hellbrain666
Registered User
سلام
یک فایل rar هست روش پسورد داره به نظرتون امیدی هست پسوردش رو پیدا کنم؟ برنامه خاصی سراغ دارید؟
یک فایل rar هست روش پسورد داره به نظرتون امیدی هست پسوردش رو پیدا کنم؟ برنامه خاصی سراغ دارید؟
سلام
موضوع فروشگاه؟
من دارمکسی اینجا اینترنت اسیا تک داره؟![]()
دقیقا همینه ولی مشکلی که هست الان نمیدونم این تگ مربوط به کدوم پست هستش و شماره تگ رو ندارممن دقیقا متوجه نشدم چی میخواید فکر کردم میخواید یه کلمه رو از متن لینک بدین به یه صفحه
شما میخواید یه سری تگ
مثلا
site.com/tag/عکس-بازیگر
یه صفحه مخصوص ( قالب بندی جدا از سایت ) داشته باشه ؟
اگه اشتباه نکنم باید ای دی این تگ رو پیدا کنید و با دستور شرطی یه قالب و استایل متفاوت براش بزنید
آرهطرف اومده تو تلویزیون میگه متاسفانه همه محصولات مایکروسافت باگ داره!
نهیعنی بازم همون بنر جوشکاری رو میزاری !!!!؟؟؟ :general607::general607::general607::general607::general607:
برای php هم از همین استفاده می کنید؟بستگی داره بخوام چی بنویسم، ولی 85% اوقات با Sublime text می نویسم،
برای کدنویسی CSS و HTML فوق العاده هست. می تونم صدها خط کد رو در عرض 1-2 ساعت بزنم .
فعلاً کم و بیش بله،برای php هم از همین استفاده می کنید؟
مگه همون استورم چشه:general702:برای php هم از همین استفاده می کنید؟
pfc.irدوستان پنل پیامک رایگان که وب سرویس رو هم داشته باشه و معتبر باشه معرفی کنید بهم
تقریبا مثل پرند اسم ام اس باشه
ممنون
برای دانلود فیلم از کدوم اشتراک بگیرم از هر سه تاشون 3 ماه داشتم الان کدوم:
تاینی:جشنواره هارو نمیذاره
ایران فیلم : سرعت لود سایتی افتضاحه..فیلم های مورد دارم نمیذاره
فارس کیدذ : قبلا دیر آپدیت میکرد الان فقط مشکلش اینه که آرشیوش ناقصه
تازه کار هستاینو دیدید بچه ها
http://wpnote.ir/
التماس دعابچه ها سه ساعت دیگه دارم می روم سفر . به مشهد . انشالله تمام رفقای وبمستر خودمان و به خصوص بچه های تایپک وبمستر ها ها را در شب های قدر دعا می کنم. التماس دعا داریم.
فعلا بای