• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تک آهنگ جدید سیاوش قمیشی به نام " آینده " دوشنبه مورخ 12/3/93 پخش خواهد شد.

میدونم که به وبمستری مربوط نمیشه پس منتظر اعتراضات گرم شما هستم:general705::general707:

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
یکی از وبلاگ هام رو یک ماه بود پست براش نمی زاشتم ولی بازدید و فروشش ثابت بود
بعد دیروز دوتا پست گذاشتم براش آمار رفت زیر 100 فروش هم صفر شده امروز براش:|
میگم بدبختم من:general107:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
الان مخابرات بهم اس ام اس داد که تا آخر شهریور اینترنت شهرستان تبریز دچار اختلالات مقطعی خواهد شد :general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:

پس الان چیه مثلاً الان اختلالی نداره :general707::general707::general707::general707::general707:

بد بختی اینجاس سرویس من تا برج 7 هستش :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوستان وب مستر
شرایط همکاری در فروش چیست! ؟
درامد خوبی دارد ک بخوایم همکاری در فروش راه انداری کنیم؟
یکی میشناسم ک جنس عمده از چین و .. بیاره.

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
یکی از زیباترین صحنه ها وقتیه که ایمیلو باز میکنی میبینی از سایت internet.ir یه ایمیل اومده که قانون رو بهت یادآوری کرده :general208:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان وب مستر
شرایط همکاری در فروش چیست! ؟
درامد خوبی دارد ک بخوایم همکاری در فروش راه انداری کنیم؟
یکی میشناسم ک جنس عمده از چین و .. بیاره.
شما اگر بتونید جنسشو تامین کنید با راه اندازی یه سیستم فروشگاهی میشه با یه سئو حرفه ای و بالا آوردن سایت بالاترین میزان درآمد رو توی نت به دست گرفت. برای سایت و سئو من حاضر به همکاری هستم ولی اگر بدونم فردی میتونه محصولات متنوع وارد کنه با قیمتهای خوب و سرمایه مناسب حتما حاضر به همکاری هستم. کلا بهترین راه کسب درآمد برای سایتها در حال حاضر همین سیستم های همکاری در فروش هست.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
مگه من گفتم تو رمانسرا گذاشتمش:general210:
عکس رو اینجا استفاده کردم:D
http://www.tak-site.ir/رمان-قلب-های-بی-اراده-از-سیمین-شیر-دل/
من اصلا این عکسو یادم نمیاد :دی
:X
حالا حضوری ببینی منو میگورخی :D تو عکس ریزترم :دی
کوجای رشت هستید؟ ما پس فردا عازم رشت هستیم
:D
رشت نیستم رودسرم
خوش بگذره :X

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
این سایت موزیکمون هم مارو مسخره کرده دو روز بازدید میره بالا بعدش کلن میاد پایین

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
تک آهنگ جدید سیاوش قمیشی به نام " آینده " دوشنبه مورخ 12/3/93 پخش خواهد شد.

میدونم که به وبمستری مربوط نمیشه پس منتظر اعتراضات گرم شما هستم:general705::general707:
داداش ممنون که یادآوری کردی، امروز توی سایت تیم قمیشی خوندم.
منتظر آلبوم بودیم تک آهنگ اومد :-D

ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4

Pois0nous

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان كي تو رپيدليچ يا كليجا يا ميهليسم سر رشته داره؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
شما اگر بتونید جنسشو تامین کنید با راه اندازی یه سیستم فروشگاهی میشه با یه سئو حرفه ای و بالا آوردن سایت بالاترین میزان درآمد رو توی نت به دست گرفت. برای سایت و سئو من حاضر به همکاری هستم ولی اگر بدونم فردی میتونه محصولات متنوع وارد کنه با قیمتهای خوب و سرمایه مناسب حتما حاضر به همکاری هستم. کلا بهترین راه کسب درآمد برای سایتها در حال حاضر همین سیستم های همکاری در فروش هست.

توضیح مختصر ومفید درباره همکاری در فروش و چ اجناسی فروخته میشه و درامد زایی میدید ؟

+ حداقل هزینه برای راه اندازی ؟
ممنون

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
توضیح مختصر ومفید درباره همکاری در فروش و چ اجناسی فروخته میشه و درامد زایی میدید ؟

+ حداقل هزینه برای راه اندازی ؟
ممنون
درمورد هزینه ها باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیری.
مثلا اجناس رو قراره از داخل خریداری کنی یا خارج؟
قراره جنس آماده باشه یا میخوای خودت توی کارگاه مونتاژ کنی که نیاز به کارگر داره
اسکریپت چی باشه، هر اسکریپتی یه قیمتی داره
تبلیغات چقدر میخوای بکنی
آشنا داری توی پیدا کردن جنس یا نه
میخوای دفتر اجاره کنی؟ کجا شهر؟
و خیلی چیزای دیگه
به نظر من برای اینکه نتیجه بهتری بگیری برو جای تخصصی، مثلا یه تاپیک بزن تو بخش مربوط یا حتی بهتر از اون برو توی فروم شاپ کیپر اونجا افراد آشنا به این راه زیاد هستند.
از دوستان من هم همکاری در فروش دارن، با سرمایه زیادی وارد بازار شدن و خوب الان یکی از بهترین ها هستن.

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
من پارسال یه فروشگاهی زدم که تونست گوگل رو بالاتر از دیجی کالا دستش بگیره ولی مشکلی که همیشه هست اینه که باید بشه یه تیمی آماده کرد که بتونه به قول دوستمون که اشاره کردن محصولات رو مستقیم وارد کرد و باید دید نیاز مشتریان امروزی در اینترنت چه محصولاتی هست هر چقدر محصولات متنوع تر و به روز تر باشه و با قیمت کمتر از مغازه و فروشگاه فیزیکی ارائه بشه مسلما از بازخورد خوبی برخوردار میشه. شما میتونید با یه جستجوی ساده در گوگل و مشاهده سایتهای رنک بالای ایرانی مشاهده کنید که بیشترین مانور روی چه محصولاتی هست. از نظر تبلیغات و به قولی ارتباط با مشتری(CRM) بنده کاملا این تخصص رو دارم که با استارت آپ قوی کار شما رو پیش ببرم ولی باز هم تاکید میکنم که برای سیستمهای فروش محصول با کیفیت و پر مخاطب با قیمت معقول اولویت یک فروشگاه اینترنتی می باشد و باقی کارها که شامل ارسال pos و سیستم مدیریت مشتری حرف اول را خواهد زد.

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
من پارسال یه فروشگاهی زدم که تونست گوگل رو بالاتر از دیجی کالا دستش بگیره ولی مشکلی که همیشه هست اینه که باید بشه یه تیمی آماده کرد که بتونه به قول دوستمون که اشاره کردن محصولات رو مستقیم وارد کرد و باید دید نیاز مشتریان امروزی در اینترنت چه محصولاتی هست هر چقدر محصولات متنوع تر و به روز تر باشه و با قیمت کمتر از مغازه و فروشگاه فیزیکی ارائه بشه مسلما از بازخورد خوبی برخوردار میشه. شما میتونید با یه جستجوی ساده در گوگل و مشاهده سایتهای رنک بالای ایرانی مشاهده کنید که بیشترین مانور روی چه محصولاتی هست. از نظر تبلیغات و به قولی ارتباط با مشتری(CRM) بنده کاملا این تخصص رو دارم که با استارت آپ قوی کار شما رو پیش ببرم ولی باز هم تاکید میکنم که برای سیستمهای فروش محصول با کیفیت و پر مخاطب با قیمت معقول اولویت یک فروشگاه اینترنتی می باشد و باقی کارها که شامل ارسال pos و سیستم مدیریت مشتری حرف اول را خواهد زد.
توضیحات کاملی بود، اما بازم میگم برای موفقیت باید تمام فاکتور ها رو در نظر بگیری تا به مشکل بر نخوری
یه توصیه دیگه که الان به فکرم رسید باید سعی کنی فاصله تولید تا فروشگاه شما تا حد امکان کم بشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
الان يه سري سايت ها برام باز ميشن يه سري نميشن
مودم رو خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه , سايت هايي كه باز ميشدن ديگه باز نميشن و سايت هايي كه باز نميشدن باز ميشن :D
باز دوباره خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه جاشون ...

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
الان يه سري سايت ها برام باز ميشن يه سري نميشن
مودم رو خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه , سايت هايي كه باز ميشدن ديگه باز نميشن و سايت هايي كه باز نميشدن باز ميشن :D
باز دوباره خاموش روشن ميكنم برعكس ميشه جاشون ...
از چیزشکن استفاده کن همه رو باز میکنه :دی
کاری نمیتونی بکنی تا خودش درست بشه.
بیا تو شهر ما زندگی کن تا بفهمی که تو بهشتی :دی

بالا