LordShadows
Registered User
الان اگه من بخوام اسپانسر بگیرم برای هاست چه کاری در عوض باید انجام بدم؟
کسی هم اصلا حاضره اسپانسر هاست بشه:دی
همین سایت تو امضات؟ (این که رو رزبلاگ هست :| )الان اگه من بخوام اسپانسر بگیرم برای هاست چه کاری در عوض باید انجام بدم؟
خیر بابا این تو امضام هاست میخواد چیکارهمین سایت تو امضات؟ (این که رو رزبلاگ هست :| )
بازدید ات چقدره؟
انجمن چی هست؟خیر بابا این تو امضام هاست میخواد چیکار
دارم رو یه انجمن کار میکنم تازه تاسیسه بازدیدی هم نداره
میخوام بدونم اسپانسر ها معمولا چی میخوان تبلیغات میکنن تو سایت یا چیزای دیگه هم میشه
مثلا قبلا واسه یکی گفتم که هر چی سفارش طراحی اومد برامون هاست رو از اونا میگیریم ولی به ماه نکشید سایت رو 2بار ساسپند کردن:|
این مدلی اسپانسر اصلا به درد نخوره که هیچ به خودشون هم ضرر میزنن:دی
انجمن کدنویسی و طراحی و برنامه نویسی و چیزایی شبیه ایناانجمن چی هست؟
خیر بابا این تو امضام هاست میخواد چیکار
دارم رو یه انجمن کار میکنم تازه تاسیسه بازدیدی هم نداره
میخوام بدونم اسپانسر ها معمولا چی میخوان تبلیغات میکنن تو سایت یا چیزای دیگه هم میشه
مثلا قبلا واسه یکی گفتم که هر چی سفارش طراحی اومد برامون هاست رو از اونا میگیریم ولی به ماه نکشید سایت رو 2بار ساسپند کردن:|
این مدلی اسپانسر اصلا به درد نخوره که هیچ به خودشون هم ضرر میزنن:دی
دلیل اینکه تو میهن وی هیچی نیس چیه؟:general705::general210_Oمن اسپانسر میشم ولی 60 درصد سایت رو میخوام :general707:
جدای از شوخی هاستینگ ها برای سایت هایی اسپانسر میشن که بازدید خوبی داشته باشن که در قبال اسپانسری بتونن توشون تبلیغات بزارن که سود ببرن
یه مورد دیگه هم هست هاستینگ ها اسپانسر سایت های دارای محتوا علمی و آموزشی میشن که حتی بازدید زیادی هم ندارن , این مورد فواید خاص خودش رو داره
برای سایت تازه تاسیس معمولا کسی اسپانسر نمیشه , چون هیچ سودی نداره و صاحب سایت وقتی بازدید بالا بره و به درآمد برسه دیگه نیازی به اسپانسر نداره وسایت رو منتقل میکنه جای دیگه :دی پس هاستینگ اینجا فقط عامل موفقیت شده و هیچ سودی نبرده
آقا رنگم پرید سطر اول رو دیدم من فشار خون دارم یهو میزنه بالا خفه میشم:general107:من اسپانسر میشم ولی 60 درصد سایت رو میخوام :general707:
جدای از شوخی هاستینگ ها برای سایت هایی اسپانسر میشن که بازدید خوبی داشته باشن که در قبال اسپانسری بتونن توشون تبلیغات بزارن که سود ببرن
یه مورد دیگه هم هست هاستینگ ها اسپانسر سایت های دارای محتوا علمی و آموزشی میشن که حتی بازدید زیادی هم ندارن , این مورد فواید خاص خودش رو داره
برای سایت تازه تاسیس معمولا کسی اسپانسر نمیشه , چون هیچ سودی نداره و صاحب سایت وقتی بازدید بالا بره و به درآمد برسه دیگه نیازی به اسپانسر نداره وسایت رو منتقل میکنه جای دیگه :دی پس هاستینگ اینجا فقط عامل موفقیت شده و هیچ سودی نبرده
تا صبح میشه این موارد رو یاد گرفت ؟
معادله صفحه
معادلات دیفرانسیل
دیفرانسیل تابع چند متغیره
مشتق جزئی مرتبه 2
انتگرال چندگانه
اگه میشه لطفا راهش رو بگید، جزوه درست حسابی ندارم.
پ.ن: اصلا اعصاب و حوصلم نمیکشه دوباره برم سر کلاسش
ولا اینا وقت گیره یه کتاب حسابان سوم و دیفرانسیل پیش رو بگیر بخون در حد 10 میتونی بنویسی :دیتا صبح میشه این موارد رو یاد گرفت ؟
معادله صفحه
معادلات دیفرانسیل
مشتق جزئی مرتبه 2
انتگرال چندگانه
دوستانی که دنبال کننده ما هستن فونت های لاتین جدیدی در گذاشتیم که می تونه کمک کنه بهتون توی طراحی یه سر بزنید به یوفونت
تا صبح میشه این موارد رو یاد گرفت ؟
معادله صفحه
معادلات دیفرانسیل
مشتق جزئی مرتبه 2
انتگرال چندگانه
درست ،ولی یه گرافیست ممکنه بعضی وقتا دنبال یه فونت خاص باشه که پکیجی کمی براش مشکل ، ماشالله هم سایتهای دانلود همشون پکیجای 1000تایی گذاشتن و ما اومدیم کمی متفاوت تر و ریزتر به این موضوع پرداختیم و اون روز (زمانی که سایت رو زدم) شاید سایتهای هم موضوع کم بودن و منم میخواستم متفاوت و مفید باشه که خوشبختانه خیلی ها بازخوردهای مثبتی دادنآقا یک پیشنهاد
به نظر من این ها رو به صورت پک های چند تایی بزاری بهتره . مثلا 30 تایی
من که تا حالا نشده یه فونت تنها دانلود کنم , همش پک های چند صدتایی میگیرم میریزم ...
نصب کردم ولی درختی نشون نمی ده, دسته هارو معمولی پشت سر هم میاره.
کتاب بخونم ؟ روخونی هم تا صبح تموم نمیشه
دلاورانه اومد بالااز سرت كه قديمي تر نيست ! باز اون به يه دردي مي خوره اما سرت چي كه بوي قوره سبزي گرفته ؟