99% از قالبت باشه یه بار عوض کن ببین بازم موشکول پا برجاست !!!!!؟؟؟؟
99% از قالبت باشه یه بار عوض کن ببین بازم موشکول پا برجاست !!!!!؟؟؟؟
اینو واسه نیمه شعبان از سایت پارسی کو بهم فرستاد یه نفر پیامشوعید همگی مبارک اینو توی واتس اپ و .. شر کنید.
سلام .
اینم عیدی من به تو
روی صفحه کلیک کن ...
http://ufont.ir/eyd/
عیدت مبارک
خخخ
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
عزیز میتونی امضا طراحی کنی؟عید همگی مبارک اینو توی واتس اپ و .. شر کنید.
سلام .
اینم عیدی من به تو
روی صفحه کلیک کن ...
http://ufont.ir/eyd/
عیدت مبارک
خخخ
عضو شدم :general601:
اره ازم دزدیده بودناینو واسه نیمه شعبان از سایت پارسی کو بهم فرستاد یه نفر پیامشو
راستی عیدتون مبارک
مخاطب این پیام من بودم؟اره عزیز در خدمتم . فقط یه چیزی من برات بزنم شما میتونی پیاده سازیش کنی؟
نه قالب نیست. چون دقیقا همین قالب رو اون یکی سایتم هست.99% از قالبت باشه یه بار عوض کن ببین بازم موشکول پا برجاست !!!!!؟؟؟؟
هزینه !مخاطب این پیام من بودم؟
اگه بله:
من یه چیز ساده میخوام که بتونم بزنم.
نمیخوام خیلی پیچیده باشه در حد + این هم باشه خوبه:general607:
هزینه رو نگفتید عزیز؟
بین ۴ تا ۶ در میاد@MOHAMMAD026_1 @miladgraph @ali-ahmari @MihanV @siavashx @brand2 @P R O و بقیه دوستان
اگه یکی بخواد یه کیس جمع کنه که واقعاً بشه بهش گفت غول بنظرتون چقدر هزینه برمیداره
توجه کنید که فقط کیس نه مونیتور و موس و کیبورد
اگه مشخصات یه سیستم غول رو دارن معرفی کنید برای یکی از دوستان نیازه که محدودیت مالی هم نداره
تا بینهایت می تونه خرج کنهبین ۴ تا ۶ در میاد
برای آمار بازدید مطالب از چی استفاده کنیم که با کش مشکلی نداشته باشه و بر اساس آی پی هم باشه ؟
اصلا داریم ؟
(وردپرس)
15 تومان البته اگر فونت های بهتری استفاده کنیدسلام دوستان
نظرتون راجع به اين قالب چيه ؟
hiphopion.ir/demo
يه قيمت گزاري براي فروش عمومي بكنيد لطفا
دوست عزیز این قالب سر جمع فایل زبانش ۳۰۰ کلمه بیشتر داره؟داداش قالبه اصلا درست حسابي نوشته نشده بود روش خيلي زحمت كشيدم 15 تومان الان چه قالبي ميدن؟! :general210::general703:
خودم با فونتاش حال كردم
نخواستم از يكان استفاده كنم شما يه فونت ديگه پيشنهاد بديد
فايل زبانش يه طرف آر تي ال هم نداشتش كد هاشم فقط خود طراح لعنتيش ميدونه چي نوشته البته قيمت مد نظر خودم 20 تومن بود كه با نظر محترم شما سعي ميكنم كاهشش بدمدوست عزیز این قالب سر جمع فایل زبانش ۳۰۰ کلمه بیشتر داره؟
مگه از اول طراحی کردید که انتظار دارید قیمت بالایی داشته باشه؟
هزینه فارسی سازی این قالب هم حداکثر ۲۵ تومان هست که برای فروش عمومی از نظر بنده ۱۵ تومان کاملا مناسب هست البته باید نظر سایر دوستان رو هم پرسید
فونت های رویا-نسیم
اقا چرا پاپ اپ مارکت شاپ اینطوری باز میشه؟
کسی کدی چیزی داره درست بشه؟!