brand2
Registered User
- نوشتهها
- 2,165
- لایکها
- 657
خواهش میکنم کاری نکردیم که :general402::general406:به لطف یوزر @ehsanmody تونستیم قالب رو اوکی کنیم
من میخوام فعلا درسمو ادامه بدم :general711::general705::general206:ایشالله عروسیش :دی
ما اندازه اینا بودیم ، اوج هنرمون این بود ، صدامون رو روی نوارکاست ظبط میکردیم و خر کیف میشدیم :android04: ؛ من برم بخواهم ، شما هم برید بخوابید تو روزش چیکار کردید که تو شبش بخواهید بکنید :android06:
تو روز آدم میخواد سایت آپدیت کنه باید زجر بکشی، الان میزنی سریع میاد، همه گذاشتن رو دانلود، پینگ خوبی میده این ساعت هاما اندازه اینا بودیم ، اوج هنرمون این بود ، صدامون رو روی نوارکاست ظبط میکردیم و خر کیف میشدیم :android04: ؛ من برم بخواهم ، شما هم برید بخوابید تو روزش چیکار کردید که تو شبش بخواهید بکنید :android06:
خو بدرد نمیخوره که، با چه انگیزه ای اینو گذاشتن رو سایت ؟؟90 مگ. ورد اکسل پاورپوینت :دی
http://dl.download.ir/afshin/Download/2013/October/Software/KOfficeSuitePro.2013v9.1.0.4256 [Download.ir].rar
فقط حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده
منبع: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930606000746خبرگزاری فارس با برگزاری میزگردی «نقاط قوت و ضعف سیستم فیلترینگ اینترنت کشور» را مورد بحث قرار داده است.
در این میزگرد، با حضور رسول جلیلی عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، حجتالاسلام و المسلمین رضا غلامی رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا و مهدی صرامی مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی (فرا)، پیشنهاداتی برای بهبود این سیستم ارائه شد.
جلیلی: تمام کاربران اینترنت احراز هویت شوند و سپس دسترسی به تمامی سایتها برای همه غیر از کودکان آزاد شود
در این نشست رسول جلیلی، با ارائه پیشنهاداتی برای اصلاح روش فعلی فیلترینگ کشور، اظهار داشت: باید استانداردهای متفاوتی را در زمینه فیلترینگ برای آحاد جامعه در نظر بگیریم. بعضی از اقشار جامعه نیاز دارند بدون هیچ فیلتری به اینترنت و شبکههای اطلاعاتی دسترسی داشته باشند، در پاسخ به این افراد باید گفته شود که دراین باره مشکلی نیست به شرطی که مسئولیت فعل و انفعالات خود را در فضای مجازی بپذیرند .
.....
نه والا خبری نیست.دنیل نیاک بهمراه Mjf اسم دیگه نبود ؟؟؟
خداییش اینا رو کنار استاد بخوایم بزاریم که اصن مورچه هم نیستن، اصن چیزی به حساب نمیان :general107:
پ.ن: اصلا اینا رو نمیشه کنار استاد گذاشت
خبری از آلبوم جدید نداری؟
خواندن اینم خالی از لطف نیست مخصوصا قسمت نظراتشمنبع: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930606000746
انگار خودشون فهمیدن این فیلترینگ فایده ای نداره، هرچند در خیلی از موارد جلوی خیلی ها رو میگیره، ولی کافیه یه گاوترشکن داشته باشی و، ورود به دنیای مجازیِ حقیقی
به هر حال این ها همش روی کاغذ هست و اگه بخواد عملی بشه چندین سال طول میکشه تا اجرا بشه
خب مشکل ما هم نبود این دوتاست512 با پینگ مناسب و دانلود نامحدود باشه منم راضیم مشکل اینه که پینگ خیلی بالاست و سرعت هم نوسان داره چون اشتراکی هست.
مشکل حل شدسلام
بعد آپدیت وردپرس شریکم که پستارو ویرایش میکنه تعغییر انجام میشه بعدش صفحه سفید واسش میاد ولی واسه من کلن صفحه سفید میاد میرم پیشخوان صفحه سفید میاد
مشکل چیه ؟
ایشون مخشون کاملا تعطیله شرط هم میبندم وبلاگ بیشتر از 10 بازدید نداره چه برسه به سایت بزرگ:|خواندن اینم خالی از لطف نیست مخصوصا قسمت نظراتش
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930529001212
اونی که این نظرو گذاشته اگه دم دست بود خودم میکشتمش
من کارم برنامه نویسی و معمولا از سایت ....استفاده می کنم، با همین اینترنت adsl ۵۱۲ اکثر کارهام به راحتی انجام می شه، در ضمن چند تا سایت بزرگ اینترنتی هم دارم، من تعجب می کنم که اکثر مردم از سرعت پایین اینترنت می نالند، مگه برای کارهای تحقیقاتی و ... چه سرعتی لازمه، درسته برای استفاده کاربردی تر از برنامه ها و اپلیکیشن هایی که برای موبایل ها و ابزارهای جدید عرضه می شه لازمه، ولی فکر نکنم اگه کسی واقعا دنبال تحقیق باشه با مشکل خیلی حادی حتی با همین سرعت های اینترنت تو ایران داشته باشه، بیایید یکم لااقل با خودمون رو راست باشیم -
سر همین قضیه ای که گفتی من ی بار نزدیک بود مانیتور رو از پنجره بندازم بیرون:general107:ایشون مخشون کاملا تعطیله شرط هم میبندم وبلاگ بیشتر از 10 بازدید نداره چه برسه به سایت بزرگ:|
یکی هست آدم با سرعت سایت رو بروز کنه دنبال مطالب بگرده نصف شبم راحت بخوابه یکی هم با سرعت کم دنبال مطلب بگردی بعد حالا تا پنل سایت باز بشه ادیتور کامل لود بشه عکس های پست آپلود بشن آخر سرم موقع زدن دکمه ارسال نت قطع بشه و هرچی نوشتی بره به باد یه شب هم نتونی درست بخوابی
کسی پاسخ مارا نمیده؟:general705:ای کسانی که وبمستر شدید آیا خودتان خرید اینترنتی داشته اید؟:دی من میخوام یه عینک شیشه شفاف بخرم شیشه شو با شیشه طبی عوض کنم . اینکارو بکنم؟
بیشتر مشکلات سفید شدن صفحه، مربوط به قالب میشه (حتی سفید شدن پنل وردپرس)سلام
بعد آپدیت وردپرس شریکم که پستارو ویرایش میکنه تعغییر انجام میشه بعدش صفحه سفید واسش میاد ولی واسه من کلن صفحه سفید میاد میرم پیشخوان صفحه سفید میاد
مشکل چیه ؟
سایت بزرگ؟ :|خواندن اینم خالی از لطف نیست مخصوصا قسمت نظراتش
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930529001212
اونی که این نظرو گذاشته اگه دم دست بود خودم میکشتمش
من کارم برنامه نویسی و معمولا از سایت ....استفاده می کنم، با همین اینترنت adsl ۵۱۲ اکثر کارهام به راحتی انجام می شه، در ضمن چند تا سایت بزرگ اینترنتی هم دارم، من تعجب می کنم که اکثر مردم از سرعت پایین اینترنت می نالند، مگه برای کارهای تحقیقاتی و ... چه سرعتی لازمه، درسته برای استفاده کاربردی تر از برنامه ها و اپلیکیشن هایی که برای موبایل ها و ابزارهای جدید عرضه می شه لازمه، ولی فکر نکنم اگه کسی واقعا دنبال تحقیق باشه با مشکل خیلی حادی حتی با همین سرعت های اینترنت تو ایران داشته باشه، بیایید یکم لااقل با خودمون رو راست باشیم -
Edited By Paint :general711::general107:منظورش ایناست، منم سه تا سایت بزرگ دارم :general601:
مشاهده پیوست 659510
مشاهده پیوست 659511
مشاهده پیوست 659512
اگه برای وردپرس میخوایی من easy digital downloads رو پیشنهاد میکنم.دوستان چه افزونه ای رو برای فروش فایل پیشنهاد میدید؟؟