MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
اینجا جای این حرفاست؟من پارسال یه روز روزه گرفتم هنوز گشنمه :|
در ضمن شما متولد 77 هستی
هنوز به سن تکلیف رسیدی؟
اینجا جای این حرفاست؟من پارسال یه روز روزه گرفتم هنوز گشنمه :|
داداش شما یه کلاس آموزشی باید بزاری چطوری تو 15 روز این همه پست زدیاینجا جای این حرفاست؟
در ضمن شما متولد 77 هستی
هنوز به سن تکلیف رسیدی؟
داداش یعنی میاد داخل سایت و چند تا پیج هم می بینه؟نه دوست عزیز
طرز کار سیستم ما با اونا فرق میکنه
ما بازدید کننده ( آی پی ) میفرستیم نه بازدید
قبلا اعلام کردم که کلاس خصوصی میزام :دیداداش شما یه کلاس آموزشی باید بزاری چطوری تو 15 روز این همه پست زدی
خودم اولین شاگردتم :general711:
قضیه چی بید ؟رئیس مرکز ثبت دامنههای دات آی آر اظهار داشت: صحت و سقم اخبار منتشرشده از منابع صهیونیستها درخصوص ضبط IR و IP آدرسهای ایران از آیکان استعلام شده و هنوز جوابی در تایید این اخبار ارسال نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا منابع **** صهیونیستی اعلام کردهاند که یک شرکت اسرائیلی از دادگاهی در آمریکا درخواست کرده با توجه به اینکه IP آدرسها جزء مایملک آمریکا هستند و ایران میتواند از آنها درآمد حاصل کند؛ آمریکا باید IR و IPآدرسها را ضبط کند و درآمد حاصل از آنها را به بازماندگان قربانیان حوادث تروریستی بدهد. در پی این درخواست یک دادگاه آمریکایی این حکم را صادر کرده است.
علیرضا صالح در این مورد به خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس گفت: هماکنون در حال پرس و جو برای اطلاع از صحت و سقم اصل این خبر هستیم و بعد از آن مشخص میشود که این خبر چه تبعاتی میتواند داشته باشد.
رییس مرکز ثبت دامنههای نقطه آی آر پژوهشگاه دانشهای بنیادین با بیان اینکه تا به حال چنین موردی سابقه نداشته، اظهار داشت: آیکان با اینکه در کشور آمریکاست اما تلاش دارد که مجری قوانین بینالمللی باشد و این موضوع برایش مهم است. روال کار آیکان این است که یک سازمان بیطرف باشد و قوانین بینالمللی را اجرا کند.
وی با بیان اینکه مرکز ثبت دامنههای نقطه آی آر با آیکان در ارتباط مستقیم است، تصریح کرد: آیکان یک سازمان چند ذینفعی است و گروههای مختلفی ذینفع اینترنت هستند که از هر گروه ارتباط مستقیم با آیکان وجود دارد. از دو روز گذشته مذاکره با آیکان در این خصوص آغاز شده است که احتمالا تا فردا نتیجه مشخص میشود.
صالح یادآور شد: تا روز جمعه اجلاس عمومی آیکان برقرار بوده و شنبه و یکشنبه تعطیلات است و احتمالا دوشنبه میتوانیم نتیجه را مطلع شویم.
شما سروریقبلا اعلام کردم که کلاس خصوصی میزام :دی
در ضمن پست های من اسپم نیست
از تشکر ها معولمه :general105:
بخاطر @miladgraph جوابتو نمیدم :general710:چقد تو شیرینی مشاهده پیوست 619159
عزیز اگه اینجور بشه حرام میشه که ما آی پی بفرستیم 1 تومن بیاد برای شما پاپ آپ 9 تومنی باز کنهداداش یعنی میاد داخل سایت و چند تا پیج هم می بینه؟
داداش تو عصبانی نشو یه بار عصبانی شدی بسه
داداش رمزی حرف نزن رک و راست بگوعزیز اگه اینجور بشه حرام میشه که ما آی پی بفرستیم 1 تومن بیاد برای شما پاپ آپ 9 تومنی باز کنه
بازدید میفرستیم نمیذاریم براش پاپ آپ باز بشهداداش رمزی حرف نزن رک و راست بگو
من چند تا برداشت کردم از این حرف شما
1.پاپ آپ ها رو بردارم
2.بازدید نمی فرستیم
3.بازدید می فرستیم ولی بیشتر پول می گیریم
4.بازدید میاد ولی پیج نمی بینه
وقتی تابستون می شه استعداد بچه ها شکوفه می شهباز تابستون شد :|
همه شدن طراح، سئو کار، هکر و...
با سابقه 10 سال :general710:
کی ؟ :دی
یعنی چی ؟بازدید میفرستیم نمیذاریم براش پاپ آپ باز بشه
نه ما کاری میکنیم که پاپ آپ باز نشه براشیعنی چی ؟
یعنی پیج نمی بینه یا شما کاری می کنید که پاپ آپ ها باز نشه؟
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید که بقیه هم متوجه بشنalah koman olsoon
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
دوست عزیز !اونش که دیگه به تو ربطی نداره !
جوابتو تو یاهو گرفتیاونش که دیگه به تو ربطی نداره !
شما به سوال من پاسخ بده به اون هم میرسیمدوست عزیز لطفا فارسی بنویسید که بقیه هم متوجه بشن