Hamidreza23
Registered User
سرچ کردم نتیجه ای نداد.به نظر من توی فروم های خارجی جستجو کنید به نتیجه می رسید
سرچ کردم نتیجه ای نداد.به نظر من توی فروم های خارجی جستجو کنید به نتیجه می رسید
نه مشکل از اینا نیست همه رو چک کردم.این لینک رو ببنید
ادرس لینک
http://www.digikala.com/Product/DKP-20805/DeepCool-CoolPad-N17/پايه-خنک-کننده-فن-دار-ديپ-کول-ان-17/keyword-Deepcool-N17
داداش این که کوچیک تر لپ تاپ منه، مشکلی پیش میاد اگه کوچیک تر باشه؟
کسی مدل دیگه ای داره؟
مدلش چیه؟ انگار کارایی بالایی دارهمن این مدلش رو دارم ، خیلی ازش راضیم 4 فن هستش و روش هم آلومینیومی که باعث جذب گرمای سیستم میشه
مشاهده پیوست 617130
این روش رو هم اگه امتحان نکردی یه امتحانی بکن یکی توی انجمن خارجی گذاشته بودنه مشکل از اینا نیست همه رو چک کردم.
مشکل رو فهمیدماین روش رو هم اگه امتحان نکردی یه امتحانی بکن یکی توی انجمن خارجی گذاشته بود
گفته کافیه برید به /tools/lib و نام فایل OpenglRender.dll را عوض کنید و یه چیزی شبیه به همین نام بذارید مثلا libOpenglRender.dll.bak و بعد مشکل حل میشه.
یه امتحان کنید
ساده در عین حال شیک وتودل برووب مستران عزیز نظرتون در مورد این لوگو چیه؟
مدلش چیه؟ انگار کارایی بالایی داره
داداش نیم ساعته هممون رو سر کار گزاشتیمشکل رو فهمیدم
چون کروم باز بود مقداری از رم رو پر کرده بود (شونصدتا تب باز بود :دی)
برای همین ارور میداد
کروم رو بستم الان مشکل حل شده :|
مشکل از این ضایع تر داریم اصلا؟
اقا مرسی از پیگیری.
ممنون از نظرتونساده در عین حال شیک وتودل برو
ممنون داداش. دیگه همون زیر 100 هست. میرم پیداش میکنم میخرمDeepcool Multi Core X8
من اون موقع که خریدم دقیقاً یادم نی 84 دادم یا 94
الان دیجی کالا سر زدم موجود ندارن آخرین قیمتشون هم برج 11 سال قبل 78.5 تومن بوده http://www.digikala.com/Product/DKP-23867/DeepCool-Multi-Core-X8/پایه-خنک-کننده-دیپ-کول-مالتی-کور-X8
من که ازش راضیم خدایی حرف نداره
3 حالت داره روشن کردن 2 فن عقب و یا 2 فن جلو و یا هر 4 فن
و 1 خروجی یو اس بی
به قول جمشید مشایخی: من از شما معذرت میخوام :دیداداش نیم ساعته هممون رو سر کار گزاشتی
ممنون از نظرتون
ممنون داداش. دیگه همون زیر 100 هست. میرم پیداش میکنم میخرم
داداش یادم نیست درست، یه دکمه ای داشت . همون X رو بزن. شات داون ندارهبه قول جمشید مشایخی: من از شما معذرت میخوام :دی
حالا برای بستنش دکمه X رو بزنم؟ یا شات داون داره؟
ممنون داداش. دیگه همون زیر 100 هست. میرم پیداش میکنم میخرم
ایشالا همیشه همینطوری دیزلی کار کنهرفتم یه دوری زدم الان lapbuy داره قیمت زده 80 تومن buydigi هم داره قیمت زده 79 تومن
مبارکت باشه دادا ، واقعاً خرکاره خرکاره
روزی 10-12 ساعت که من همیشه سیستم رو روشن دارم و فن هم روشنه ، بعضی واقعا ، پای سیستم که شبا خوابم میگیره و تا صبح سیستم روشن میمونه هم بازم فن کار میکنه ، گوش شیطون کر تا حالا اوف نگفته
بخشی به نام معرفی انواع وبسایت ها هست؟دوستان عزیز ...
پیشنهادی برا بهتر شدن بخش ویژه وبمسترها دارید ؟ ...
مثلا نظر خودم اینه که معرفی سایت های پاپ آپ , همکاری در فروش و ... رو از این بخش جدا کنیم و بخش جدید براشون ایجاد کنیم ...
شما برا بهبود چه راهکارهایی رو پیشنهاد میکنید ... ؟
به نظر من قسمت ایمیل مارکتینگ و بخش ویژه نویسنده ها هم اضافه کنید.دوستان عزیز ...
پیشنهادی برا بهتر شدن بخش ویژه وبمسترها دارید ؟ ...
مثلا نظر خودم اینه که معرفی سایت های پاپ آپ , همکاری در فروش و ... رو از این بخش جدا کنیم و بخش جدید براشون ایجاد کنیم ...
شما برا بهبود چه راهکارهایی رو پیشنهاد میکنید ... ؟