بیشتر برای سایت هایی که مطالبی که در باره مد و مدل لباس می زنن مربوط می شه
منم چند وقته میخوام یکی بگیرم عکس هم آماده دارم ولی جایی که هم کیفیتش خوب باش هم قیمت پیدا نکردماز tshirt1.ir کسی تا حالا خرید کرده؟ میخوام یکی بگیرم نمیتونم انتخاب کنم =))
http://mandegarweb.com/wordpress/free-wordpress-plugins/درختی-کردن-دسته-بندی-ها-در-وردپرس/دوستانی پلاگینی هست که دسته بندی های سایت رو بهتر نمایش بده؟
الان این سایت رو چک کنید, یه قسمت همه دسته بندی های سایت رو گذاشتم ولی خیلی درهم نشون می ده, اصلا معلوم نیست چی به چیه.
خیلی ممنون
خخخخ اونو ندیدم پست تورو دیدم دیگه:general107:
چه عکسی داری؟منم چند وقته میخوام یکی بگیرم عکس هم آماده دارم ولی جایی که هم کیفیتش خوب باش هم قیمت پیدا نکردم
میزنن 100 درصد نخ خالص بعد عکس مدل هاشون رو که می بینی 100 پلی استره :|
اون سایتو امتحان نکردم اما از سایت Xchap و www.ceramgraphic.com خرید کردم ایکس هر دوشون خوب چاپ میکنن اما ایکس چاپ جنس پارچش بهتره و سرام گراف هم وقتی من پول و ریختم دیدم نیاوردم به پشتیبانیش گفتم گفت ثبت نشده :| منم هزار تا مدارک فرستادم گفت زنگ میزنیم منم گوشیو بر نداشتم گفتم من همه مدارک نیاز و دادم یا میرستید یا از راه قانونی وارد میشم خخخ آوردن و دیدم هم طرف عکسو خیل کوچیک زده بود هم جنس پیرهن آشغال بودمنم چند وقته میخوام یکی بگیرم عکس هم آماده دارم ولی جایی که هم کیفیتش خوب باش هم قیمت پیدا نکردم
میزنن 100 درصد نخ خالص بعد عکس مدل هاشون رو که می بینی 100 پلی استره :|
:general703:واقعا یه سری بچه این بخش رو به گند کشیدن :دی
دیشب یکی از بچه های فامیل اومده وارد بحث های کثیفاینا شده ، اونم با اکانت من :| و اونم با کامپیوتر من :||||
لامصب این کار رو با من نکن من دلم نمیاد از اسپم های تو تشکر نکنم:general703:
والا عکس زیاده ولی من اینو بیشتر از همه دوست دارمچه عکسی داری؟اگه دوست داشتی بزار استفاده کنیم اگه نه هم اجباری نیست
والا ماست هیچکس ترش نیست :دی باید یکی بخره تا معلوم بشه :دی
الانم بپرسم حتماً قیمت ملیاردیه:general705:
الان 1 هفته اس دنبال یه دامنه کوتاه میگردم برا سیستم همکاری در فروش :general710:
داداش من لارجشو گرفتم اندازه هاشو همون سایت ها زدن که چند در چنده بازم تونستم یه عکسی میگیرم میفرستموالا عکس زیاده ولی من اینو بیشتر از همه دوست دارم
یه عکس هم بود خودم کشیدم از بهرام ولی نمیدونم چرا شبیه حصین در اومد آخرش:|
@8song
اگه تونستی یه عکس تو تنت ازش بگیر فیت میشه تو بدنت برام بفرست تو یاهو هم فرستادی مشکلی نیست:دی
وقتی صفحه رو باز میکنی، همزمان 100 تا سایت دیگه رو هم باز میشه
خوب چرا وب من توشون هست؟وقتی صفحه رو باز میکنی، همزمان 100 تا سایت دیگه رو هم باز میشه![]()
سایت شما هم پاس میشه به یه سایت دیگه یا نه؟خوب چرا وب من توشون هست؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
جان ؟سایت شما هم پاس میشه به یه سایت دیگه یا نه؟