• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هرشب داره برام ایمیل میاد که نت افراز و هاست دی ال دانن، شبی به طور متوسط 20 مین دانن و تقریبا زمان هر دوشون هم یکی هست، به نظرتون مشکل از سایتهای مانیتورینگه؟ نمیفمم چرا هم زمان این اتفاق میوفته!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
هرشب داره برام ایمیل میاد که نت افراز و هاست دی ال دانن، شبی به طور متوسط 20 مین دانن و تقریبا زمان هر دوشون هم یکی هست، به نظرتون مشکل از سایتهای مانیتورینگه؟ نمیفمم چرا هم زمان این اتفاق میوفته!
خب بوق هم باشه باید یه استراحتی کنه . . . 23 ساعتو 40 دقیقه بیداره , 20 دقیقه هم میخوابه :D
اونارو بیخی سایت رو آپ کن کارو زندگی داریم :D قرار بود ساعت 4 بیدار شی آپ کنی

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036

احتمالاً تعداد هیت ثابت و دائمی سایت های مانیتورینگ به هاست، باعث میشه ای پی مانیتورینگ مشکوک بشه و برای لحظاتی ban بشه بصورت خوکار توسط فایروال ها.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خب بوق هم باشه باید یه استراحتی کنه . . . 23 ساعتو 40 دقیقه بیداره , 20 دقیقه هم میخوابه :D
اونارو بیخی سایت رو آپ کن کارو زندگی داریم :D قرار بود ساعت 4 بیدار شی آپ کنی
تا ساعت 3 بیدار بودم یه آقایی که اتفاقا اسمش ایمان هم هست دهنمون رو سرویس کرد! : ))))

احتمالاً تعداد هیت ثابت و دائمی سایت های مانیتورینگ به هاست، باعث میشه ای پی مانیتورینگ مشکوک بشه و برای لحظاتی ban بشه بصورت خوکار توسط فایروال ها.
من گفتم شاید هرشب سرورا رو باز میکنن پهن میکنن تو حیاط یکم آفتاب بخوره دوباره میبندن :D
ولی این اتفاق الان 3-4 شبه داره میوفته، اینو درک نمیکنم که چرا نت افراز و هاست دی ال با هم دان میشن؟ یعنی تنظیمات فایروالشون یکیه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چه نوع همکاری میتونم باهاشون داشته باشم؟ چی باید بهشون بگم؟

شما باید بشینی روی کاغذ بنویسی که چیا میتونی به اونها ارائه بدی و چیا ازشون بگیری
ممکنه فقط لینکت کنن و یا باهات تبادل لینک کننن و یا اسپانسرت بشن و یا تبلیغات بهت بدن

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من dns بلاگم رو روی یک دامنه ست کردم. میخام توگوگل هم با جستجوی سایت من فقط دامنه جدید رو نشون بده.و ادرس وبلاگ رو ننویسه. امکانش هست؟

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان سایت تفریحی بزنم فایده ای داره به نظرتون؟ مطالب رو کپی کنم فقط تیتر و چند خط اولش رو تغییر بدم بازم گوگل گیر میده؟
کلا جدیدا باید چطوری پست زد؟ من قبلا سایت تفریحی داشتم، مطالب رو با کمی تغییر کپی میکردم و توی خیلی کلمه ها هم تا صفحه اول گوگل اومده بودم
ماهیانه هم تقریبا 500 تا 600 درامد داشتم که فیل شد :دی ولی حالا میخوام بدونم چه تغییراتی بوجود اومده؟ کلا زدن سایت تفریحی به صرفه هست؟

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
44c7b4cf83e00f8e4daee471fa45d3a1_500.jpg
علی الحساب برای بردن آلمان، روزه...
برای بردن انگلیس، نماز جعفر طیار...
و برای کره و ژاپن غسل توصیه می شود...
برای امارات و عربستان تیمم هم کفایت می کند!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
نظر شخصی من هدر و فوترش خیلی بزرگه یه جورایی دل نشین نی
اندازه فونت بد نیست اما فونت کوچیکتر رو هم امتحان کن
@Pois0nous
به گفته های داش ناصر ما گوش کن خیلی خوب راهنمایی میکنه ;) :)
داداش از شرکتت چ خبر؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
:general503::general503::general503::general503::general503::general503:
این سایت مطلبگاه رو اگه میشه حذف کنین
سایتمو برده صفه ی دو گوگل:general111::general111::general111::general111:

Pois0nous

Registered User
لایک‌ها
29
نظر شخصی من هدر و فوترش خیلی بزرگه یه جورایی دل نشین نی
اندازه فونت بد نیست اما فونت کوچیکتر رو هم امتحان کن
فوتر رو شايد بردارم!
هدر ازش استفاده ميشه! تو psd اصلي هست ولي براي شات برداشتمشون تا موقع انتشار باحال تر باشه :D
فونت هم كوچكه ديگه ! :D

ممنون

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
@Pois0nous
به گفته های داش ناصر ما گوش کن خیلی خوب راهنمایی میکنه ;) :)
داداش از شرکتت چ خبر؟

از بین 18 تا اسم بالاخره یکی تائید شد همون که رو اون کارت که طراحی کرده بودم زده بودمش http://forum.persiantools.com/threads/طرحی-برای-کارت-ویزیت-شرکت.566098/
موضوع فعالیت شرکت رو هم که بازم پشت کارته زده بودم
الان فقط گیر یه مجوز هستم انشالله تا یک ماه دیگه رسماً شروع به فعالیت میکنم البته الان دنبال دفتر میگردم برا شرکت
با 2 تا شرکت هم صحبت کردم برا گرفتن نمایندگی فروش و خدماتشون و بعد خدماتی که خودمون ارائه میدیدیم

این کارایی بود که انجام دادم و در حال انجام دادنشون هستم بقیه اش بستگی به خدا و شانسمون داره کارمون بگیره یا نه .

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331
سلام
افزونه زیر برای ارسال مطالب سایت به شبکه های اجتماعی به کار میره ولی یهمشکلی داره اونم اینه که بیش از یک اکانت از هر شبکه اجتماعی رو نمیشه اضافه کرد
Next Scripts: Social Networks Auto Poster

مثلا فقط میتونیم یک اکانت فیسبوک یا بلاگر اضافه کنیم.محدودیت ایجاد شده.
نسخه پرو 50 دلار قیمت داره
شما میتونی این مشکل رو حل کنی؟با چه مبلغی؟

بالا