ebiram1
Registered User
- نوشتهها
- 1,148
- لایکها
- 597
جان؟یعنی می گی سایتمو از نت افراز در بیارم؟
من کی همچین حرفی زدم دادا حالت خوب نیستا :دی
میگم این روزا یکم دیر جواب میدن ولی همه چیزشون تکه
جان؟یعنی می گی سایتمو از نت افراز در بیارم؟
خرید و فروش لپ تاپ و لوازم جانبیلپ تاپ فروشی ندارید؟
نه اتفاقا خیلی هم زود جواب میدن مشکلی نیست ...جدیدن نت افزار تیکت هارو زود جواب نمیده
الآن من یک مشکل بزرگ دارمجان؟
من کی همچین حرفی زدم دادا حالت خوب نیستا :دی
میگم این روزا یکم دیر جواب میدن ولی همه چیزشون تکه
اینم شانس ماس
مگه تو پول نمیخوای بدی برای بنویسن ؟خوب من که حتی یه کد نمی تونم تغییر بدم چه جوری باید توسعه بدم؟
امشب یچیزیت هستا :دییعنی می گی سایتمو از نت افراز در بیارم؟
مگه هاست ازش نخریدی ؟الآن من یک مشکل بزرگ دارم
از دوستم هاست خریدم و دوستم هم یک اف تی پی بیشتر به من نداده
و نمی ذاره هاستمو انتقال بدم من قصد انتقال ندارما یعنی قصد انتقال از نت افراز رو ندارم
اما می خوام یه هاستی بگیرم که کنترل پنلش دست خودم باشه
الآن من باید چی کار کنم؟
3 روزه می خوام دامنه اضافه کنم ...دی ان اس هم اضافه شده...
.لی هنوز اررور
میده.مشکل از کجاست؟؟؟کد:Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
دامنه
gintsoftware.org
new dns:
ns1.runhost.ir
ns2.runhost.ir
این سایت رو همین دی ان اس هاست
http://www.intodns.com/leaguenews.ir
می خوای بازدید های مطلب رو بشماری که چی بشه؟
دسترسی ات فقط ftp هست ؟در جواب سوال آخر می تونم فقط بگم زورش زیاده و من هم کاری نمی تونم بکنم
حالا شما می گی چی کار کنم؟
فقط اف تی پی دارمدسترسی ات فقط ftp هست ؟
یعنی به دیتابیس دسترسی نداری ؟
به سکورتی هاست بستگی داره.@MAHDIGHADIMI
چنئ تا راه داره اول اينكه خيلي سريع هاستتو عوض كني دوم اينكه شل آپلود كني كه روش دمو باعث ميشه يوز پس سي پنل رو بدست بياري ولي بايد با يه هكر صحبت كني يه شل بهت بدن
خوب راه دوم خیلی سخته یعنی بای من غیر ممکنه البته اگه یکی کمکم کنه شاید بتونم اگه راه اول عملی باشه می تونم از همین استفاده کنم و وقتی خواست کلاهمو برداره شل رو آپلود کنم و تمام سایت هایی که روی اون هاست هست رو نابود کنم تا به سزای عملش برسه@MAHDIGHADIMI
چنئ تا راه داره اول اينكه خيلي سريع هاستتو عوض كني دوم اينكه شل آپلود كني كه روش دمو باعث ميشه يوز پس سي پنل رو بدست بياري ولي بايد با يه هكر صحبت كني يه شل بهت بدن
داداش افزونه ی اول از کل هاست بک آپ می گیره؟
فقط وردپرسداداش افزونه ی اول از کل هاست بک آپ می گیره؟
یعنی مثلا قالب و انجمن و همه چیز یا فقط مطالب؟
نه چه تغییری.البنه اگر روی هاست دیگه دامنه خودت رو بذاریفقط ورد پرس باشه که خود ورد پرس برای بک آپ گرفتن جای مخصوص داره
اگه از قسمت برون ریز بک آپ بگیرم و یه هاست دیگه بگیرم و اونو روی ورد پرس بریزم الکسا و گوگل و کلا منظورم رتبه است تغییری نمی کنه؟
اگه سرعتي انجامش بدي نه ولي بيشتر از 6 ساعت طول بكشه به ضررت ميشهفقط ورد پرس باشه که خود ورد پرس برای بک آپ گرفتن جای مخصوص داره
اگه از قسمت برون ریز بک آپ بگیرم و یه هاست دیگه بگیرم و اونو روی ورد پرس بریزم الکسا و گوگل و کلا منظورم رتبه است تغییری نمی کنه؟