میتونی به سوال من جواب بدیوالا هرچی فکر میکنم نمی دونم چی بگم برا اینکه حاضری زده باشم میگم شب بخیر
دوستان همین الان فهمیدم که بد بخت شدم
میتونی به سوال من جواب بدیوالا هرچی فکر میکنم نمی دونم چی بگم برا اینکه حاضری زده باشم میگم شب بخیر
بسی استفاده کردیم مرسی[emoji3]والا هرچی فکر میکنم نمی دونم چی بگم برا اینکه حاضری زده باشم میگم شب بخیر
چه دل پری داریای خدا :general208::general107:، ما میگیم وب مسترا خواب ندارن:general502: این دخترا اوف اوف :general208::general208:، الان تازه مشغول فیلم دیدن هستن بعدش تا 4 باید اس بازی کنه بعد تازه خوابش نمیگیره که فقط بخاطر طرف مقابل که بخوابه ناچارا بزور میخوابن :general502::general405:!!!!!!!
الان شروع شد ...چه دل پری داری
بزنش :دیالان شروع شد ...
تا 4 من بعنوان مشاور در اختیار خانمم بعد میگن یوفونت چرا اپدیت نمیشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بیا با هم فرار کنیم به پاکستان یا عراق :دیاین اینترنت دیگه امروز نابوده
الان مخابرات و مبین نت دارم هر دو داغون ، پارس آنلاین و شاتل هم نابودمون کردن قبلا:general208:
الان یه سوال دارم ، من چی کار کنم ؟
برم از امریکا اینترنت بگیرم یا از کره ماه ؟
اگه شانس ماست ، کره جنوبی هم بریم سرعتش میشه مثل اینجا :general304:بیا با هم فرار کنیم به پاکستانیا عراق :دی
خدایی اینترنت اش شرف داره :|
صحیح است :general510::general711:وب مستری که تا الان بیدار نباشد، وب مستر نیست :general711:
امیدت به خدا باشه ، حتماً قبول میشی مشخصه .شوخی شوخی پسفردا کنکور دارم
اصن استرس میباره از سر و روم :general304:
پسفردا باس برم راه های ویرایش پوسته 13Floor وردپرس رو شرح بدم تو پاسخبرگ :general107: چیز دیگه ای بلد نیستم به مولا :general306::general107: "چهارمضراب شور" هم اگه ازش سوال بیاد جواب میدم :general601:
:general509:طولانی ترین ادرس سایت موزیکی که تا حالا دیدم:general611:
http://downloadnewmusicvideosphotos.com/