، خداوکیلی استاد خوبی بود ، به زور همه چیزش رو یادمون میداد![]()
معرفی سایت های معبتر کسب درامد از نمایش عکس 1دوستان الان کدام اپلود سنتری هست که به ازای هر 1000 نمایش عکس یا فایل اپلود شده رویش به ای پی های کشور های خارجی
4 تا 5 دلار بده
لطفا ادرس سایت ها را بدهید
فدات که گفتی. اولی که تو وبلاگت بود. 1000 تا 5 دلار می داد. دومی هم که نوشته بودی 5 دلار الان کرده 6 دلار.
حتمی صفحه وب ات سنگینهدوستان وقتی سایتم داره باز میشه سیستم چندثانیه ای هنگ میکنه حالا بنظرتون یه صفحه لودینگ قبل بالا اومدن کلی سایت طراحی بشه بهتر میشه؟
الان خیلیا تا سیستمشون هنگ میکنه تو تسک منیجر میبندن وب رو
آره فکر کنم ، حالا راه حلش چیه ؟حتمی صفحه وب ات سنگینه
سخت افزار نمیتونه ترجمه اش کنه
سئو ات، داغونهآره فکر کنم ، حالا راه حلش چیه ؟
فونتی هس که مخلوطی از نستعلیقو ثلث باشه؟دوستان وقتی سایتم داره باز میشه سیستم چندثانیه ای هنگ میکنه حالا بنظرتون یه صفحه لودینگ قبل بالا اومدن کلی سایت طراحی بشه بهتر میشه؟
الان خیلیا تا سیستمشون هنگ میکنه تو تسک منیجر میبندن وب رو
از وقتی این تاپیکای صندلی داغ راه افتاده بچه ها تمرکزشونو گذاشتن رو اونا و دیگه نفسی برای اسپم کردن تو اینج ابراشون نمونده :دیاولین روزی در پی تی بود. که این صفحه این قدر کم رفت جلو.
دقیقا ,از وقتی این تاپیکای صندلی داغ راه افتاده بچه ها تمرکزشونو گذاشتن رو اونا و دیگه نفسی برای اسپم کردن تو اینج ابراشون نمونده :دی
خوبه که رفتند در صندلی داغ. ولی داش امین ما را اذیت نکنید. خیلی . باشه.از وقتی این تاپیکای صندلی داغ راه افتاده بچه ها تمرکزشونو گذاشتن رو اونا و دیگه نفسی برای اسپم کردن تو اینج ابراشون نمونده :دی