نه در راستای پول دراوردندر راستای خوب کردن حال بیماران؟
اگه میتونی بیشتر درباره اسکریپت توضیح بده(اگه سکریت نیست)
اسکریپته پاپ اپه اما خب به روش نویت و حساب شده . هزینشم 4 5 میلیونه که که باید بنویسن اسکریپتشو
نه در راستای پول دراوردندر راستای خوب کردن حال بیماران؟
اگه میتونی بیشتر درباره اسکریپت توضیح بده(اگه سکریت نیست)
نه مشکلی نداره منم استفاده میکنم فقط به افزونه ها گیر میده میگه فشار میاره یا هی میگه ارتقا بده :| من هزار تا آی \ی داشتم میگفت برو الماس :| الان با هزار آی \ی رو طلایی هستم :| نمیزاره دانگرید کنممن جدیدا اومدم نت افراز ، سه تا هاست گرفتم که به زودی میشه 4-5 تا
مشکل دیگه ای ندارن ؟
به شما بگیم؟ کم میشمره :دیواگذار شدش به آقای شهبازی!
بعله با قدرت شروع به کار کرده!
پ.ن: تست کنید و سوالی , پیشنهادی , انتقادی , ایرادی چیزی بودش بگید
احمد جان الکی بگو پیامک اومده ببین چی میگن :دیدوستان مگه روشن شدن شدن چراغ Adsl به معنای رانژه شدن خط نیست ؟ پس آسیاتک چی میگه خطت هنوز رانژه نشده ؟ :|
دو روزه چراغ adsl روشن شده ولی خبری از پیامک مخابرات نیست ، پشیبانیش میگه تا پیامک برات نیاد نمیشه فعال کنیم ، کسی اطلاعاتی داره در این مورد ؟؟
بخدا عجب غلطی کردم از اسیاتک سرویس گرفتم تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم
آره ب من بوگو :دیبه شما بگیم؟ کم میشمره :دی
برای من که فقط یه بار باز شد و 3 تومن حساب کرد دومی باز نشد مشکل رو حل کن سریعنآره ب من بوگو :دی
مطمئنی؟ با ستند و مدرک حرف بزن : ))
مدرک فوق دیپلم قبوله؟آره ب من بوگو :دی
مطمئنی؟ با ستند و مدرک حرف بزن : ))
اصن همینی که هستش میخوای بخوا نمیخوای هم ک باید بخوایکسی مدیر این سایت رو میشناسه؟
2daymag . com
تو سایتم تبلیغ کرده بود نمیدونم کی هست
برای من که فقط یه بار باز شد و 3 تومن حساب کرد دومی باز نشد مشکل رو حل کن سریعن
بابا برا ما سیکل هم کافیه :دیمدرک فوق دیپلم قبوله؟
مثل همه سیستم هاست. خوبه موفق باشید
الان برسی کن ببین درست شد؟کسی مدیر این سایت رو میشناسه؟
2daymag . com
تو سایتم تبلیغ کرده بود نمیدونم کی هست
برای من که فقط یه بار باز شد و 3 تومن حساب کرد دومی باز نشد مشکل رو حل کن سریعن
کلا میهن وب هاست پیشنهاد نمیشه! خیلی شاکی داره میتونید سرچ کنید!دوستان هاست خوب برای یه آپلودسنتر که تعداد بازدید و فایلهای خیلی زیاد و سنگینه چی پیشنهاد می کنید؟
سرور اختصاصی میهن وب هاست جواب می ده؟
من نت افراز بودم ، اصلا بدرد نمی خوره ، خیلی محدودیت ایجاد میکنن و برای هر کاری هم باید تیکت بزنی چون دسترسی رو بستن.من جدیدا اومدم نت افراز ، سه تا هاست گرفتم که به زودی میشه 4-5 تا
مشکل دیگه ای ندارن ؟
کلا میهن وب هاست پیشنهاد نمیشه! خیلی شاکی داره میتونید سرچ کنید!
احمد جان الکی بگو پیامک اومده ببین چی میگن :دی
سرور اختصاصی نیاز دارید؟چی پیشنهاد می کنید؟
اکانت ساختم لطفا تایید کنید ...سرور اختصاصی نیاز دارید؟
(والله جایی رو نمیشناسم!)
http://parspack.com/vpsدوستان هاست خوب برای یه آپلودسنتر که تعداد بازدید و فایلهای خیلی زیاد و سنگینه چی پیشنهاد می کنید؟
دوستان هاست خوب برای یه آپلودسنتر که تعداد بازدید و فایلهای خیلی زیاد و سنگینه چی پیشنهاد می کنید؟
با پارس پک کار کردم سخت افزار شون کیفیت نداره ، اگر دنبال سرور اختصاصی خوب هستید از رد استیشن بگیرید ، نمایندگی ایرانش هم آلما هاست هست ، کارشون تایید میشه.