جفتش تو امضام هس:general711:سلام به همه وب مستران پر تلاش
این روزا زیاد ازم میخان که سیستم همکاری در فروش یا پاپ اپ معتبر و خوب بهشون معرفی کنم ، بشخصه که خیلی وقته توی این وادی ها نیستم!
اگر پیشنهادی دارید یا جایی رو میشناسید و تجربه کردید بگید
دوستان یه جای مناسب با قیمت خوب برای خرید وی پی اس(سرور مجازی) بگین..
اگه فول سرور نداره و هنوز هم خرید نکردی از دریا سرور بگیرخواستم بخرم ندارن نمیتونم صبر کنم چون مال خودم در حال اتمامه فردا میخوام دیگه
دوستان کسه دیگه ای سایت فروش سرور مجازی خوب سراغ نداری؟
zpop.bizسلام به همه وب مستران پر تلاش
این روزا زیاد ازم میخان که سیستم همکاری در فروش یا پاپ اپ معتبر و خوب بهشون معرفی کنم ، بشخصه که خیلی وقته توی این وادی ها نیستم!
اگر پیشنهادی دارید یا جایی رو میشناسید و تجربه کردید بگید
الان با دست پس زدی با پا پیش کشیدی ؟؟نه متسفانه عزیز، چون شاید بعضی جاها ایراداتی توی کارم داشته باشم که پیشکوستای توی این زمینه ناراحت بشن! واسه همین موردی خاص باشه و محدود انجام میدم ولی به صورت عمومی نه! شما اگر کاری دارید در این زمینه بنده با کمال میل در خدمت هستم
آقا از طرف من لطفن فوش بده :دیدوستانی که مجموعه سورس باران سفارش دادن،
مدیر سایت جواب درستی نمیده هم تماس گرفتم هم ایمیل زدم.
اگه آموزش خوبی سراغ دارید مربوط به بوت استرپ ، ios ، دروپال برام لینک بفرستید که دانلود کنم و برای همه رایت کنم.
فقط فارسی باشه.
الان با دست پس زدی با پا پیش کشیدی ؟؟
جایی فارسی سراغ ندارم ...دوستانی که مجموعه سورس باران سفارش دادن،
اگه آموزش خوبی سراغ دارید مربوط به بوت استرپ ، ios ، دروپال برام لینک بفرستید که دانلود کنم و برای همه رایت کنم.
فقط فارسی باشه.
دوستان بسیج شیم و مجموعه رو آپلود کنیمدوستانی که مجموعه سورس باران سفارش دادن،
فقط فارسی باشه.
داداش سرور با شما، ما که فضا زیاد نداریم آپ کنیمدوستان بسیج شیم و مجموعه رو آپلود کنیم
هم اکنون نیازمنده یاری سبزتان هستیم :|
من 1 گیگ رو بر عهده میگیرم
@ali-ahmari
@ali-tahmasb