• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
اینجا جای این حرفاست؟
در ضمن شما متولد 77 هستی
هنوز به سن تکلیف رسیدی؟ :D
داداش شما یه کلاس آموزشی باید بزاری چطوری تو 15 روز این همه پست زدی
خودم اولین شاگردتم :general711:

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
رئیس مرکز ثبت دامنه‌های دات آی ‌آر اظهار داشت: صحت و سقم اخبار منتشرشده از منابع صهیونیست‌ها درخصوص ضبط IR و IP آدرس‌های ایران از آیکان استعلام شده و هنوز جوابی در تایید این اخبار ارسال نشده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا منابع **** صهیونیستی اعلام کرده‌اند که یک شرکت اسرائیلی از دادگاهی در آمریکا درخواست کرده با توجه به اینکه IP آدرس‌ها جزء مایملک آمریکا هستند و ایران می‌تواند از آنها درآمد حاصل کند؛ آمریکا باید IR و IPآدرس‌ها را ضبط کند و درآمد حاصل از آنها را به بازماندگان قربانیان حوادث تروریستی بدهد. در پی این درخواست یک دادگاه آمریکایی این حکم را صادر کرده است.

علیرضا صالح در این‌ مورد به خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس گفت: هم‌اکنون در حال پرس و جو برای اطلاع از صحت و سقم اصل این خبر هستیم و بعد از آن مشخص می‌شود که این خبر چه تبعاتی می‌تواند داشته باشد.

رییس مرکز ثبت دامنه‌های نقطه آی ‌آر پژوهشگاه دانش‌های بنیادین با بیان اینکه تا به حال چنین موردی سابقه نداشته، اظهار داشت: آیکان با اینکه در کشور آمریکاست اما تلاش دارد که مجری قوانین بین‌المللی باشد و این موضوع برایش مهم است. روال کار آیکان این است که یک سازمان بی‌طرف باشد و قوانین بین‌المللی را اجرا کند.

وی با بیان اینکه مرکز ثبت دامنه‌های نقطه آی ‌آر با آیکان در ارتباط مستقیم است، تصریح کرد: آیکان یک سازمان چند‌ ذینفعی است و گروه‌های مختلفی ذ‌ینفع اینترنت هستند که از هر گروه ارتباط مستقیم با آیکان وجود دارد. از دو روز گذشته مذاکره با آیکان در این خصوص آغاز شده است که احتمالا تا فردا نتیجه مشخص می‌شود.

صالح یادآور شد: تا روز جمعه اجلاس عمومی آیکان برقرار بوده و شنبه و یکشنبه تعطیلات است و احتمالا دوشنبه می‌توانیم نتیجه را مطلع شویم.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
داداش شما یه کلاس آموزشی باید بزاری چطوری تو 15 روز این همه پست زدی
خودم اولین شاگردتم :general711:
قبلا اعلام کردم که کلاس خصوصی میزام :دی :D
در ضمن پست های من اسپم نیست
از تشکر ها معولمه :general105:

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
رئیس مرکز ثبت دامنه‌های دات آی ‌آر اظهار داشت: صحت و سقم اخبار منتشرشده از منابع صهیونیست‌ها درخصوص ضبط IR و IP آدرس‌های ایران از آیکان استعلام شده و هنوز جوابی در تایید این اخبار ارسال نشده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا منابع **** صهیونیستی اعلام کرده‌اند که یک شرکت اسرائیلی از دادگاهی در آمریکا درخواست کرده با توجه به اینکه IP آدرس‌ها جزء مایملک آمریکا هستند و ایران می‌تواند از آنها درآمد حاصل کند؛ آمریکا باید IR و IPآدرس‌ها را ضبط کند و درآمد حاصل از آنها را به بازماندگان قربانیان حوادث تروریستی بدهد. در پی این درخواست یک دادگاه آمریکایی این حکم را صادر کرده است.

علیرضا صالح در این‌ مورد به خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس گفت: هم‌اکنون در حال پرس و جو برای اطلاع از صحت و سقم اصل این خبر هستیم و بعد از آن مشخص می‌شود که این خبر چه تبعاتی می‌تواند داشته باشد.

رییس مرکز ثبت دامنه‌های نقطه آی ‌آر پژوهشگاه دانش‌های بنیادین با بیان اینکه تا به حال چنین موردی سابقه نداشته، اظهار داشت: آیکان با اینکه در کشور آمریکاست اما تلاش دارد که مجری قوانین بین‌المللی باشد و این موضوع برایش مهم است. روال کار آیکان این است که یک سازمان بی‌طرف باشد و قوانین بین‌المللی را اجرا کند.

وی با بیان اینکه مرکز ثبت دامنه‌های نقطه آی ‌آر با آیکان در ارتباط مستقیم است، تصریح کرد: آیکان یک سازمان چند‌ ذینفعی است و گروه‌های مختلفی ذ‌ینفع اینترنت هستند که از هر گروه ارتباط مستقیم با آیکان وجود دارد. از دو روز گذشته مذاکره با آیکان در این خصوص آغاز شده است که احتمالا تا فردا نتیجه مشخص می‌شود.

صالح یادآور شد: تا روز جمعه اجلاس عمومی آیکان برقرار بوده و شنبه و یکشنبه تعطیلات است و احتمالا دوشنبه می‌توانیم نتیجه را مطلع شویم.
قضیه چی بید ؟
قبلا اعلام کردم که کلاس خصوصی میزام :دی :D
در ضمن پست های من اسپم نیست
از تشکر ها معولمه :general105:
شما سروری

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
عزیز اگه اینجور بشه حرام میشه که ما آی پی بفرستیم 1 تومن بیاد برای شما پاپ آپ 9 تومنی باز کنه
داداش رمزی حرف نزن رک و راست بگو
من چند تا برداشت کردم از این حرف شما
1.پاپ آپ ها رو بردارم
2.بازدید نمی فرستیم
3.بازدید می فرستیم ولی بیشتر پول می گیریم
4.بازدید میاد ولی پیج نمی بینه

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
داداش رمزی حرف نزن رک و راست بگو
من چند تا برداشت کردم از این حرف شما
1.پاپ آپ ها رو بردارم
2.بازدید نمی فرستیم
3.بازدید می فرستیم ولی بیشتر پول می گیریم
4.بازدید میاد ولی پیج نمی بینه
بازدید میفرستیم نمیذاریم براش پاپ آپ باز بشه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اونش که دیگه به تو ربطی نداره !
جوابتو تو یاهو گرفتی
پس دیگه حرف نرن
21.gif

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید که بقیه هم متوجه بشن
شما به سوال من پاسخ بده به اون هم میرسیم
توضیح بدید چطوری میشه که اگه پاپ آپ باز بشه حرام میشه ؟

بالا