k-boy
Registered User
کلا پنل وردپرس بالا نمیاد. همش لود میشه!!!آدرس پنل عوض شده. ینی کلاً دگرگون شده. همه سایتا دارن تو طراحی پیشرفت میکنن، نت افزار پسرفت! :|
اینطوری وارد شید هم میاد:
site.com:2222
کلا پنل وردپرس بالا نمیاد. همش لود میشه!!!آدرس پنل عوض شده. ینی کلاً دگرگون شده. همه سایتا دارن تو طراحی پیشرفت میکنن، نت افزار پسرفت! :|
اینطوری وارد شید هم میاد:
site.com:2222
نت افراز پوکید دوباره؟
اره پوکیده دیگه نت افراز به درد نمیخوره!
چون که نت افراز نیست برا تومن موندم چرا نرم افراز واسه من بدون مشکله![]()
نرم افزار؟؟؟؟؟؟؟من موندم چرا نرم افراز واسه من بدون مشکله![]()
این گوگل خطای دی ان اس میده اگه میشه بهش بگو مرورگرشو عوض کنه! :|مشکل من با تعویض مرورگر حل شد! نگران نباشین :دی
60 , 70 بار پشت سر هم نتایج گوگلو ورق زدم الان دیگه نمیذاره سرچ کنم! یه کد کپچا داده تاحالا 10بار وارد کردم ولی هنوز قبول نکرده!نرم افزار؟؟؟؟؟؟؟
این گوگل خطای دی ان اس میده اگه میشه بهش بگو مرورگرشو عوض کنه! :|
میگه دیگه بسه :دی نمیخواد قبول کنه! مودم رو خاموش روشن کن آی پیت عوض بشه حل میشه.60 , 70 بار پشت سر هم نتایج گوگلو ورق زدم الان دیگه نمیذاره سرچ کنم! یه کد کپچا داده تاحالا 10بار وارد کردم ولی هنوز قبول نکرده!
چون که نت افراز نیست برا تونرم افراز هستش . . . بیا نت افراز تا موشکولو ببینی
عجب سوتی دادم:general705::general705:نرم افزار؟؟؟؟؟؟؟
تکلیف رو میخواستم روشن کنم گفتن نورش زیاده چشمت اذیت میشه دیگه روشن نکردم اما قراره کوچ کنیم.اقا تکلیف چیه با نت افراز ؟
تکلیف رو میخواستم روشن کنم گفتن نورش زیاده چشمت اذیت میشه دیگه روشن نکردم اما قراره کوچ کنیم.
----------
فید تاخیری نصب کردم که با تاخیر پست ها توی فید برن. الان گوگل هر روز ارور میده که پست فلان توی فید نیست. یعنی پست هست ولی فید نیست. این بد نیست؟ اگه بده فید تاخیری رو حذف کنم
من سایم کجا بودگفتم به رحمت ایزدی پیوستی سایت هات مال من میشه
از اون سایت موزیقی خارجیت چه خبر ؟
موضوع بهتری که سراغ ندارم :|دوستان به نظرتون سایت تفریحی بزنم؟ یا موضوع بهتری پیشنهاد میدید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
موضوع بهتری که سراغ ندارم :|
اما با این وضعیت شخمی گوگل فکر نکنم کار رو بتونی به جایی برسونی :general208:
آدرس فیلد اصلی رو مخفی کن تا نتونن کپی کننتکلیف رو میخواستم روشن کنم گفتن نورش زیاده چشمت اذیت میشه دیگه روشن نکردم اما قراره کوچ کنیم.
----------
فید تاخیری نصب کردم که با تاخیر پست ها توی فید برن. الان گوگل هر روز ارور میده که پست فلان توی فید نیست. یعنی پست هست ولی فید نیست. این بد نیست؟ اگه بده فید تاخیری رو حذف کنم
یعنی چی؟آدرس فیلد اصلی رو مخفی کن تا نتونن کپی کنن