دوستان کیدذ درست هست یا کیدز ؟ -_-
کیدظ درست هست
قاعده ای نداره هر جوری بنویسی درسته
دوستان کیدذ درست هست یا کیدز ؟ -_-
رسیدن بخیرکیدظ درست هست
خوبه ( از طریق گوگل )عطر و ادکلن فروش اینترنتیش چطوره؟
فعلا که کیدز بیشترین رای رو آورده و کیدظ فقط رای شما رو داره :دیکیدظ درست هست
الان منتظر باشید میان دستگیرتون میکنندوستان اومدیم سایت موزیکمون رو تو ساماندهی ثبت کنیم زرتی زدن رد شده الان تکلیف چیه ؟ نه پیامی نه چیزی ؟ الان چیکار کنم دقیقا ؟
چطوری رد کردن ؟دوستان اومدیم سایت موزیکمون رو تو ساماندهی ثبت کنیم زرتی زدن رد شده الان تکلیف چیه ؟ نه پیامی نه چیزی ؟ الان چیکار کنم دقیقا ؟
معنی اصلیش همون خوش آمدید هست.ولی بیشتر وقتی استفاده میشه که به کسی بخواید بگید برو گمشو.همون طوری که بعضی مواقع خوش آمدید رو برای اینکار استفاده میشه!:general601:خوش گلیگ ! به چه زبونی میشه خوش آمدید یا خداحافظ !!!!!!
اگه مظنور ترکی هستش که اشتباهه !
خوش آمدید میشه خوش گلمیشسز
اول ح*صین وصادق بعد زدبازیفقط زدبازی
:general707::general607:با من که مشکلی نداری؟؟؟خوب ببین الان شما نقطه مقابل من هستی ولی اصلا مشکلی نداره اصلا که میگم واقعا من برای شما احترام قائل هستم خیلی و همچنان دوستون دارم
آدرس سایتتون چی هست حالا ؟
@MOHAMMAD026_1 یه سفارش هک دارم هزینه اش چقدر میشه ؟
.دی
کیدذ شاید..چون خود فارس کیدذ اینجوری مینوشت..دوستان کیدذ درست هست یا کیدز ؟ -_-
چه میدونم والا نه پیام ویرایشی نه چیزی !!!چطوری رد کردن ؟
من سایت آموزش هک رو ثبت کردم. دیگه سایت موزیک که چیزی نیست :general106::general705::general707:
اولین سایتت بود ؟چه میدونم والا نه پیام ویرایشی نه چیزی !!!
چون اگه قبولت نمیکردن که میزدی هکشون میکردی :|چطوری رد کردن ؟
من سایت آموزش هک رو ثبت کردم. دیگه سایت موزیک که چیزی نیست :general106::general705::general707:
بيشتر تجربي بايد ياد بگيري.راه خاصي كه ١٠٠٪ جواب بده نيستسلام . دوستان راهی هست بفهمیم رنک یک سایت فیک هست یا کلا ب لینک تو اون سایت ارزش داره یا نه ؟
یه سوال
اصلا چطوری به یه دامنه رنک فیک میدن ؟
آقا کسی که زبان خوب بلد باشه ( دونسته) داریم اینجا ؟
این خط رو ترجمه کنه بیزحمت :
جدی نگیر مسخره ها رو
فقط درست باشه ضایع نشم جایی
یکی از دلایل اش اینکه تو فارسی کلمات مشابه از لحاظ گفتاری زیاد داریم ، برای همین بعضی حروف چندتا هستن تا مشکل رو حل کنن ، مثل غذا ، قضا .فعلا که کیدز بیشترین رای رو آورده و کیدظ فقط رای شما رو داره :دی
ز ض ظ نمیشد اینها یدونه باشن تا این مشکلات هم پیش نیاد؟ طراحان زبان فارصی هم خواستن کلاث بذارن ها :دی[/QUOTE
اوه اوه اصن فکر لینک دادنم نکن خخخ اونجا همه مدیراشم دخترن ماشالاا..اصن یه وضعیه..این فروم 98 هیا. خیلی خوبه...همه مدیرن... یه پست میزنی 10 تا اخطار میگیری...برای لینک زدن چه کارا که نمیکنم
Sent from my C5303 using Tapatalk