یک حالت داره فقط :
1- کور هستی
به جان تو نیست
یک حالت داره فقط :
1- کور هستی
نبود :general108:پوشه ی اصلی رو ببین (قبل از public_html )
شاید افزونه فایل رو به صورت داینامیک ایجاد میکنه و فایلی در کار نیست!نبود :general108:
طرف خیلی به مخش فشار آورده تا تخفیف ویژه رو کرده اینا :general707::general707::general707::general707:عجب ...
![]()
منم رفتم تو هاست دیدم منم سایت مپ ندارم ولی دانلود میشهنبود :general108:
کلیک چیه :دی خرید هم کردم :دی منتظرم پست برسونه :دیطرف خیلی به مخش فشار آورده تا تخفیف ویژه رو کرده اینا :general707::general707::general707::general707:
حالا کلیک کردی یا نه :general711:
خرید کردی !!!!؟؟؟؟؟کلیک چیه :دی خرید هم کردم :دی منتظرم پست برسونه :دی
شاید افزونه فایل رو به صورت داینامیک ایجاد میکنه و فایلی در کار نیست!![]()
بخواد اونطوری ایجاد کنه که یک ساعت طول میکشه:general105:منم رفتم تو هاست دیدم منم سایت مپ ندارم ولی دانلود میشه
من از وردپرس شبکه استفاده میکنم و نمیشه که برای هر دامین یه سایت مپ واقعی ساخته بشه! بنابراین افزونه میاد به صورت داینامیک اون رو ایجاد میکنه.بخواد اونطوری ایجاد کنه که یک ساعت طول میکشه:general105:
داستانی شده ها
گوگل ارور داده که فایل نیست ولی برای خودم دانلود میشه![]()
MP3 MUSIK DJ LOLITA - Mp3 Download (4.21 MB)یه آهنگی که توی ماشین یکی شنیدید ولی نمیدونید اسمش چی بوده رو چه جوری پیدا میکنید ؟ :دی
مشکل اینه که خارجی بود , فکر کنم فرانسوی بود
هی میگفت دی جی لولیتا .... :دی همین ازش یادمه
اهنگش هم بیس داشت شدید :دی ته مایه های بندری هم داشت
هر کی آهنگ مورد نظر رو پیدا کرد یک خبرخوان به همراه نصب جایزه میگیره![]()
http://mp3skull.com/mp3/dj_lolita.htmlدیروز رفتم تو این سایت نتونستم چیزی ازش دانلود کنم
نمیشه زنگ بزنی ازش بپرسی ( این به فکرت نرسیده بود هانیه آهنگی که توی ماشین یکی شنیدید ولی نمیدونید اسمش چی بوده رو چه جوری پیدا میکنید ؟ :دی
مشکل اینه که خارجی بود , فکر کنم فرانسوی بود
هی میگفت دی جی لولیتا .... :دی همین ازش یادمه
اهنگش هم بیس داشت شدید :دی ته مایه های بندری هم داشت
هر کی آهنگ مورد نظر رو پیدا کرد یک خبرخوان به همراه نصب جایزه میگیره![]()
مردم آبرو دارند این چه پیشنهادیهنمیشه زنگ بزنی ازش بپرسی ( این به فکرت نرسیده بود هان)
داداش ما که راحت دانلود کردیم، قضیه چیه؟دیروز رفتم تو این سایت نتونستم چیزی ازش دانلود کنم
سوت نمیزد؟دیروز رفتم تو این سایت نتونستم چیزی ازش دانلود کنم