ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
حاژی شما سایتتون رو فروختید ؟ اصلا سایت داشتید ؟اگر ممکنه یه خورده کامل تر توضیح بدید
حاژی شما سایتتون رو فروختید ؟ اصلا سایت داشتید ؟اگر ممکنه یه خورده کامل تر توضیح بدید
یه چیزایی داشتم الانم یه چیزایشون مونده یه سری هم دان هستند ولی چیزی نفروختم ...حاژی شما سایتتون رو فروختید ؟ اصلا سایت داشتید ؟
از کجا میدونی؟! برات نامه اومد؟!
شما نامحدود مخابرات داری؟من نامحدود دارم :general106::general106::general106: ینی این خوبه یا بد /
تو هنوز زنده ای؟یه چیزایی داشتم الانم یه چیزایشون مونده یه سری هم دان هستند ولی چیزی نفروختم ...
من کجا میلیون کجا... من هزاری هم در نمیارم...وبمستران عزیز بشتابید ،
http://forum.persiantools.com/threads/فقط-امروز-فروش-دامنه-فروشگاهی-5-حرفی-دات-کام.601647/
فرصت ها را بسادگی از دست ندهید ،
فقط همین امروز فرصت دارید ،
اگه امروز فروش نره بیچاره میشم یکی بیاد خارج از مزایده ازم بخره ،
@ufont فردا ازم چند میلیونی بخواد من چیکار کنم :general208::general208::general208::general208::general208: ندارم ، ندارم ندارم :general208::general208::general208::general208:
@Mohammad_Vazin دادا شما که درآمد میلیونی داری بکارت نمیاد ، مبلغی نیستا شما خاصتی 100 میلیون میفروشمش
@MihanV میدونم شما نمیخری
@miladgraph کنار زد پاپ نمیخوای فروشگاه را بندازی
@ali-ahmari
@siavashx :general606::general404:
@MOHAMMAD026_1 :general510:
دیگه از بچه ها کسی رو یادشون هست نقل و قول و تگ کنن امروز بفروشیمش
انشالله که راه راست نمایان گردد....به نظر من وقتی می تونن همچین مبلغی بگیرن ، میگیرن ، به کسی هم مربوط نیست.
یکی از الگوهای بنده تو وب جناب شکوری مقدم هست!
واقعا کارش درسته!
saba-e.com
cloob.com
aparat.com
mihanblog.com
lenzor.com
یعنی دیگه از جون اینترنت ایشون چی میخواد؟!!!
شما باهاش برخوردی داشتید؟!صرف نظر از موفقیت هاشون در اینترنت اگر حظوری باهاشون برخورد داشته باشید شاید نظرتون عوض بشه
انسان نچسبی هستن
لطفا مجددا توضیحات را مطالعه فرمایید. قیمت زبان اضافه 8 میلیون نیست این سایت با زبان اضافه 4 میلیون تمام شده است.
در ثانی اگر هم 8 میلیون بود خیلی رقم غیر منطقی نبود که شما انقدر روی آن حساس شدید!
می دانید حداقل قیمت طراحی سایت در خارج از ایران چقدر است ؟؟ ما با شرکتهای حوزه خلیج فارس، فرانسه، آمریکا و ایتالیا کار کردیم و نمونه های طراحی سایت آنها از قبیل فول فلش، داینامیک و استاتیک موجود است. بسیاری از این شرکتها که نماینده داخل ایران دارند با توجه به همین قیمتها که برای شما گزاف است بسیار تمایل به همکاری دارند. لطفا و خواهشا واژه کلیشه ای آنها درآمدشان دلار است را در پاسخ نگویید! ما می توانیم با آنها کار کنیم و اصراری به طراحی سایت 200 تومانی داخلی نیست.
با سپاس از نظر شما
شما باهاش برخوردی داشتید؟!
یکی از بچه های همینجا قبلاً صاحب میهن بلاگ بود الان توی کار رباتیک هست....صرف نظر از موفقیت هاشون در اینترنت اگر حظوری باهاشون برخورد داشته باشید شاید نظرتون عوض بشه
انسان نچسبی هستن
بیا منو از نزدیک ببین ، اینقدر بچه باحالی هستم :| :general607: :general107: :general711:یکی از بچه های همینجا قبلاً صاحب میهن بلاگ بود الان توی کار رباتیک هست....
بچه ها کسی اون رو میشناسه؟
من فامیلش رو پرسیدم یادم رفت...
توی مهرآباد دیدمش :دی
جالب بود یکی از بچه های اینجا رو از نزدیک ببینم :دی
خب من که نمیدونم برخوردتون در چه سطحی بوده ولی در کل نمیشه انتظار داشت همچین فردی با همه خوش برخورد باشه!!! هرچند خودم اعتقاد دارم که وقتی کسی به جایی میرسه باید به جای اینکه خودشو بگیریه خودشو خاکی تر هم نشون بده ولی خب تو ایران عکس این قضیه جا افتاده و هر کسی از یه جایی زخم خورده و وقتی به جایی میرسه میخواد اون زخمایی رو که خورده رو از راه های دیگر جبران کنه! نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه! ایشالا که شدید
ایول حرف زیبایی زدی . منظورت همون عقده است که دقیقا ما تو جوارمون داریم چندتایی البته به جایی مرسیدن ولی فکر میکنن اره و اینا...خب من که نمیدونم برخوردتون در چه سطحی بوده ولی در کل نمیشه انتظار داشت همچین فردی با همه خوش برخورد باشه!!! هرچند خودم اعتقاد دارم که وقتی کسی به جایی میرسه باید به جای اینکه خودشو بگیریه خودشو خاکی تر هم نشون بده ولی خب تو ایران عکس این قضیه جا افتاده و هر کسی از یه جایی زخم خورده و وقتی به جایی میرسه میخواد اون زخمایی رو که خورده رو از راه های دیگر جبران کنه! نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه! ایشالا که شدید
بلهشما نامحدود مخابرات داری؟
میگند که زندمتو هنوز زنده ای؟
مسافرت خوش گذشت؟
انزلی باشی یا بتونی بیای به زودی میبینمت :دیبیا منو از نزدیک ببین ، اینقدر بچه باحالی هستم :| :general607: :general107: :general711:
به نظرم شما برو تو انجمن forum.wp-parsi.com اونجا هستن کسایی که اینکارو برات کنن!سلام.
کسی اینجا برای وردپرس یا فروشگاه سازها افزونه می نویسه؟؟
یه افزونه ساده می خوام...
دقیقا همون عقدس ولی خب گفتم از لفظش استفاده نکنم که شما کردی :دیایول حرف زیبایی زدی . منظورت همون عقده است که دقیقا ما تو جوارمون داریم چندتایی البته به جایی مرسیدن ولی فکر میکنن اره و اینا...