بدون اطلاع یه صفحه رو فکر نکنم شیلتر کنن ، شاید توی پیوند یکتای اون صفحه کلمه مغایر عفت عمومی وجود داشتهکسی شماره ای از ساماندهی نداره :| ؟؟؟
زده یه صفحه از سایت رو فیلتر کرده !!!
بدون اطلاع یه صفحه رو فکر نکنم شیلتر کنن ، شاید توی پیوند یکتای اون صفحه کلمه مغایر عفت عمومی وجود داشتهکسی شماره ای از ساماندهی نداره :| ؟؟؟
زده یه صفحه از سایت رو فیلتر کرده !!!
به نظرم جالب نیست ...دوستان به نظر تون روی دامین "تجاری.آی آر" سایت طراحی و خدمات وب بالا بیاد ، ضایع اس؟
به نظر خودمم اصلاً جالب نیست،به نظرم جالب نیست ...
به نظر خودمم اصلاً جالب نیست،
ولی از طرفی دومین زیباست و کوتاهه ، و حس خوبی هم به کاربر شاید بده :دی
الان دامین طراحی مناسب و زیبای ثبت نشده وجود نداره، مگر اینکه برند باشه .
پس یه کاری کن :دی ببرو تو بازارچه تایپیک بزن خرید دومین با موضوع طراحی سایت و ...به نظر خودمم اصلاً جالب نیست،
تشکر،پس یه کاری کن :دی ببرو تو بازارچه تایپیک بزن خرید دومین با موضوع طراحی سایت و ...
مثه مور و ملخ برات پ.خ میاد فقط باید دست به جیب بشی :دی
عایا با خدایان دومین ایران فرجاد و m+j در ارتباط بودی :دیتشکر،
اتفاقاً تاپیکم زدم چند ماه پیش،
بجز یکی دو مورد نسبتاً معمولی هـیچی نیامد :دی
bia2tarahi.ir :general707:به نظر خودمم اصلاً جالب نیست،
خیلی داغونهbia2tarahi.ir :general707:
اقا شوخی بود چرا جدی گرفتی؟ خخخخخخیلی داغونه
من سایت اصلی ندارم میشه رو سایت شما امتحان کنم؟ لامصب هیجانش بالاتره:angrybirds13:خواستین چیزیو امتحان کنین رو سایت اصلیتون امتحان کنین. لامصب هیجانش خیلی بالاس :angrybirds13:
نیازی به فتوشاپ نیس که با پینت ویندوز تغییر بدهhttp://8pic.ir/images/29782926871797380842.jpg
یه نفر بیزحمت سایز این تصویر رو برام به 512x512 تغییر بده
من فتوشاپ ندارم![]()
نه دیگه انقدر هیجان یجا برات خوب نیست. سکته میکنی میوفتی رو دستمون :angrybirds6:من سایت اصلی ندارم میشه رو سایت شما امتحان کنم؟ لامصب هیجانش بالاتره:angrybirds13: