payam-nice
Registered User
ایرانسل اومد 3g کنه همون مال خودش رو هم خراب کرد :|
دوست عزیز اولش تا موقعی که سیستم هاشون صد در صد اوکی بشه یکم طول می کشه و اختلالات موجوده ولی بعدشم مطمئن باش هیچ شرکتی نمی تونه باهاش رقابت کنه می گی نه نگاه کنایرانسل اومد 3g کنه همون مال خودش رو هم خراب کرد :|
توی مترجم گوگلدوستان رویال یعنی چی؟
پ ن . خودم فهمیدم .دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Royal منظورته ؟دوستان رویال یعنی چی؟
رویال به چیزی میگن که باکلاسه و شاهانستدوستان رویال یعنی چی؟
پ ن . خودم فهمیدم .دی
دوست عزیز اصلا یک دفعه مطلب وارد نکنید! با توجه به مطالبتون (تعدادش) مثلا روزی 2تا 3تا اضافه کنید! باید ابتدا تو موتور جستجو بیاید بالا تا کاربر سایت شمارا ببینهسلام دوستان گل پرشین تولزی
1 سوال از خدمت شما داشتم
اینکه ما مطالب رو برای سایت کاملا آماده کردیم
سایت رو تقریبا آموزشی در نظر بگیرید
اینکه ما مطالب رو همه رو مثلا در عرض دو هفته داخل سایت بزاریم بهتره یا مثلا در بازه 3 یا 4 ماهه این کار رو انجام بدیم بهتره؟
چون مطالب سایت آموزشی هست از 1 طرف میگم وقتی کاربر برای بار اول وارد سایت بشه میخوام ببینه سایت پرمحتوایی هست به همین خاطر خودم میگم در عرض دو هفته بزارم
ولی از طرف دیگه ترس از سئو و گوگل دارم که به مشکل بخوره
من اگه در بازه دو هفته کل مطالب رو بزارم فقط تقریبا بخش اخبار سایت هر هفته شاید 10 تا پست بزارم بقیه پست ها جوری هست نیاز به آپدیت نداره
حالا ممنون میشم دوستان کمک کنند از کدوم روش استفاده کنم بهتره
عسپم در این حد ؟من سابقه و ادعاي وبلاگ نويسي ندارم .
اما روي صحبتم در اينجا با اون دسته از وبلاگ داراني هست كه به كسب درامد از اينتزنت اعتقاد واقعي دارن و بعضا اهل سرمايه گذاري و يا وقت گذاشتن روي اين مقوله رو دارن
اگر واقعا پول واقعي و حقيق (منظورم ريال نيست ، منظورم پرفكت ماني و موارد قابل تبديل به ريال شدن هست) مي خوان
توي دو سايتي كه توي وبلاگم معرفي كردم ثبت نام كنند.
(جايزه من به اعضاي خودم: 50 سنت پرفكت ماني = اونايي كه توي هر دوتا سايت با يك نام كاربري عضو بشن به من همين جا يا توي وبلاگم پيام بدن و نام كاربريشون و شماره حساب پرفكت مانيشون رو بدن تا ظرف كمتر از 12 ساعت جايزه عضويتشون رو به حسابشون واريز كنم)
دوستان دامنه ملی نمیشه به یه نمایند دیگه منتقل کرده تا از طریق اون نمایند تمدید کرد ؟
برای یه دامنه ir باید 16 تومن بدیم |:
وردپرس کاران عزیز... تا حالا شده پست هایی که سیو میکنید یا میزارید یه دفعه خودبه خود پاک بشه؟!!!!
امکانش هست ... داستان هک چیزی باشه؟!!!
@MOHAMMAD026_1 @ufont
@nassera
@navid_x66 @MihanV
و...
فقط کافیه رابط مالی رو عوض کنید تا از طریق نماینده دیگه تمدید کنید
نه نشده
قرجاد جان ... 2 دفعه اینطوری شده که یک مورد پستها منتشر شده بود تونسم لینکهای حذف شده رو پیدا کنم ... پستها رو برگردونم...
اما دفعه ی دوم پستها سیو شده بود و حذف شده! راهی چیزی بلد هستید که بشه برگشت زد اینا رو؟!
برای امنیت وردپرس چه افزونه ای رو پیشنهاد میدید؟من خودم باشم حوصله گشتن دنبال منشا مشکل رو ندارم یه آپدیت دستی میکنم وردپرس رو تا هر چی هست حل بشه :angrybirds8:
میتونیددوستان دامنه ملی نمیشه به یه نمایند دیگه منتقل کرده تا از طریق اون نمایند تمدید کرد ؟
برای یه دامنه ir باید 16 تومن بدیم |:
منظور پیش نویس کردن هست؟وردپرس کاران عزیز... تا حالا شده پست هایی که سیو میکنید یا میزارید یه دفعه خودبه خود پاک بشه؟!!!!
امکانش هست ... داستان هک چیزی باشه؟!!!
@MOHAMMAD026_1 @ufont
@nassera
@navid_x66 @MihanV
و...
سایت ما رو هم معرفی میکردی...معرفی سایتای دوستان در ویکی
http://wikiforum.ir/thread1844.html
پ.ن:ناصرا واسه تو موندم چی بزنم:general711:
@nassera