زیاد شدن اونم به طور فضایی
امتحانای ما از آخرای برج 3 شروع میشه . . .نه بابا مومن تازه امتحانات دانشجویی ملت مونده .
شما اگر بتونید جنسشو تامین کنید با راه اندازی یه سیستم فروشگاهی میشه با یه سئو حرفه ای و بالا آوردن سایت بالاترین میزان درآمد رو توی نت به دست گرفت. برای سایت و سئو من حاضر به همکاری هستم ولی اگر بدونم فردی میتونه محصولات متنوع وارد کنه با قیمتهای خوب و سرمایه مناسب حتما حاضر به همکاری هستم. کلا بهترین راه کسب درآمد برای سایتها در حال حاضر همین سیستم های همکاری در فروش هست.دوستان وب مستر
شرایط همکاری در فروش چیست! ؟
درامد خوبی دارد ک بخوایم همکاری در فروش راه انداری کنیم؟
یکی میشناسم ک جنس عمده از چین و .. بیاره.
من اصلا این عکسو یادم نمیاد :دیمگه من گفتم تو رمانسرا گذاشتمش:general210:
عکس رو اینجا استفاده کردم
http://www.tak-site.ir/رمان-قلب-های-بی-اراده-از-سیمین-شیر-دل/
حالا حضوری ببینی منو میگورخیتو عکس ریزترم :دی
کوجای رشت هستید؟ ما پس فردا عازم رشت هستیم
داداش ممنون که یادآوری کردی، امروز توی سایت تیم قمیشی خوندم.تک آهنگ جدید سیاوش قمیشی به نام " آینده " دوشنبه مورخ 12/3/93 پخش خواهد شد.
میدونم که به وبمستری مربوط نمیشه پس منتظر اعتراضات گرم شما هستم:general705::general707:
شما اگر بتونید جنسشو تامین کنید با راه اندازی یه سیستم فروشگاهی میشه با یه سئو حرفه ای و بالا آوردن سایت بالاترین میزان درآمد رو توی نت به دست گرفت. برای سایت و سئو من حاضر به همکاری هستم ولی اگر بدونم فردی میتونه محصولات متنوع وارد کنه با قیمتهای خوب و سرمایه مناسب حتما حاضر به همکاری هستم. کلا بهترین راه کسب درآمد برای سایتها در حال حاضر همین سیستم های همکاری در فروش هست.
درمورد هزینه ها باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیری.توضیح مختصر ومفید درباره همکاری در فروش و چ اجناسی فروخته میشه و درامد زایی میدید ؟
+ حداقل هزینه برای راه اندازی ؟
ممنون
هیچی دیگه برش داشت دیر رسیدیمیشه بگی یارو چیکار کرده؟؟؟من متوجه نشدم
توضیحات کاملی بود، اما بازم میگم برای موفقیت باید تمام فاکتور ها رو در نظر بگیری تا به مشکل بر نخوریمن پارسال یه فروشگاهی زدم که تونست گوگل رو بالاتر از دیجی کالا دستش بگیره ولی مشکلی که همیشه هست اینه که باید بشه یه تیمی آماده کرد که بتونه به قول دوستمون که اشاره کردن محصولات رو مستقیم وارد کرد و باید دید نیاز مشتریان امروزی در اینترنت چه محصولاتی هست هر چقدر محصولات متنوع تر و به روز تر باشه و با قیمت کمتر از مغازه و فروشگاه فیزیکی ارائه بشه مسلما از بازخورد خوبی برخوردار میشه. شما میتونید با یه جستجوی ساده در گوگل و مشاهده سایتهای رنک بالای ایرانی مشاهده کنید که بیشترین مانور روی چه محصولاتی هست. از نظر تبلیغات و به قولی ارتباط با مشتری(CRM) بنده کاملا این تخصص رو دارم که با استارت آپ قوی کار شما رو پیش ببرم ولی باز هم تاکید میکنم که برای سیستمهای فروش محصول با کیفیت و پر مخاطب با قیمت معقول اولویت یک فروشگاه اینترنتی می باشد و باقی کارها که شامل ارسال pos و سیستم مدیریت مشتری حرف اول را خواهد زد.
از چیزشکن استفاده کن همه رو باز میکنه :دیالان يه سري سايت ها برام باز ميشن يه سري نميشن
مودم رو خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه , سايت هايي كه باز ميشدن ديگه باز نميشن و سايت هايي كه باز نميشدن باز ميشن
باز دوباره خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه جاشون ...