پیج رنک (زیاد گویا نیست) + رتبه سایت تو نتایج کلمات کلیدی سایت + اتوریته + ...از کجا میشه دید که مثلا یه سایتی چقدر تو گوگل محبوبه ؟
پیج رنک (زیاد گویا نیست) + رتبه سایت تو نتایج کلمات کلیدی سایت + اتوریته + ...از کجا میشه دید که مثلا یه سایتی چقدر تو گوگل محبوبه ؟
مشکلی به وجود نمیاد ولی بهتره که بک لینک رو با یه اسمی که تو سایتای دیگه گرفتید بگیریدکه تو کلمه مد نظرتون سایت بالا بیاد ...اگه کسی سایت رو با ی اسم اشتباه لینک کنه اشکال داره؟
الان یکی منو لینک کرده جای رمانسرا نوشته رمان سارا:general210:
بله، گوگل زیاد تفاوتی برای فاصله قائل نمیشه.مشکلی به وجود نمیاد ولی بهتره که بک لینک رو با یه اسمی که تو سایتای دیگه گرفتید بگیریدکه تو کلمه مد نظرتون سایت بالا بیاد ...
مثلا تو یه سایت بگیرید دانلود رمان تو سایت دیگه رمان جالب نیست بهتره هر دو تا رو دانلود رمان بگیرید ...
البته فک کنم یه قاصله برا گوگل تفاوتی نمیکنه و رمان سرا رو با رمانسرا یکی میدونه ...
رمان سارا منظورشهمشکلی به وجود نمیاد ولی بهتره که بک لینک رو با یه اسمی که تو سایتای دیگه گرفتید بگیریدکه تو کلمه مد نظرتون سایت بالا بیاد ...
مثلا تو یه سایت بگیرید دانلود رمان تو سایت دیگه رمان جالب نیست بهتره هر دو تا رو دانلود رمان بگیرید ...
البته فک کنم یه قاصله برا گوگل تفاوتی نمیکنه و رمان سرا رو با رمانسرا یکی میدونه ...
معمولا حجم ها بزرگ، این ارور رو میدههاست دانلود از کجا بگیرم خوب باشه؟
میهن داشتم
دوستان توی وردپرس اپلود مشکل داره من تک و توک میتونم اپلود کنم خیلی وقته اینجوریه همه ی سایتام که روی نت افراز هستن این مشکل براشون پیش اومده و تیکت هم که زدن گفتن مشکلی نیست و از طریق پشتیبانی وردپرس پیگیر باشید!!!
خطای http میده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
الان یه عکس 30 کیلوبایتی رو آپ نمیکنه 2 روزه میخوام سایت رو آپدیت کنم مشکل دارهمعمولا حجم ها بزرگ، این ارور رو میده
بیشتر از 8 مگ (البته هر هاستی، یه محدودیتی داره)
100% از هاست هستالان یه عکس 30 کیلوبایتی رو آپ نمیکنه 2 روزه میخوام سایت رو آپدیت کنم مشکل داره((((((((((
واای یعنی بدبختی همین100% از هاست هست![]()
همین مشکلو منم داشتم ارور میداد اما عکس آپلود میشد اما باید ریفرش میکردی تا عکس بیاد و انتخابش کنی البته وقتی توی میهن وب هاست بودم الان تو نت افراز..همه چی آرومه..الان یه عکس 30 کیلوبایتی رو آپ نمیکنه 2 روزه میخوام سایت رو آپدیت کنم مشکل داره((((((((((
حاژی دمت گرم الان دیدم آپلود کرده نشون نمیدادهمین مشکلو منم داشتم ارور میداد اما عکس آپلود میشد اما باید ریفرش میکردی تا عکس بیاد و انتخابش کنی البته وقتی توی میهن وب هاست بودم الان تو نت افراز..همه چی آرومه..
کاکو شما نمونه کار قالب هم داری؟ psd منظورمه:general704:حاژی دمت گرم الان دیدم آپلود کرده نشون نمیدادممنونم یک دنیا![]()
![]()
بزودی ... .دیکاکو شما نمونه کار قالب هم داری؟ psd منظورمه:general704:
@javadth
اقا اون خبری که دیروز دادی بقیش چی شد؟ منبعش از چه سایتی بود؟