MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
گفتم اگه میخوای بخری با قیمت خوب بدم بهت :general105:به قول بچه ها شما هر دو حالتش را بگو .
گفتم اگه میخوای بخری با قیمت خوب بدم بهت :general105:به قول بچه ها شما هر دو حالتش را بگو .
برای ارسال مطلب خودکار از طریق rss، میتونی از افزونه فرجاد @MihanV استفاده کنیکپی پست کل مطلب+آپلود عکس خودکار
برای من درست نشون میدهمن میرم بنری درکار نیست :|
اگه فیلمه با این: HJSplitr00 r01 r02 اینا با چه برنامه ای باز میشن؟ زیپ هست؟
اینکه چیزی نیست منچرا پیام بازرگانی دونگی انقدر زیاده ؟ تو هیچ فیلمی 9 دقیقه و 20 ثانیه پیام بازرگانی ندیده بودم :|
grep winnotepad++
مشاهده پیوست 629129
سلیقه مشتریت بهتر از خودته آبی آسمونی قشنگ تره...به سایت پزشکی چه رنگی میاد؟من سبز زدم اما مشتری میگه آبی آسمانی؟؟؟؟ :general710:
اولی مثگه فایل وجود نداره دومی میگه file brokenاگه فیلمه با این: HJSplit
اگه چیز دیگست با win rar
رنک دو 2-3 تومن بیشتر فکر نکنم باشهسلام دوستان. الان وبلاگ رنک دو بلاگفا قیمتش بین 9 تا 10 هزار تومان هست. هر کی خواست به تعداد بالا می توانم بهش
وبلاگ رنک دو بلاگفا بدهم با قیمت کم.
تعداد 100 وبلاگ رنک دو دارم که می توانم بدهم هر وبلاگ قیمتش 5000 تومان. که جمعا می شود 500 هزار تومان.
می توانید با خریدن این 100 وبلاگ . چند تا کار بکنید. اول اینکه هر روز برای هر 100 وبلاگ یک مطلب بزنید بعد ایندکس ها رفت
بالاتر بک لینک فروشی بزنید که درامد توپی می تواند برایتان بیاورد.
نکته بعدی: می توانید وبلاگ ها را به قیمت بالاتر تا 9 الی 10 تومان بفروشید.
حال کسانی که می خواهند بگویند. باهاشان راه می اییم.
رفیق سه الی چهار سال پیش گوگل که پیج رنک هایش را دو ماه الی سه ماه اپدیت می کرد ما پیج رنک یک را 4 الی 5 می فروخیتمرنک دو 2-3 تومن بیشتر فکر نکنم باشه
طرف به جای اینکه پ خ منو ج بده رفته امتیاز منفی داده :|http://forum.persiantools.com/threads/بک-لینک.588952/
:|
:|
@miladgraph
@M+J
مدیران عزیز لطفا یاری کنید :دی
مسئولینم رسیدگی کنن :دی
طرف به جای اینکه پ خ منو ج بده رفته امتیاز منفی داده :|
چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن :دی
اقا به مدیرا بگم پاکش میکنن ؟
این نفس عمیق خیلی تاثیر داشتیک نفس عمیق بکش و بعد از دکمه ریپورت که کنار هر امتیار هست استفاده کن , پاک میکنن