چشم همون ps3چرا xbox وقتی ps3 به این خوبی هست, با کلی بازی انحصاری فوق العاده!!!
چشم همون ps3چرا xbox وقتی ps3 به این خوبی هست, با کلی بازی انحصاری فوق العاده!!!
اگه منظورت http://www.hifun.ir هست، نه بالا نمیادسلام دوستان ببینید سایته تو امضام بالا میاد؟
اگه نه برای چی نمیادش؟
میخوام فروشگاه ساز و همکاری در فروش xshopsaz رو بخرم ، موندم چه نسخه ای ( معمولاً میگم کاملترش باشه خوبه اما شاید از همه امکاناتش استفاده نکنم )
قیمت نسخه کاملش 1.200 نظرتون چیه در مورد این اسکریپت کسی اطلاعاتی داره !!!؟؟؟ تا حالا کسی استفاده کرده !!!!؟؟؟؟
سیستم های همکاری در فروش بزرگی دارن ازش استفاده میکنن .
هم های فان هم این http://newimage.ir/اگه منظورت http://www.hifun.ir هست، نه بالا نمیاد
اره میلاد جان میشناسمشون ، همکاری در فروش ما در شروع صرفاً برای چند محصول خاص خواهد بود ، شاید در آینده محصولات دیگه اضافه شه شاید هم نشهتو فیس بوک بگرد دنباله فرشاد شمشاد پیداش کن باش صحبت کت اطلاعات خوبی داره ...
مدیر سیمو و پادینا سیستم هست ...
اوه اوه اوه خوب شد گفتیهای فان = دی ان اس ها ست نشده
newimage.ir : مشکل از سرور هست (آبتین وب)
منظورت از کد شده چیه دادا !!!!؟؟؟اسكريپت كد شده نخر كه پشيمون ميشي !
كاري هم نداشته باش كه كي داره استفاده ميكنه ...
این جدید باز میشه ولی های فان باز نمیشه
منظورت از کد شده چیه دادا !!!!؟؟؟
تو سایتشون که زده کد نویسی اختصاصی و کاملاً ایرانی و .....
این جدید باز میشه ولی های فان باز نمیشه
راستی سایت جدید مبارک:دی
تو سایتشون که زدهانكد شده (encode) قفل شده , رمز گذاري شده . يعني شما به سورس اسكريپت دسترسي نداري
من به موارد بالا از روي عادت ميگم كد شده :دي
بعد از خرید هاست، برات یه ایمیل میاد که دی ان اس هارو نوشته برات که ست کنیاوه اوه اوه خوب شد گفتی
تازه دامنه رو انتقال داده بودم یادم رفته بودش که بعد انتقال میپره dns
dns های که برای پارس پک هستن کدومان؟ (سرویس میزبانی ابری - CloudHosting-Iran)
دقیقا 10 روز پیش مخابرات شهر ما نامحدود رو برداشت من الان 10 گیگ گرفته بودم که تو 10 روز تموم کردم اصلن با محدود حال نمیکنم کاشکی سرعتش فرق میکرد از نامحدودم سرعتش پایینترهدیگه بدشانسی منه :(
مخابرات تو شهر ما نامحدود نمیده! تا 2 سال پیش داشت دیگه نامحدودش رو حذف کرد.
سورس باز نیستمنظورت از کد شده چیه دادا !!!!؟؟؟
تو سایتشون که زده کد نویسی اختصاصی و کاملاً ایرانی و .....
عزیزم ربطی به اون ندارهتو سایتشون که زده
پس فکر کنم مشکلی نباشه نه ؟فروشگاه ساز میکس ایران یکی از معدود فروشگاه ساز های 100% برنامه نویسی شده در ایران است. به همین دلیل امکان خصوصی سازی کل نرم افزار وجود دارد.
توجه:امکان نصب بر روی هاست شخصی شما وجود دارد و محدودیتی در استفاده از شرکت های مختلف هاستینگ نیست.
سرویس های محدود به درد وب مستر جماعت نمیخوره !دقیقا 10 روز پیش مخابرات شهر ما نامحدود رو برداشت من الان 10 گیگ گرفته بودم که تو 10 روز تموم کردم اصلن با محدود حال نمیکنم کاشکی سرعتش فرق میکرد از نامحدودم سرعتش پایینتره
سورس باز نیست
عزیزم ربطی به اون نداره
در واقع @MihanV درست گفت
یعنی شما نمیتونی هیچ تغییری توش ایجاد کنی
به کد های اسکریپت دسترسی نداری
من سایت رو از کسی خریده بودمبعد از خرید هاست، برات یه ایمیل میاد که دی ان اس هارو نوشته برات که ست کنی
دنبال اون ایمیل بگرد
خب مشکله کد شده همینه دیگه نمیتونی هر بلایی بخوای سرش بیاری چون سورس رو نداری و واسه هر تغییری باید بری پیش اوناخب من میگم وقتی رو هاست خودم باشه میتونم هر بلایی میخوام سرش بیارم :general705: