خوبه ، درسته ایده مهمه اما کار خودتون یه کم 3 میشه و زیر 18 ها هم میان تو کار لوگو ، و کار حرفه ای با 10 سال سابقه کار ارائه میدندوستان نظرتون راجع ب تهیه اموزش لوگو و فروشش چیه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خوبه ، درسته ایده مهمه اما کار خودتون یه کم 3 میشه و زیر 18 ها هم میان تو کار لوگو ، و کار حرفه ای با 10 سال سابقه کار ارائه میدندوستان نظرتون راجع ب تهیه اموزش لوگو و فروشش چیه؟
اول نرم افزار رو باید کامل یاد بگیری .خیلی هم عالی
خودم اولین نفر مشتری ات ام :general406:
پ.ن: @ufont میخوام وارد مباحث گرافیک بشم :general105:
فتوشاپ رو هم در حدی بلدم (دوم و سوم دبیرستان کتاب داشتیم :دی )
از کجا شروع کنم ؟
نه حاژی طراحی لوگو با فتوشاپ رو میزارم با ایلواستراتور رو نمیزارم .دیخوبه ، درسته ایده مهمه اما کار خودتون یه کم 3 میشه و زیر 18 ها هم میان تو کار لوگو ، و کار حرفه ای با 10 سال سابقه کار ارائه میدن
نرم افزار رو یاد میگیرم. مشکلی نیست (پکیج دارم :دی )اول نرم افزار رو باید کامل یاد بگیری .
اول تر اصلا علاقه داری؟
نه حاژی طراحی لوگو با فتوشاپ رو میزارم با ایلواستراتور رو نمیزارم .دی
خوب عالی ، فتوشاپ رو یاد گرفتی میری مرحله بعد بهم بگو تا یه کلاس ردیف کنم پیش @nassera تا پینت را فرا بگیری ( حتما به من بگو ایشون سرشون شلوغه جواب مشتری رو نمیدن بنده (افتخار دادن)مدیربرنامه هاشون هستم)نرم افزار رو یاد میگیرم. مشکلی نیست (پکیج دارم :دی )
علاقه هم بله
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازیبالاخره بعد از 20 ماه تونستیم تویه کلمه بدون رقابت بیایم صفحه اول:دی
بد می گن خرید بک لینک بی تاثیره!ما که بدون خرید بک لینک 20 ماه طول کشید...
بله.واقعا سخته.ولی خیلی شیرین و لذت بخشه!انرژی دوباره ای برای ادامه کاره.گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
منم همینطوری اومدم بالا واسه من 15 ماه طول کشید ( خیلی سخت گذشت با وجود تمام فعالیت در روز 5 نفر بزور بازدید داشتم)
خوب نه واسه من خیلی سخت گذشت و اصلا نمیدونم چرا دلسرد نمیشدم سایت من یجور بود که تا تو اون کلمه نمیودم اول ورودی هیچی نداشتم .بله.واقعا سخته.ولی خیلی شیرین و لذت بخشه!انرژی دوباره ای برای ادامه کاره.
از او لحاظ پس خیلی شما صبور بودید و هزینه های زیادی هم از بابت زمانی باید پرداخت کرده باشید!چون تنها راه بازدید همین کلمات بوده...خوب نه واسه من خیلی سخت گذشت و اصلا نمیدونم چرا دلسرد نمیشدم سایت من یجور بود که تا تو اون کلمه نمیودم اول ورودی هیچی نداشتم .
شما فکر کن تو کلماتی مثل . فونت دانلود فونت فونت جدید و... بیای اول هم سخت همم بعدش شیرین
بله از این لحاظ راحتیم.سایت هایی مثل شما تو موضوعات تخصصی راحت میان بالا ( آخه تو ایران سایت تخصص خیلی کمه)
فونت هم جزو سایت های عمومی هست دیگه
پ ن : مردشور این میهن وب هاست رو ببره ، بک آپ نمیشه از هاست دانلود گرفت
ترجیح میدم چنین خبط عظیمی نکنم !خب شما میتونی استارترش باشی
برای ورود به یک سایت تنها ابزار فعلا curl هست در php . البته برای سایت های معروف به تدریج class های مخصوص اون سایت ها منتشر میشنبرای ورود خودکار به یه سایت بهترین راه curl هست؟
اگه بله.یک منبع آموزش خوب براش هست؟
سوال اصلی رو جواب ندادید که:ترجیح میدم چنین خبط عظیمی نکنم !
برای ورود به یک سایت تنها ابزار فعلا curl هست در php . البته برای سایت های معروف به تدریج class های مخصوص اون سایت ها منتشر میشن
رایگان بزار ثواب دارهیکم از المان هایی که تو لوگو هات استفاده میکنی بگو لطفاالبته یه چیزایی هم خودم دستگیرم شده:general105:دوستان نظرتون راجع ب تهیه اموزش لوگو و فروشش چیه؟
میهن وب هاسته@Ehsan_king99 پول بده
دوستان Dl.ugfx.ir صفحه نت افراز رو میاره یا دایرکت ادمین میهن کفتیو؟
پ ن : این ماله میهن هست :
مشاهده پیوست 648155
ماله نت افراز فارسی نوشته : سرویس شما در نت افراز و ....
میهن وبهاست کوفتی رو میاره