MOHAMMAD026
Registered User
خوب موقع ریپرت فیلترینگ، آدرس سایت خودم رو نمیگیره کهشادیا
طرف عکس رو از سایت من کپی کرده اونطوری که اول خودمو فیلتر میکنن
آدرس سایت طرف رو میدی
عکس ها هم رو سرور خودش هست دیه
*
پ.ن: ادرس رو بده من ریپورت بدم :دی
خوب موقع ریپرت فیلترینگ، آدرس سایت خودم رو نمیگیره کهشادیا
طرف عکس رو از سایت من کپی کرده اونطوری که اول خودمو فیلتر میکنن
بزرگترین اشکالی که داره اینه که وقتی قیمت یه کالایی رو زیاد میکنیامکان ویرایش قیمت کالا به سیستم اضافه شد
در سیستم جدید شما میتوانید قیمت کالا + توضیحات محصول+عنوان محصول+کیوردها را تغییر دهید
مضایای اینکار
1.به عنوان مثال قیمت لیزر حرارتی 50 هزار تومان میباشد با پورسانت 4 هزار تومان اگر شما قیمت این کالا رو به 120 هزار تومان تغییر دهید و فروشی از این کالا داشته باشید 70 هزار تومان مابقی پورسانت شما محاصبه خواهد شد
2.شما میتوانید عنوان+توضیحات کوتاه+توضیحات تکمیلی کالا را عوض کنید در این صورت فروشگاه شما یونیک خواهد بود و در موتورهای جستجوگر زودتر بالا خواهد آمد همچنین شما میتوانید جای متن های پیش فرض متن دلخواه خود را اضافه کنید
http://emkala.com/partner/
بشکاف قضیه رو برطرف کنیم مشکل روبزرگترین اشکالی که داره اینه که وقتی قیمت یه کالایی رو زیاد میکنی
تو صفحه اگه قیمتشو زیاد زده باشی از اون قیمتی که اونجا روش خط کشیده شده بیشتره خخخخخخخ اصن یه وضعیه
اما خیلی خوشم اووومد دارم ازش استفاده میکنم،فقط ایشالاا که معتبر باشه و...
شما اینو یه نگاه بنداز دانلود آهنگ جدید بعدش رو لینکه کلیک کن برو صفحه خرید محصول یه نیگا بنداز متوجه میشی(اونجا که قیمت خط خورده قبلی و جدید رو زده)بشکاف قضیه رو برطرف کنیم مشکل رو
متوجه نشدم درست ؟
هنوز لازم داری؟دوستان یکی میتونه ف***ری******گی / ////یت* رو برام آپلود کنه؟
خیای نیازش دارم
تو قالب اصلی الان باید حل شده باشه چک کنیدشما اینو یه نگاه بنداز دانلود آهنگ جدید بعدش رو لینکه کلیک کن برو صفحه خرید محصول یه نیگا بنداز متوجه میشی(اونجا که قیمت خط خورده قبلی و جدید رو زده)
اون 3 اضافی افتاده![]()
3 رو فتوچاپ کردی؟ :دی
نه کارم راه افتادشهنوز لازم داری؟
گفتم :من که هرچی گرفتم داشتن، ولی تابحال به تیکت توجه نکرده بودم!
پ.ن : با فروشگاهی که سه رقمی جهان داره دقیقا چجوری میشه رقابت کرد![]()
با اونقدر سرمایه خیلی کارای بزرگتر از دیجی کالا میشه کرد![]()