• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هارانی دیرسن ؟
عزیز شما با ترکی حرف زدنت فقط نظم تاپیکو بهم میزنی! اگه بنا باشه اینجا هرکی به زبون خودش صحبت کنه دیگه باید تاپیکو ببندن چون بدرد کسی نمیخوره!
اگه حرف خصوصی داری تو پ.خ میتونی ادامه بدی. در ضمن پ.خ زنفرو قابلیت شرکت 5 نفر روهم داره پس میتونی با رفقا راحت باشی :)

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
عزیز شما با ترکی حرف زدنت فقط نظم تاپیکو بهم میزنی! اگه بنا باشه اینجا هرکی به زبون خودش صحبت کنه دیگه باید تاپیکو ببندن چون بدرد کسی نمیخوره!
اگه حرف خصوصی داری تو پ.خ میتونی ادامه بدی. در ضمن پ.خ زنفرو قابلیت شرکت 5 نفر روهم داره پس میتونی با رفقا راحت باشی :)
داداش به نکته خیلی خوبی اشاره کردین ;)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آقا وضعیت فروش زیره خط فقره همچنان درسته :l

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
آره امروز فروش محصولات رو که اگه میگی من تو این سایت paypersell عضو شدم بنر گذاشتم ورودی 120 تا داشت 400 تا بازدید صفحه محصول شده بود یه سفارش الکی هم ثبت نشده برام. کاربرا فکر کنم واسه کنجکاوی میرن فقط ببین محصول چیه کیه که بخره :general307:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بچه ها
اگه توی کلمات خاص که فقط ۵ هزار نتیجه داشته باشه توی گوگل٬ صفحه اول باشم خوبه؟ (حدود هزار تا از این کلمات هست که همگی صفحه ۱ هستم ولی نتایجشون کمه و بین ۳ الی ۶ هزار تا نتیجه رو پوشش میده در گوگل ) + اینکه همگی تخصصی و اختصاصی هستن .
البته دارم سعیمو میکنم که نتیجه ۱ باشم٬ که فعلا تونستم توی ۳۰ و خورده ای اول باشم :rolleyes:

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
آقا بحث رو عوض کنید

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
محله ما هم مثل شماست،مجبور شدم وایمکس بگیرم
وایمکس تو گیلان هم نداره! (باتوجه به نوشته های سایت ایرانسل)
-------------------------
تو گوگل وقتی یکی از تگ هام رو نشون میده آخر عنوانش مینوسه Archives میخوام این نوشته رو حذف کنم! کجا و چگونه؟

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
عزیز فکر نمیکنم با یه کلمه اونجوری که شما میگید نظم تاپیک به هم بخوره ولی بله حرف شما هم صحیح است

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
بچه ها دیروز بهتون میگفتم که ایرانسل بهم پیام میده میگه زیاد دانلود میکنی،اگه ادامه بدی سرعتتو میاریم پایین،دیشب 3 بار دیگه هم همین پیامو داده.
الان سرعتم شده 10 کیلوبایت:)
هیچ کاری نمیتونم کنم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
بچه ها دیروز بهتون میگفتم که ایرانسل بهم پیام میده میگه زیاد دانلود میکنی،اگه ادامه بدی سرعتتو میاریم پایین،دیشب 3 بار دیگه هم همین پیامو داده.
هیچ کاری نمیتونم کنم

=))
بازی رو دانلود کردی یا نه؟
اگه دانلود کردی که بشین بازی کن تا تمدید بعدی :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
هیچ کاری نمیتونم کنم

برو توی فروم پی سی ورلد٬ قسمت اینترنت پر سرعت٬ شرکت های ارائه دهنده و تاپیک وایمکسو ببین٬ این اواخر یکی از بچه ها همین بلا سرش اومده بود که با یه ترفند کارش را افتاده بود و نامحدود دانلود میکرد .
بابا این همه دانلود میخواید چیکار ؟
من ۵۱۲ نامحدود دارم٬ فقط واسه وبگردی استفاده میکنم و اگه یه وقتی انیمیشن جدید بیاد دانلود میکنم٬ تازه سیستم هم حرفه ایه و باب بازی های جدید و خفنه اما بازی هم دانلود نمیکنم ;)

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
برو توی فروم پی سی ورلد٬ قسمت اینترنت پر سرعت٬ شرکت های ارائه دهنده و تاپیک وایمکسو ببین٬ این اواخر یکی از بچه ها همین بلا سرش اومده بود که با یه ترفند کارش را افتاده بود و نامحدود دانلود میکرد .
بابا این همه دانلود میخواید چیکار ؟
من ۵۱۲ نامحدود دارم٬ فقط واسه وبگردی استفاده میکنم و اگه یه وقتی انیمیشن جدید بیاد دانلود میکنم٬ تازه سیستم هم حرفه ایه و باب بازی های جدید و خفنه اما بازی هم دانلود نمیکنم ;)

من که با این اینترنت نمیتونم برم اونجا
خودت برو ببین قضیه چیه به منم یاد بده ثواب کنی:)

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
آره بابا دیشب دان شده:D

داداش تبریک میگم زدی به کاهدون :) همین دیروز یه کلیپی از باگ ها و لگ های بازی دانلود کردم یعنی فاجعه اس خخخخخ خیلی افتضاحه جونه داداش،همون آدم یه Xbox بگیره GTA V بگیره تا اخر عمرش نمیتونه ازش بکنه خواستی بگو لینکشو بدم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دوستان عزیز کسی می دونه این سایت ها چطوری نمایندگی می گیرن؟
www.khanha.ir
سایت اصلی:
www.khanwars.ir

nader2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
یکی از همسایه ها وایرلس مودم را هک میکنه با وجود اینکه پسورد داره کسی می دونه چطور میشه جلوشو گرفت؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
=)))))
یعنی بدبختی از همه طرف میباره
من اینترنت از اندیشه سبز خزر میگرفتم (این شرکت نامحدود داشت) الان همه رو منتقل کرده به شرکت آشنای اول مخابرات که نامحدود نداره :|
یعنی خدایی الان من موندم یعنی هیچ قانونی آخه یه نظارتی ای خدا این چه وضعیته
حجم باقیمانده: -354 مگابایت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یکی از همسایه ها وایرلس مودم را هک میکنه با وجود اینکه پسورد داره کسی می دونه چطور میشه جلوشو گرفت؟
شکایت کنید به پلیس. راحت ترین کار ممکن.
اگه لاگ های مودم فعاله ازش پرینت بگیرید ، از روی مک آدرس میشه مچ طرف رو گرفت.
اگه لاگ فعال نیست فعال کنید و بزارید وصل بشه تا لاگ بندازه.
مک آدرس تغییر کردنی نیست مگر گجت مورد نظر بشکنه ، آتیش بگیره و....
بعد اینا شما یه پرینت از لاگ ها بگیر و شکایت کن.

بالا