MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
=))من رو میهن بلاگ این حرکت رو زدم.
سایتم پنالتی شد :general503:
دلیلش چیز دیگه ای بوده
=))من رو میهن بلاگ این حرکت رو زدم.
سایتم پنالتی شد :general503:
خیلی آقایی :دی ولی هرچی به سیستمای ایرانی وابسته نباشی بهتره!بیا برنامه ارسال لینک ثامن بلاگ بدم بت برو حال کن. به غیر از بک لینک روزی 100 آی پی فقط بازدید میده:general711:
جدیدا؟!!! :|نمیدونم جدیدا بلاگفا چرا داره از این حرکتا میزنه :general710:
چه دلیلی ؟=))
دلیلش چیز دیگه ای بوده![]()
من که جدیدا با این مشکل رو به رو شدمخیلی آقایی :دی ولی هرچی به سیستمای ایرانی وابسته نباشی بهتره!
جدیدا؟!!! :|
اتفاقا صب یه برنامه ارسال لینک میهن بلاگ ساده نوشتم دادم @ali-ahmari یه همچین ایده ای داد بهم .چه دلیلی ؟
دیگه نرم افزار لینک رو به همه وبلاگا میفرسته
کاش میشد کاری کرد که به وبلاگ های رنک دار بفرسته
میدونی اگه بتونی این کارو کنی، چقدر توش سود هست ؟![]()
برای منم همین اتفاق افتاده..نه توی کد میشه نه از توی مطلب نه نظر..هیچی...شیرازی فلان فلان شده برداشت سایت منو از کل وبلاگای بلوگفا حذف کرد! حتی دیگه تو خود کدای قالبم نمیتونم لینک سایتمو بزارم! نظرم نمیتونم بدم :|
پنالتی:general509:بیا برنامه ارسال لینک ثامن بلاگ بدم بت برو حال کن. به غیر از بک لینک روزی 100 آی پی فقط بازدید میده:general711:
برای همینه که رفته 3 ایراننمیدونم جدیدا بلاگفا چرا داره از این حرکتا میزنه :general710:
کدوم شرکتی؟فیسلوق بدون چیلتر شکن باز میشه:general707:
موخابراتکدوم شرکتی؟
اینا رو خودشون اینجوری میکنن..بهتره که در این شرایط استفاده نکنی چون تو ایران کسی برای رضا خدا همچین کاری نمیکنه
اره فیسبوک برا من خعلی وقته بدون فیلترشکن باز میشه.
بستگی به موضوع سایت و جنسی که به موضوع سایت مرتبط باشه دارهمخاطب چه سایت های زیاد خرید اینترنتی میکنن؟تفریحی یا فیلم یا موزیک یا...؟
من خودمم نمیدونم واسه چی اون اکانتو ساختم :general705:اره فیسبوک برا من خعلی وقته بدون فیلترشکن باز میشه.
نوکرم
پ.ن: خب آدرس اکانتت رو بده اد کنیم یا درخواست بفرست دیه :دی
ساماندهیو به زانو دراوردی با این جملت :دیفیسلوق بدون چیلتر شکن باز میشه:general707:
به گمونم منظورتون فیلد های شرطی هست ، این پلاگین http://wordpress.org/plugins/breezing-forms/ چیزی که می خواهی رو داره.آقا فرم ساز وردپرس با این مشخصات :
که مثلا فیلد تیک باکس وقتی یه گزینه را انتخاب میکنن برحسب این انتخاب یه سری فیلد نمایان یا مخفی بشه منظورمو فهمیدید ؟
@P R Oدوستان من یه دیتابیس با فرمت mdb دارم
با accsess بازش میکنم. اما موقع جستجو، خیلی کند هست
حجم دیتابیس: 1.5 GB
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
پ.ن: قابل توجه @afshin313 :دی
کسی نمیتونه به من کمک کنهدرود
چند ماهی هست فیس بوک اکانت من بلوک کرده و واقعا نمیدونم مشکل چیه
نزدیک 6 ماه من نمیتونم کامنت ثبت کنم
پس از ثبت کامنت میگه اکانت شما موقت بلوک شده من نمیدونم زمان این موقت بودن فی بی کی میخواد تموم بشه!
برای رفع این مشکل باید چیکار کنم امکانت ساخت اکانت دیگه نیست این اکانت برام مهمه
@P R O
@MihanV
@Mohammad_Vazin
@Web-Master
@miladgraph
@l3est
@nassera
@aalireza439
@k-boy
@hitup
@MR-S
:general503::general503::general503::general503::general503::general503: