ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
منم عاشق اون کدنویسام که سال تا ماه 1 مشتری دارن اونم بجا پول کالا میگیرنعاشق اون طراح هایی هستم که حتی قالب سایت خوشون رو هم خودشون نزدن و قالب خارجی راست چین کردن :دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم عاشق اون کدنویسام که سال تا ماه 1 مشتری دارن اونم بجا پول کالا میگیرنعاشق اون طراح هایی هستم که حتی قالب سایت خوشون رو هم خودشون نزدن و قالب خارجی راست چین کردن :دی
هر چی رمز به ذهنم میرسید دادم...ولی موفق نشدم:general208:بچه ها من چند وقت پیش رمز اکانت یاهو رو عوض کردم....
الان یادم رفته
الان فقط تو مسنجرش لوگین هستم چون قبلا لوگین کرده بودم
کسی راهی بلده دوباره پسوردمو بدست بیارم؟؟؟؟
درخواست مجدد بدید ، رفع میشه ...ی سری رو حذف کرد بعد درخواست داد که رد شد الان هیچی نیست
عاشق اونایی هستم که دائم دارند مدیر میشند.عاشق اون طراح هایی هستم که حتی قالب سایت خوشون رو هم خودشون نزدن و قالب خارجی راست چین کردن :دی
Info - یا همون سوال های امنیتی رو داری؟بچه ها من چند وقت پیش رمز اکانت یاهو رو عوض کردم....
الان یادم رفته
الان فقط تو مسنجرش لوگین هستم چون قبلا لوگین کرده بودم
کسی راهی بلده دوباره پسوردمو بدست بیارم؟؟؟؟
کارهاتون خیلی زیباست.اما جای کار زیاد داره و کمی بیشتر به ریزه کاری ها اهمیت بدید جالب تر میشهدوستان یه سر به تاپیک طراحی ما بزنید
http://forum.persiantools.com/threads/طراحی-گرافیک-بنر-فلت-لوگو-هدر-پوستر-و-بهترین-کیفیت-و-بهترین-قیمت.579373/
خوابید..
نظرتون هم راجبه کارا بفرمایید
utarhصفحه یو طرح میاد
خداییش میخوام قالب سایت خودم رو عوض کنم یک طرح هم زدم اما اینقدر زورم میادعاشق اون طراح هایی هستم که حتی قالب سایت خوشون رو هم خودشون نزدن و قالب خارجی راست چین کردن :دی
این سایت اسپمر بود؟داداش تا وقتی که سایت دیوار هست دیگه هیچ سایتی بالا نمیاد
برو الکساشو ببین تو دو سال اینجا رسیده
دیگه کودتا نشده که! :دی web-master وقتی مدیر میشه که احسان بکشه کنار :دیعاشق اونایی هستم که دائم دارند مدیر میشند.
نفر بعدی @Web-Master انشالله؟
موقع بازیابی رمز فقط یه گزینه میادInfo - یا همون سوال های امنیتی رو داری؟
من تو کامپیترم دارم میخوای؟کسی لینک مستقیم دانلود رجب ۲۰۱۴ رو داره؟
بازگشت شما را به تاپیک تبریک میگوییم :general707:این سایت اسپمر بود؟
دیگه کودتا نشده که! :دی web-master وقتی مدیر میشه که احسان بکشه کنار :دی
بیا :من تو کامپیترم دارم میخوای؟
لینکشو پیدا کنم پ خ میکنم + زیرنویس :general707: