sepehri302
Registered User
فروشگاهی از این اسکریپت دارید؟من تجربه کار با پرستاشاپ رو دارم که اسکریپتش رایگانه
فروشگاهی از این اسکریپت دارید؟من تجربه کار با پرستاشاپ رو دارم که اسکریپتش رایگانه
بله یکی فعال و یکی هم قرار بود را بیفته اما نیمه کاره ، تصمیم عوض شدفروشگاهی از این اسکریپت دارید؟
لطفا برام پ.خ کن ممنون.بله یکی فعال و یکی هم قرار بود را بیفته اما نیمه کاره ، تصمیم عوض شد
اره داداش بازدید ها کاهش پیدا کرده. محصولات به فروش نمیره کلا نت از شروع جام جهانی تا الان رو به نابودیه.رفقا سلام. چه خبر. چه کار می کنید. در این مدتی که ما نبودیم.
چه اتفاقاتی در نت ایران افتاده است.
با توجه به نوشته های بچه ها دیدم هر روز بازدیدشان دارد کاهش پیدا می کند و همچنین فروش
بعدم یک سوال ایا سرعت اینترنت سیم کارت ایرانسل شما هم کاهش پیدا کرده است
بین سیستم های فروشگاه ساز و با توجه به این که اسکریپتش رایگان منتشر شده ، کاملترین امکانات رو دارهلطفا برام پ.خ کن ممنون.
فرق بین ماژول و پلاگین چیه؟
رفیق ما الان هشت سالی در نت هستیم. سه سال دیال اپ استفاده کردیم. یادش به خیر چه زمان های بود. صدای مودماره داداش بازدید ها کاهش پیدا کرده. محصولات به فروش نمیره کلا نت از شروع جام جهانی تا الان رو به نابودیه.
سرعت اینترت ایرانسل هم دیگه هیچ بهتره یه رایتل بگیری سرعتش 128 هست عالیه.
اقا ضرر داره چه خبره 8 سالرفیق ما الان هشت سالی در نت هستیم. سه سال دیال اپ استفاده کردیم. یادش به خیر چه زمان های بود. صدای مودم
و کارت اینترنت. بعدمش الان 5 ساله دارم با سیم کارت ایرانسل کار می کنم. واقعا سرعتش خوب بود
در حد 128 به بالا . حتی دانلود در این 5 سال سرعت های خوبی می داد. به طور میانگین شاید 20 الی 32 می داد
ولی از وقتی که از مسافرت برگشتم. سرعتش واقعا بد شده است.
گفتی راتیل. میشه بیشتر در موردش توضیح بدهی
یعنی چه نوع سیم کارتی باید بخرم. قیمتش چنده. حجمی که میشه ازش استفاده کرد. ماهیانه چه قدره و چه قدر باید پول بدهیم . بعدم مگر رایتل سرعت روی مگ نبود چه طور شد 128
قمیتش رو دقیق نمیدون 25 یا 30 هزار تومان هست.رفیق ما الان هشت سالی در نت هستیم. سه سال دیال اپ استفاده کردیم. یادش به خیر چه زمان های بود. صدای مودم
و کارت اینترنت. بعدمش الان 5 ساله دارم با سیم کارت ایرانسل کار می کنم. واقعا سرعتش خوب بود
در حد 128 به بالا . حتی دانلود در این 5 سال سرعت های خوبی می داد. به طور میانگین شاید 20 الی 32 می داد
ولی از وقتی که از مسافرت برگشتم. سرعتش واقعا بد شده است.
گفتی راتیل. میشه بیشتر در موردش توضیح بدهی
یعنی چه نوع سیم کارتی باید بخرم. قیمتش چنده. حجمی که میشه ازش استفاده کرد. ماهیانه چه قدره و چه قدر باید پول بدهیم . بعدم مگر رایتل سرعت روی مگ نبود چه طور شد 128
به طور معمولفرق بین ماژول و پلاگین چیه؟
عالیه رفتم به سایتش با یکم کار روش میشه ازش کار کشید. فقط یکم ویرایش میخواد که مشکلی نیست تغیرش میدیم خخخخبین سیستم های فروشگاه ساز و با توجه به این که اسکریپتش رایگان منتشر شده ، کاملترین امکانات رو داره
تو ایران هم خوب پشتیبانی میشه ، چند تا سایت هستش اما ، چیزی که ازش خوشم نمیاد اختلاف بین توسعه دهنده های ایرانی این اسکریپته که همیشه در حال جنگ هستش و علیه هم بیانیه میدن
نمونه سایتهای خودم رو پ.خ کردم
سایتهای بزرگ خوبی با این اسکریپت طراحی شدن و اداره میشن نمونه اش سایتهای خودم
رفیق کجا هشت سال . 5 سال کار کردیم. بعدم جی پی ار اس خیلی نبود. بعدش فناوری ای دیج اومد و سرعت رفت بالا تراقا ضرر داره چه خبره 8 سال
8 سال دفاع مقدس در برابر امواج gprs
بعدم رفیق اینترنت ایرانسل جی پی ار اس خیلی وقته به نظرم تمام شده است اون مال همراه اول هست.قمیتش رو دقیق نمیدون 25 یا 30 هزار تومان هست.
رایتل 3G هست و سرعت اینترنتش 3 برابر GPRS ایرانسل یا همراه اول هست. سرعتش هم 128 کيلو بيت بر ثانيه هست سرعت های بالا هم به دانشجو ها, خبرنگاران , بازرگانان و ... میده ولی سیم کارت های دیتا دار بالای 1 مگ سرعت داره
دوستان متخصص هاست و اعصاب جواب بدنسلام. اقا ما طبق امارگیر های استت روزی 2 هزار و خورده ای آی پی داریم بعد خواستم به دلایلی هاست رو دانگرید کنم(از طلایی بیام رو نقره). نت افراز !!!!
بعد پشتیبانی میگه که بازدید شما از همین سرویس هم بالاتره و تو خلاصه آمارها و لاگ های سایت زده 11-12 هزار آی پی داری :|
اون امار که تو هاست نشون میده واقعیه ؟ یا های استت ؟ :general210:
الان من با 2هزار ای پی برم الماس ؟ :| :general710: شما بگین
خداییش خیلی شانس داری ما با ایرانسل دان میکردیم دربهترین شرایط 5بود یکسال با این اینترنت گذروندیم :general503::general503:الان ایرانسل ماهی دو گیگ. سرعتم 128 حداقل هست. و سرعت دانلودم بین 20 تا 30 . ده تومان.
همراه اول 20 تا میده؟:general210_Oخداییش خیلی شانس داری ما با ایرانسل دان میکردیم دربهترین شرایط 5بود یکسال با این اینترنت گذروندیم :general503::general503:
همراه اول سرعتش از ایرانسل بیشتر برامن باگوشی 20تا25میده باکامپیوتر 30تا40میره
الان تو سیستم 512مخابرات دارم بین 250تا300هست
جدیدا بهتر شده و اینکه فک کنم مشتریای جی پی ار اسش کم باشن به منطقه ایی که هستی هم ربط دارههمراه اول 20 تا میده؟:general210_O
زمانی که من استفاده میکردم یک بود همش