نمیدونم همچین قابلیتی باشه یا نه داخل خود کروم .دوستان مرورگر گوگل کروم اگه حذف بشه میشه با نضب دوباره اطلاعاتش رو برگردوند از قبیل پسوردهای ذخیره شده و ... ؟
فونتش ضایع است .دیسرعتم زیاد شد
مشاهده پیوست 644197
فک کنم مظور رو بد گرفتی :دینمیدونم همچین قابلیتی باشه یا نه داخل خود کروم .
اما یه برنامه ای هست به نام WebBrowserPassView 1.45 که میشه کل پسورد مرورگر ها رو استخراج و تو یه فایل ذخیره کرد .
برای بوکمارک ها هم فکر کنم تو خود کروم امکانش هست بکاپ بگیری .
موقع حذف، ازت میپرسه که اطلاعات ذخیره شده هم پاک بشه یا نهدوستان مرورگر گوگل کروم اگه حذف بشه میشه با نضب دوباره اطلاعاتش رو برگردوند از قبیل پسوردهای ذخیره شده و ... ؟
اگر اکانت گوگل ات رو با مرورگر ساین کرده باشی ، همه اطلاعات موجود هست.دوستان مرورگر گوگل کروم اگه حذف بشه میشه با نضب دوباره اطلاعاتش رو برگردوند از قبیل پسوردهای ذخیره شده و ... ؟
دوستان عزیز... بنر فلت بیشتر جلب توجه میکنه(کاربر جذب میکنه) یا متحرک؟:general609:
پ.ن: سایت خبری و تفریحی هست
فلت یا متحرک:general707::general707::general707:دوستان عزیز... بنر فلت بیشتر جلب توجه میکنه(کاربر جذب میکنه) یا متحرک؟:general609:
پ.ن: سایت خبری و تفریحی هست
وقتی که به جیمیلت وصل باشه همه رو میشه برگردونند .حتی میشه اطلاعات رو تو ی سیستم دیگه هم بالا اورددوستان مرورگر گوگل کروم اگه حذف بشه میشه با نضب دوباره اطلاعاتش رو برگردوند از قبیل پسوردهای ذخیره شده و ... ؟
نه باو اسکریپت مثل این http://www.20script.ir/اسکریپت-بازی-آنلاین-جمع-اعداد-۲۰۴۸/منظورت پلاگین یا افزونه هست دیگه ؟
من برای هر تشکر بالای 10 دقیقه وای می ایستم و جدیدا سرعت دانلود به 5 کیلو در ثانیه رسیدهیعنی سرعت اینترنت در حدی شده که وقتی دکمه (تشکر) رو میزنم، باید 5 دقیقه صبر کنم تا اوکی شه :general208:
خوش به حالتدلتون هم بسوزه