• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
با ارزش تر از دامنه ای داریم که حتما میخردش ؟؟
مشکل اینجاست که طرف اول میخواست بخردش ولی من کلن (طرفو شدیدا میشناسم و ازش تنفر دارم) ردش کردم و جوابشو ندادم .. الانم پسش بگیرم 5 ساله تمدید میکنم تا هیچوقت دستش بهش نرسه..

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
مشکل اینجاست که طرف اول میخواست بخردش ولی من کلن (طرفو شدیدا میشناسم و ازش تنفر دارم) ردش کردم و جوابشو ندادم .. الانم پسش بگیرم 5 ساله تمدید میکنم تا هیچوقت دستش بهش نرسه..
بده من بهش میفروشم نصف نصف ...

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
بده من بهش میفروشم نصف نصف ...
من میگم نره میگی بدوش .. میگم نمیخوام اصلن سر به تنش باشه 1 تومن پولمو خورده اگه اونو بهم داد منم دو دستی دامنه رو بهش میدم :general710:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
من میگم نره میگی بدوش .. میگم نمیخوام اصلن سر به تنش باشه 1 تومن پولمو خورده اگه اونو بهم داد منم دو دستی دامنه رو بهش میدم :general710:
خب مرد مومن اون که اومده بخره میگفتی 1 تومن 2 تومن اصلا جهنم و ضرر 50 هزار تومن حداقل یه خورده پولت که زنده می شد ...
عجب ملتی داریما :eek:

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
خب مرد مومن اون که اومده بخره میگفتی 1 تومن 2 تومن اصلا جهنم و ضرر 50 هزار تومن حداقل یه خورده پولت که زنده می شد ...
عجب ملتی داریما :eek:
یه میلیون پولمو عینه کشک خورده مطمعن باش این دامنه براش خیلی ارزش داشته که این کارو کرده منم نمیخوام اصلن کارش راه بیفته به قول معروف میخوام اون یه تومن از هلقش در آد :| من با کمک آقا محمد کشف کردیم که من هک شدم :general710: دوستانی که عینه آقا محمد صاحب نظرن بیان شاید اونا به یه نتیجه ای برسن...
پ ن : آ ی دی تونو بفرمایید اد کنم

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
4-3 بردیم ... تبریک
403.gif

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
ضمن تبریک برد امریکای جهانخوار

یه ایمیل از سازمان فیلترینگ دریافت کردم

اینجوری »

مسئول محترم تارنماي---

با سلام و احترام

نظر به اينکه محتواي منتشر شده در نشاني يا نشاني هاي ذيل به استناد بندهاي ذکر شده در فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي مجرمانه تشخيص داده شده است، مقتضي است به قيد فوريت نسبت به حذف آن اقدام و نتيجه را به ايميل [email protected] اعلام فرمائيد.

====

حالا این مطلب من که گفتند حذف کنید اصلا موردی نداره ؛ به همین ایمیلشون توضیح دادم ؛ اما جوابی ندادن... و پشت هم همون ایمیل میاد !
کسی از دوستان میدونه چیکار باید انجام بدم ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنون.

رو همون هاست ریسلر که ازت گرفتم دارم نصب میکنم. قالب عوض کردم صفحه سفید شد :(
یه قالب پریمیوم برات ریختم
فعال اش کن
فقط خواهشا پابلیک نشه :)

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

اینجوری »

مسئول محترم تارنماي---

با سلام و احترام

نظر به اينکه محتواي منتشر شده در نشاني يا نشاني هاي ذيل به استناد بندهاي ذکر شده در فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي مجرمانه تشخيص داده شده است، مقتضي است به قيد فوريت نسبت به حذف آن اقدام و نتيجه را به ايميل [email protected] اعلام فرمائيد.

====

حالا این مطلب من که گفتند حذف کنید اصلا موردی نداره ؛ به همین ایمیلشون توضیح دادم ؛ اما جوابی ندادن... و پشت هم همون ایمیل میاد !
لینک دانلود داره یا مطلب هست ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
مطمئنن اگه ایمیل بزنید، جواب میدن
اگه جواب ندادن، زنگ بزن به دفترشون و پیگیر باش
مرسی از راهنماییت
والا پیام میدم انگار اتوماتیکه همون پیام خودشون خودکار ارسال میشه!...شاید تو ساعات اداری رسیدگی کنن ؛ شماره همراهشون زنگ زدم خاموشه و شماره دفترشون هم اشغاله ، امیدوارم تا فردا صبر کنن و فیلتر نکنن بدبخت شیم :D

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
دست اندر کار؟
بله دیگه
من مسئول نورپردازی هستم، دیگه @MR-S رو نمیدونم :D
برای اولین بار نویسنده گرفتم پست اختصاصی بزنه :general410::general410::general410::general410::general410::general410::general410::general410:
داداش یوقت گوگل تعجب میکنه سایتت رو پنالتی میکنه ها:general711:

اینجوری »

مسئول محترم تارنماي---

با سلام و احترام

====

دو راه داری، یا حذف کن، یا فیلتر میشی. اگه حذف کردی که خیر و برکت، اما اگه فیلتر شدی باید ...
( این رو حتما گوش بدید، میدونم قدیمیه) http://3ii.ir/do.php?filename=1409670741241.mp3

:general711: من یه چیز خیلی معمولی داشتم، گیر دادن حذف کن. با یه سری آدم .... روبرو هستی :general210:

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
خداییش وقتی نظر میزارن و تشکر میکنن ، آدم خستگی از تنش در میره:D
الان خستگیت در رفت؟
پس تا حالا جوابت رو ندادن حتما، چون اون یه لذت دیگه ای داره :general711::general711:
همین که اسپم میکنیم میلاد هیچ کاری نمیکنه خستگی مون در میره

بالا