miladgraph
همکاربازنشسته
قضیه این دومینه چیه :دیدامنه میلیاردی boroki.ir هنوز آزاد است
هیچکی جرات نمیکنه سمتش بره![]()
قضیه این دومینه چیه :دیدامنه میلیاردی boroki.ir هنوز آزاد است
خواهش میکنم.
من هنرمند نیستم ولی هنرمندان واقعی رو دوست میدارم.
پ.ن : البته سعی هنرمند بشم ولی استعدادش نیست متاسفانه همون برنامه نویس باشم بهتره![]()
احسنتچشم همون ps3![]()
فکر نکنم کسی بیاد 6 تومن بده این دامنه ، برج میلاد هم سایت دارهالان همین میلاد دات آی ار رو 6 مل قیمت گذاشتن نمیصرفه اصلا ...
چون ممکنه سازمان دانش های بنیادی نیک هر لحظه و به هر دلیلی دومین رو به دستورات خاص قضایی خارج کنناز پنلت :دی
اینجا ایرانه دامنه کوتاه گرفته شده باشه یه 1یا 2 به اول یا آخرش اضافه میکنن سایت میزننtehranmiladtower.ir
آره موافقم اکثر دومینر ها رو که من دیدم نهایت 1 تا 2 بازم میگم نهایت 1 تا 2 برا دومین های خیلی تاپ خرج میکردن مثلا گلکسی دات آی ار رو خشنود 1 گرفت خارج از مزایده :دی @Web-Masterفکر نکنم کسی بیاد 6 تومن بده این دامنه ، برج میلاد هم سایت داره اینجا ایرانه دامنه کوتاه گرفته شده باشه یه 1یا 2 به اول یا آخرش اضافه میکنن سایت میزنن![]()
قزیه اش چیه؟دامنه میلیاردی boroki.ir هنوز آزاد است
چ ربطی داره الان ؟
بروکی شبکه سری و مخفی یک سری از افراد هست که توی نت فعالیت میکنندامنه میلیاردی boroki.ir هنوز آزاد است
@Hamidreza23سایت هفتگی مال کی بود؟![]()
بروکی شبکه سری و مخفی یک سری از افراد هست که توی نت فعالیت میکنن
چندین بار روی دامین های مختلف از us. , .net , com و... سویچ شده و فیلتر شده و...
بعضی کاربرانش هم بعضا تو همین پی تی فعالیت میکنن
حتی من شنیدم دم در خونه صاحابش هم نامه رفته که جمعش کنید ولی بی خیال نشدن
مافیای نت ایران در انجمن بروکی هستن![]()
یادش گرامی :دی
![]()
اره سایت خودم هستشسایت خودته؟ اگه دامنت newphotos .ir یا newphoto .ir بود برای تگ "عکس جدید" بیشتر بکارت میومد. newimage معنی خاصی از نظر گوگل نداره...
به درد سایت دانلود میخوره. اگه سایت دانلود داشتم روش نصب میکردم...
پ.ن: هرکی زودتر اشکشو دربیاره برندس :دی
عزيز ٧٠٠ مي گيرم قالبت رو بهت مي دم پاك مي كنم!700
البته اگر هم نصب کنید باید کلی روش کار کنید چون این اون فایل واسه 3 روز پیش بوده
باید بدین همون طرف یا کسی که کدنویسی بلده اکی کنه
ولی خب استفاده نکنید.. خیر نداره
من هنرمند نیستم ولی هنرمندان واقعی رو دوست میدارم.
میدونم خیلی قدیمیه سوالتون، ولی بله، پرداختی دارند. من با مدیرشون هم صحبت کردم چند بار، آقای خیلی خوبی هستند، و همیشه احترام میگذارند. تا حالا حتی بیشتر از حق من بهم پرداختی داشتند.سیتی آپلود پرداختی داره؟