Hamidreza23
Registered User
نه شایعه هست
این لینک هم الان پیدا کردم:
http://bahjatnews.ir/10857/از-دزدیده-شدن-دختر-بچه-ها-توسط-وهابیون-ت
نه شایعه هست
من الان کدشون رو برا تست گذاشتم همون کدی که میگه پیشنهاد میشه با این که دوستان باز کردن سایت رو ولی هیچی نشمرد
همچنان درآمد 0 :l
دادا اگه میخوای یه سر باید بیای شهر ما :general711:قیمت ماشین های منطقه آزاد رو از کجا میشه پیدا کرد؟ (به روز باشن)
محدودیتی در استفاده از این نوع ماشین هاست؟
شهر شما کجاست؟ :دی چرا بیام اونجا؟دادا اگه میخوای یه سر باید بیای شهر ما :general711:
حالا چیکار با ماشینای منطقه داری ، قیمت ها به دلار هستن ، هر مدلی رو مد نظرت هست بگو اگه موجود بود قیمتشو بگم .
محدودیت خودروهای منظقه آزاد این هستش که فقط تو محدوده مشخص شده میتونید تردد کنید و برای خرج از محدوده که سالی 1 ماه امکانش هست باید مجوز بگیرید
شما کجایی ، مگه شمام منطقه زندگی میکنی ؟ اگه نه که ، نمیشه و اگه هم ماشین رو خریدی باید بزاری همینجا بمونه گه گاهی بیای اینجا برونی و 1 ماه ببری شهرتونشهر شما کجاست؟ :دی چرا بیام اونجا؟
نه مدل خاصی مد نظرم نیست میخوام ببینم اگه ارزون هم موجوده یکی بگیریم
انزلی هم منطقه ازاده و تا شهر ما هم اجازه تردد ماشین هارو داره! (تازه امروز تو یه سایت دیدم :دی)شما کجایی ، مگه شمام منطقه زندگی میکنی ؟ اگه نه که ، نمیشه و اگه هم ماشین رو خریدی باید بزاری همینجا بمونه گه گاهی بیای اینجا برونی و 1 ماه ببری شهرتون
من آذربایجان هستم اطراف تبریز ، ماشینای اینجا از منطقه آزاد ارس میان و تا خود تبریز هم اجازه تردد دارن
ماشین موجود هست از 50 میلیون بگیر تا 200-300 میلیون
از دوستان میپرسم ، ببینم چیزی پیدا میشه ، باشه خبرت میکنم ، زیر 50 فکر نکنم صفرش پیدا شه ، اما ببینم کارکرده چیزی پیدا میشهانزلی هم منطقه ازاده و تا شهر ما هم اجازه تردد ماشین هارو داره! (تازه امروز تو یه سایت دیدم :دی)
کارکرده پیدا نمیشه؟ :دی
یا زیر 50 تازه :دی
گفتم که نال شده ش مشکلی نداره ! در هر صورت هرطور راحتید :دیراحت هست ولی نمی دونم چرا اضافه کردن امکاناتش زیاد راحت نیست, تغییراتی که باید تو کد داده بشه به من استرس وارد می کنه با اینکه با کدهای css آشنا هستم
نال شده باشه که رو نت افراز مشکل پیش میاد, من از mybb استفاده می کنم چون اپن سورس بید, نیاز به لایسنس نداره وگرنه خودم با وی بی راحتترم, کلا اصلا سختمه با فرووم ها کار کنم و از تنظیماتشون سردربیارم, هر تغییر می خوام بدم 1 ماه طول می کشه![]()
از لحاظ ایندکس رو نمیدونم فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند اما از لحاظ امکانات IPB یه سر و گردن بالاترهبعدش سرعت ایندکس مطالب تو IPB چه طوره ؟ نسبت به MYBB بهتره ؟
اگه تونستی سوال کن وگرنه حالا عجله ای نیست :دیاز دوستان میپرسم ، ببینم چیزی پیدا میشه ، باشه خبرت میکنم ، زیر 50 فکر نکنم صفرش پیدا شه ، اما ببینم کارکرده چیزی پیدا میشه
از دوستان میپرسم ، ببینم چیزی پیدا میشه ، باشه خبرت میکنم ، زیر 50 فکر نکنم صفرش پیدا شه ، اما ببینم کارکرده چیزی پیدا میشه
google.id.ir به این میگن خلاقیت آزاده برید ثبتش کنیدfacerook .ir :|
خلاقیته که داره موج میزنه :|
google.id.ir به این میگن خلاقیت آزاده برید ثبتش کنید
یه بنده خدایی یه همچین دامینی ثبت کرده بود تو بازارچه 15 میل قیمت داده بود. یادمه رفقا کاری باهاش کردن کلا از زندگی خداحافظی کرد :دیgoogle.id.ir به این میگن خلاقیت آزاده برید ثبتش کنید
یه بنده خدایی یه همچین دامینی ثبت کرده بود تو بازارچه 15 میل قیمت داده بود. یادمه رفقا کاری باهاش کردن کلا از زندگی خداحافظی کرد :دی
دوستان نت افراز برای دامین کد تخفیف نداره؟ چند تا زدم قبول نکرد.کسی داره ؟![]()