parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
درسته همه میل هاش میره تو اسپم
ولی دهنمون رو سرویس کرده [email protected] :general208:
ولی دهنمون رو سرویس کرده [email protected] :general208:
قیمت .me زیاده بجاش بک لینک بخری به صرفه تره:دیدامنه me. کجا ثبت میکنه؟!
آخه دکمه هم طرح میخواد ؟نه چیزی کم نشده. داداش دکمه نداشتی؟
حاژی سریال به این خوبی، بشین ببین دیگه، البته سلیقه ایه. اصن این سبک رو ولش 24 رو ببین، البته اگه ندیدی
سریال viking رو ببین، اون بهتر اینه، البته نظر منه
فیدخوان دارم خودمقیمت .me زیاده بجاش بک لینک بخری به صرفه تره:دی
البته اگه پول زیاد داری بخرش 115000 تومن یه اسکریپت فیدخوان بعد بک لینک بفروش:دی
کی خواست ثبتش کنه حالاقیمت .me زیاده بجاش بک لینک بخری به صرفه تره:دی
البته اگه پول زیاد داری بخرش 115000 تومن یه اسکریپت فیدخوان بعد بک لینک بفروش:دی
اقا ملی داشتید ما رو هم بی نصیب نکنید !کی خواست ثبتش کنه حالا
نه رپ میخونه.اسم آهنگ جدیدش هم سفت هستمهدی احمدوند پاپ میخونه؟ آهنگ خوبش چیه؟ زیاد نمیشناسم این خواننده های ایران رو!
نه،فک کنم هر وقت صادق و حصین باهم خوندن اینم میدهمهدی احمدوند بالاخره آلبوم رو نداد بیرون ؟ :general710:
www.8song.ir/category/al/full-fa/a/ahmadvand/مهدی احمدوند پاپ میخونه؟ آهنگ خوبش چیه؟ زیاد نمیشناسم این خواننده های ایران رو!
اره تازه بهش میگن امام..حاجیت بازیو بلده :general106:نه رپ میخونه.اسم آهنگ جدیدش هم سفت هست
پ.ن : الکی
امام که نه ولی خدا رو میشه توش کشیداره تازه بهش میگن امام..حاجیت بازیو بلده :general106:
یعنی میگی همیشه دنبال راه و فرصته، واسه طعمشم یه جاهایی راه و پل زده؟نه رپ میخونه.اسم آهنگ جدیدش هم سفت هست
پ.ن : الکی
www.8song.ir/category/al/full-fa/a/ahmadvand/
آرشیو آهنگ های مهدی احمدوند
این تایتل یا بقیه رو بین یدونه (%) قرار میدونی مشکلی ندارهخب فک کنم این همون مشکل دیروز من هست. تنظیمات زیر رو اعمال کن احتمالا اوکی میشه!( قالب توضیحات داده )
مشاهده پیوست 662397
جزو کودوم قشری ها؟ نور چشمی ها؟امام که نه ولی خدا رو میشه توش کشید
این باز اضطراب و مشکلات رو دوش کشید
ببین اینا همه قصه سیعنی میگی همیشه دنبال راه و فرصته، واسه طعمشم یه جاهایی راه و پل زده؟