فتوشاپ !برای انتقال یک دامنه مارو 18 روز الاف کردن ! دلیل این بود که نامی که در پنل وارد شده بود اشتباه بود میگفتن شما باید برید یکی رو پیدا کنید با همین اسم و فامیل و ایشون مدارک رو ارسال کنند تا دامنه منتقل شود ! در اخر مجبور شدم برم تهران !
اخر هم منتقل نکردن اخه ما کسی بنام علی کرم قرق آبادی رو از کجا پیدا کنیم :general208::general210:
خوب کد ملی هم اشتباه بود ! معمولان استعلام میکیرنفتوشاپ !
قبلا یک نیک ساخته بودم با اسم یکی دیگه همینطوری زده بودم از بد شانسی نزدیک 26 تات دومین هم داشتم روش که میخواستم انتقالبدم حالا گفتن کپی کارت ملیو ...
گفتم هیچیدیگه نابود شدیم رفت یهو یادم افتاد تا فتوشاپ هست نباید ناامید شد
والا من که به مشکلی نخوردم !خوب کد ملی هم اشتباه بود ! معمولان استعلام میکیرن
دامنه رنك سه هست كه تاييد نميكنه حالا مشكلي داره شما قضاوت كن
شايدم به خاطر جمعه گذاشته واسه شنبه
joman.ir
داداش فرزاد سر ظهری شوخیت گرفته :general208::general208::general208::general208::general208::general711:
نه ناصر جان شوخی چیهداداش فرزاد سر ظهری شوخیت گرفته :general208::general208::general208::general208::general208::general711:
برا من که خوب جواب میدن!اين كارمنداي نيك جديدا خيلي تنبل شدن
قبلنا ساعت 2 شب دامنه رو تاييد مي كردن
الان دامنه رو چهارشنبه شب ثبت كردم هنوز تاييد نكردن
یعنی پس من اشتباه کردم کپی کارت ملی رو بصورت دقیق آپلود کردم و تغییری ندادم؟!!:general211:فتوشاپ !
قبلا یک نیک ساخته بودم با اسم یکی دیگه همینطوری زده بودم از بد شانسی نزدیک 26 تات دومین هم داشتم روش که میخواستم انتقالبدم حالا گفتن کپی کارت ملیو ...
گفتم هیچیدیگه نابود شدیم رفت یهو یادم افتاد تا فتوشاپ هست نباید ناامید شد
آقا شما چجوری با چنتا بک لینک همچین پیج رنکی گرفتی ؟!!:general208: مشکوک میزنیا!!! دست های پشت پرده در کاره؟!!!دامنه رنك سه هست كه تاييد نميكنه حالا مشكلي داره شما قضاوت كن
شايدم به خاطر جمعه گذاشته واسه شنبه
joman.ir
اخوی عمرا برم چرت و پرت های اینا رو بخونمساعات کاریشونو اگه نگاه کنی متوجه میشی
یعنی جالب ترین و هنگیترین ساعات کاری دنیارو دارن از ساعت 10 تا 12 و 14 تا 16
روزهای معمولیش جواب نمیدن شما میخوای روزای تعطیل دومین تایید کنن ؟ !
:|||||
برا انتقال دامین باید حتما مدارک ارسال شه؟این پین کد چیه په؟اصن یکی نخواد مدارکش رو ارسال کنه باید کی رو ببینه؟شاید یکی خواست در فضای مجازی مخفی باشه خب اهوالا من که به مشکلی نخوردم !
کلا نظرم اینه با هرکسی بایدمثل خودش رفتار کردوختی اینا با مملکت اینطوری میکنن که حتی میگن اینترنت پر سرعت حرامه :| پس حقشونه همه جور کاریو باهاشون کرد ....
آغا شما ی سال رو ی دامنه کار می کنی و یک هو اینترنت رو میذاری کنار . اینجاست که دامنه ای که گرفتی اعتبارش تموم میشه و همراه با رنکش آزاد میشهآقا شما چجوری با چنتا بک لینک همچین پیج رنکی گرفتی ؟!!:general208: مشکوک میزنیا!!! دست های پشت پرده در کاره؟!!!
http://checkpagerank.net/index.php?name=joman.ir/&captcha_code=tvxg
برا انتقال دامین باید حتما مدارک ارسال شه؟این پین کد چیه په؟اصن یکی نخواد مدارکش رو ارسال کنه باید کی رو ببینه؟شاید یکی خواست در فضای مجازی مخفی باشه خب اه
خیلی ها رو دیدم اینکارو کردن بخصوص سایت های موزیکاگه مدارک جعلی ارسال شه مشکلی پیش نمیاد؟
برا انتقال دامین باید حتما مدارک ارسال شه؟این پین کد چیه په؟اصن یکی نخواد مدارکش رو ارسال کنه باید کی رو ببینه؟شاید یکی خواست در فضای مجازی مخفی باشه خب اه