hamedovic5405
Registered User
دوستان کسی توضیح میده اون اطلاعاتی که مورد خرید سرور پر میکنی بدرد کجا میخوره؟؟؟؟
همون دومین و .....
همون دومین و .....
ولا اکثرا به دلایلی آدرس سایتشون رو نمیدن ...خوبه خوبه / موفق باشی:X
سایت شما چیه ؟
اطلاعات نیم سرور و دی ان اس رو هنگام نصب سیستم عامل و کانفینگ اولیه سیستم عامل استفاده می کننددوستان کسی توضیح میده اون اطلاعاتی که مورد خرید سرور پر میکنی بدرد کجا میخوره؟؟؟؟
همون دومین و .....
یعنی نیازی نیست خودت کاری کنی؟ یا بر اساس قاعده ی خاصی بهشون بدی؟اطلاعات نیم سرور و دی ان اس رو هنگام نصب سیستم عامل و کانفینگ اولیه سیستم عامل استفاده می کنند
رمز اگه میخوان معمولا الکیه و خودشون یه چیزی میدند![]()
title نذاشتی :دی![]()
Emoticon.ir
تبریک ...![]()
Emoticon.ir
دی ان اس هر چی بدی اونا هم تنظیم می کنند تو هم باید تویه تنظیم دی ان اس دامینت همونا رو بزنی حالا میخوای ns1 و ns2 بزن میخوای mahdi و kazem بزنیعنی نیازی نیست خودت کاری کنی؟ یا بر اساس قاعده ی خاصی بهشون بدی؟
مثلاً اینجوری الان اوکیه؟
hamed.domain.com
hamed1.domain.com
etc
![]()
من دامین ثبت کردم فیلتر بود...بی شرفا سایت رو فیلتر کردند پیگیری هم می کنی عین خیالشون نیست :|
کسی تجربه فیلتر شدن داره ؟
پ.ن : کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن ....
پنج روز از فیلتر کردن گذشته و فقط نوشته موافقط مشروط :|من دامین ثبت کردم فیلتر بود...
4 روزه رفع فیلتر شد.
من اون dns ها رو که اصلاً اوکی نکردم! :دیتبریک ...
دی ان اس هر چی بدی اونا هم تنظیم می کنند تو هم باید تویه تنظیم دی ان اس دامینت همونا رو بزنی حالا میخوای ns1 و ns2 بزن میخوای mahdi و kazem بزن![]()
دی ان اس ربطی به آی پی نداره / دی ان اس مرحله بعد هست که بخوای دامین ست کنیمن اون dns ها رو که اصلاً اوکی نکردم! :دی
ولی وقتی آی پی رو توی ریموت میزنم اصلاً چیزی بالا نمیاد!! ربطی که نداره به دی ان اس!!
شرمنده خودم هم میفهمم سوال هام داغون و ابتداییه ولی چه کنم که تا حالا خودم سرور نگرفتم! و با سرور رفقا کار میکردم!!
قاعدتا باید برعکس چیزی که گفتی باشهروزای تعطیل آمار وبم میاد پایین واسه شما هم همینطوره ؟
تیکت هم میدی؟ من هر روز 2 بار تیکت میدادم :دی هر چند فکر نکم یکیش رو هم خونده باشند D:پنج روز از فیلتر کردن گذشته و فقط نوشته موافقط مشروط :|
بالاخره سایت های اسپم داره شناخته میشه:general105:اره مثل اینکه :|
این یارو چرا اینطوریه؟ :دی
برا رفع هر چه سریع تر حضورا برو سازمانشون اگه تهران هستی ... اگه ن تماس بگیری سرعت انجام کارت بیشتر میشه ...پنج روز از فیلتر کردن گذشته و فقط نوشته موافقط مشروط :|
نهتیکت هم میدی؟ من هر روز 2 بار تیکت میدادنم :دی هر چند فکر نکم یکیش رو هم خونده باشند D:
تیکت زدم ببینم چی میگن!!!دی ان اس ربطی به آی پی نداره / دی ان اس مرحله بعد هست که بخوای دامین ست کنی
سیستم عامل چیه ؟ / اصلا سیستم عامل نصب کردند ؟
ن عزیز مشکل تبریک نبود ...من فکر میکنم پستم نمیره! شما پاک میکنی؟؟؟ :دی
دوست عزیز تبریک هست!! همه تبریک میگن! باشه شما با تبریک من مشکل داری اسپم حساب کن و پاکش کن!!
نمیدونم چرا اینهایی که همکار میشن یهو زیر و رو میشن!!! تبریک میگی پاک میکنن!!!