مشکل اینجاست که طرف اول میخواست بخردش ولی من کلن (طرفو شدیدا میشناسم و ازش تنفر دارم) ردش کردم و جوابشو ندادم .. الانم پسش بگیرم 5 ساله تمدید میکنم تا هیچوقت دستش بهش نرسه..با ارزش تر از دامنه ای داریم که حتما میخردش ؟؟
مشکل اینجاست که طرف اول میخواست بخردش ولی من کلن (طرفو شدیدا میشناسم و ازش تنفر دارم) ردش کردم و جوابشو ندادم .. الانم پسش بگیرم 5 ساله تمدید میکنم تا هیچوقت دستش بهش نرسه..با ارزش تر از دامنه ای داریم که حتما میخردش ؟؟
بده من بهش میفروشم نصف نصف ...مشکل اینجاست که طرف اول میخواست بخردش ولی من کلن (طرفو شدیدا میشناسم و ازش تنفر دارم) ردش کردم و جوابشو ندادم .. الانم پسش بگیرم 5 ساله تمدید میکنم تا هیچوقت دستش بهش نرسه..
من میگم نره میگی بدوش .. میگم نمیخوام اصلن سر به تنش باشه 1 تومن پولمو خورده اگه اونو بهم داد منم دو دستی دامنه رو بهش میدم :general710:بده من بهش میفروشم نصف نصف ...
خب مرد مومن اون که اومده بخره میگفتی 1 تومن 2 تومن اصلا جهنم و ضرر 50 هزار تومن حداقل یه خورده پولت که زنده می شد ...من میگم نره میگی بدوش .. میگم نمیخوام اصلن سر به تنش باشه 1 تومن پولمو خورده اگه اونو بهم داد منم دو دستی دامنه رو بهش میدم :general710:
تنم داره میلرزه :general411::general410::general411::general410:یارو پست کپی رو 400 گفت بهت، سکته کردی
چه برسه به اختصاصی :|
یه میلیون پولمو عینه کشک خورده مطمعن باش این دامنه براش خیلی ارزش داشته که این کارو کرده منم نمیخوام اصلن کارش راه بیفته به قول معروف میخوام اون یه تومن از هلقش در آد :| من با کمک آقا محمد کشف کردیم که من هک شدم :general710: دوستانی که عینه آقا محمد صاحب نظرن بیان شاید اونا به یه نتیجه ای برسن...خب مرد مومن اون که اومده بخره میگفتی 1 تومن 2 تومن اصلا جهنم و ضرر 50 هزار تومن حداقل یه خورده پولت که زنده می شد ...
عجب ملتی داریما
http://www.vahabonline.ir/@MOHAMMAD026_1
این همه طرف whmcs رو میگیری قالب رایگان براش هست ؟ فارسی بودنش مهم نیست فقط سالم
یه قالب پریمیوم برات ریختمممنون.
رو همون هاست ریسلر که ازت گرفتم دارم نصب میکنم. قالب عوض کردم صفحه سفید شد
لینک دانلود داره یا مطلب هست ؟ضمن تبریک برد امریکای جهانخوار
یه ایمیل از سازمان فیلترینگ دریافت کردم
اینجوری »
مسئول محترم تارنماي---
با سلام و احترام
نظر به اينکه محتواي منتشر شده در نشاني يا نشاني هاي ذيل به استناد بندهاي ذکر شده در فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي مجرمانه تشخيص داده شده است، مقتضي است به قيد فوريت نسبت به حذف آن اقدام و نتيجه را به ايميل [email protected] اعلام فرمائيد.
====
حالا این مطلب من که گفتند حذف کنید اصلا موردی نداره ؛ به همین ایمیلشون توضیح دادم ؛ اما جوابی ندادن... و پشت هم همون ایمیل میاد !
کسی از دوستان میدونه چیکار باید انجام بدم ؟
لینک دانلود داره یا مطلب هست ؟
اگه به پیام توجهی نشه، اون مطلب رو فیلتر میکنناصلا لینک دانلود نداره! و مطلبه فقط .. جالب اینجاست لینک دانلودش تو خیلی سایتا هست
به پیام من توجهی نمیکنن ؟اگه به پیام توجهی نشه، اون مطلب رو فیلتر میکنن
مطمئنن اگه ایمیل بزنید، جواب میدنبه پیام من توجهی نمیکنن ؟
مرسی از راهنماییتمطمئنن اگه ایمیل بزنید، جواب میدن
اگه جواب ندادن، زنگ بزن به دفترشون و پیگیر باش
بله دیگهدست اندر کار؟
داداش یوقت گوگل تعجب میکنه سایتت رو پنالتی میکنه ها:general711:برای اولین بار نویسنده گرفتم پست اختصاصی بزنه :general410::general410::general410::general410::general410::general410::general410::general410:
دو راه داری، یا حذف کن، یا فیلتر میشی. اگه حذف کردی که خیر و برکت، اما اگه فیلتر شدی باید ...ضمن تبریک برد امریکای جهانخوار
یه ایمیل از سازمان فیلترینگ دریافت کردم
اینجوری »
مسئول محترم تارنماي---
با سلام و احترام
نظر به اينکه محتواي منتشر شده در نشاني يا نشاني هاي ذيل به استناد بندهاي ذکر شده در فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرايم رايانه اي مجرمانه تشخيص داده شده است، مقتضي است به قيد فوريت نسبت به حذف آن اقدام و نتيجه را به ايميل [email protected] اعلام فرمائيد.
====
حالا این مطلب من که گفتند حذف کنید اصلا موردی نداره ؛ به همین ایمیلشون توضیح دادم ؛ اما جوابی ندادن... و پشت هم همون ایمیل میاد !
کسی از دوستان میدونه چیکار باید انجام بدم ؟
الان خستگیت در رفت؟خداییش وقتی نظر میزارن و تشکر میکنن ، آدم خستگی از تنش در میره