آقاي (اسمتو انتخاب نكرديم) لطفا راهنمايي غلط نكنيدبهتره که 1 بار یا حداقل 2 بار استفاده بشه
تعداد بیشتر، تو سئو تاثیر داره
تگ h1 هست كه يك نهايتا دو بار استفاده شود و تگ h2 بهتره 10 بار استفاده بشه
آقاي (اسمتو انتخاب نكرديم) لطفا راهنمايي غلط نكنيدبهتره که 1 بار یا حداقل 2 بار استفاده بشه
تعداد بیشتر، تو سئو تاثیر داره
تگ h1 که فقط برای تایتل هستآقاي (اسمتو انتخاب نكرديم) لطفا راهنمايي غلط نكنيد
تگ h1 هست كه يك نهايتا دو بار استفاده شود و تگ h2 بهتره 10 بار استفاده بشه
کسی وردپرس بلده . یه قالب دارم سایدبارش تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ولی تو دیگر صفحات هستش کسی میتونه کمک کنه؟
http://name.ir/userdata/cmn/parts43...g2.png&im2=bg3.png&c6=3&c7=2&c8=1&c12=1&c13=2
کسی میدونه این کد دقیقا چیه؟مگه عکس نیست چرا نمیاد بالا؟التبته بجا آدرس name.ir نوشتم...
سوال اصلی اینکهخوش که گذشت اره. با خیلی ها اشنا شدم. با بچه اعتکافی ها دو دوره بودم. می رفتم پیششان. و شب های ماه رمضان باهاشان
افطار می کردیم. و خیلی ماجراهای عالی دیگه روی داد. و غذای حرم هم نصیبمان شد.
اره در حرم امام رضا (ع) تمام وبمسترها و رفقا را دعا کردیم.
قالب رو براتون پ.خ کردم ممنون میشم مشکلشو حل کنیدسوال اول : باید کد ها دیده بشه
سوال دوم : شاید پلاگینی یا چیر دیگه ای در کنار باعث این کار میشه .. ( قالب آدرس عکس وردپرس این نیست ؟ :؟ )
نه بابا . کلا اینترنت را گذاشتم. کنار. نه امتحان نکردم ببینم وای فای داره یا نه.سوال اصلی اینکه
چجوری 15 روز دوری از نت رو تحمل کردی؟
نکنه حرم وایفای داره :general711:
سلام@Mohammad_Vazin
آقا محمد اگه یادت باشه میخواستی هاست دانلود با قیمت پایین بدی
الان ارائه میدی ؟
حدودا 150 گیگ نیازم هست برای :
http://meliandroid.ir
کمرم رو شکونده با این هزینه ها
لطفا سايتاي بين المللي رو بخونيد نه سايتاي فارسي رو
چند نفر از ادد لیست هام ازش هاست دارن خودشون که میگن راضی هستن (من خودم تست نکردم)دوستان ابتین وب خوب است عایا ؟
این سایت از قالب Cape Town استفاده میکنهقالب این سایت beautyhome.ir چیه ؟ یه قالب تو این مایه ها معرفی میکنید ؟
آقا خوش اومدی..سلامی به وسعت کل اینترنت به دوستان وبمستر عزیزم.
بعد از 15 روز مسافرت زیارتی از مشهد مقدس برگشتم . و در شب های قدر و روز های دیگر نایب الزیاره ی تمام وبمستران عزیز
بودم. انسالله در این 15 روز که نبودم . درامد هایتان بهتر شده باشد. و بازدیدتان نیز خوب شده باشد.
در ضمن در این چند روزی که نبودم و امدم و صفحاتی که جلو رفته است را خواندم. دیدم داش فرجاد عزیز همکار شده است
همکاری ایشون را بهش تبریک عرض می کنم.
و همچنین ورود چند عضو جدید به این تایپک را نیز تبریک می گویم. و افزایش بازدید چند تا از وبمسترا برای سایتشان.
ارزوی بهترین ها را برای شما وبمستران عزیز دارم.
سایت های فارسی بین المللی نداریم؟لطفا سايتاي بين المللي رو بخونيد نه سايتاي فارسي رو
@Mohammad_Vazin
آقا محمد اگه یادت باشه میخواستی هاست دانلود با قیمت پایین بدی
الان ارائه میدی ؟
حدودا 150 گیگ نیازم هست برای :
http://meliandroid.ir
کمرم رو شکونده با این هزینه ها
مرسی. :general601: از کجا میشه فهمید قالب اورجیناله یا نال شدست ؟ wpcity.ir میگه قالباش اورجیناله راسته ؟این سایت از قالب Cape Town استفاده میکنه
اورجینال باشه که رایگان نمیزارن واسه دانلودمرسی. :general601: از کجا میشه فهمید قالب اورجیناله یا نال شدست ؟ wpcity.ir میگه قالباش اورجیناله راسته ؟
1.5 بره قالب خرج کردمقالب جالبی داره .
خودت طراحی کردی ؟
فقط یکم رو گرافیکش کار کن . الان شبیه زمین فوتبال شده
من خودم شاهد بودم كه ايشون چندين ماه وقت گذاشت واسه اين سايت.اورجینال باشه که رایگان نمیزارن واسه دانلود
1.5 بره قالب خرج کردم
هاست دی ال طراحی کرده.