اشک تو چشمام جمع شد
دایی، رایتر ما هم چند روز پیش سوخت دیگه سیستممون شده زیر خط فقرها!! رایتر چنده برم یه دونه بخرم؟ چی بخرم؟منم سیستم خیلی شاخ نیست الان ولی زمان خودش خیلی شاخ بود.
سی پی یو 2 گیگاهرتز دو هسته ای
رم 2 گیگ
گرافیک 512 مگ
هارد 320 گیگ
و سی دی رایتر و دی وی دی رایتر .
الان دی وی دی رایتر حدود 70 الی 80 تومان هست. مدل درست نمی دانم چی خوبه.دایی، رایتر ما هم چند روز پیش سوخت دیگه سیستممون شده زیر خط فقرها!! رایتر چنده برم یه دونه بخرم؟ چی بخرم؟
الان دی وی دی رایتر حدود 70 الی 80 تومان هست. مدل درست نمی دانم چی خوبه.
ولی خودم یک ایسوز دارم.
الان به نظرم تقریبا 75 تومان هست دی وی دی رایتر
فن پاور قیمتش اگر خراب بشه به نظرم بین 15 تا 20 تومان هزینه داره.گورباباش اصلا نمیخرم! ما که کارت گرافیک نداریم DVD رایتر هم نخواستیم:general707: همون فلش کارمونو راه میندازه:general105: فن سی پی یو هم خراب شه خودم میشینم فوت میکنم:general707:
پسر یا دختر ؟دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جوابش رو بفرمایید.. چه راه های در آمدزایی برای نوجوانان توی وب هست؟
پ ن :لطفا هر راهی به زهنتون میرسه بفرمایید
دوستان از همه دعوت میکنم یه اسکرین از کانفیگ سیستمهاشون بذارن ببینیم سیستم چه کسی قویتره؟ (من که رسما مقام آخر را قبول میکنم)
به طور کلی بفرمایید.. پسر و دختر توی میانگین سنی 14 تا 19 سالپسر یا دختر ؟
برا دخترا راه آسان است ولی برا پسرا دشوارپسر یا دختر ؟
نخواستم مسائل را باز کنمبرا دخترا راه آسان است ولی برا پسرا دشوار
به طور کلی بفرمایید.. پسر و دختر توی میانگین سنی 14 تا 19 سال
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جوابش رو بفرمایید.. چه راه های در آمدزایی برای نوجوانان توی وب هست؟
پ ن :لطفا هر راهی به زهنتون میرسه بفرمایید
اون دوتای اولی که گفتی یعنی چی اصن؟وبمستران گرامی الان prototype و mootools چه مشکلی دارن که همه CMS ها دارن به هر جون کندنی هست سیستم خودشون و افزونه ها را میبرن روی jquery ؟؟
نخواستم مسائل را باز کنم
باید ببینی چه حرفه و دانشی دارند ؟ یا چقدر استعداد برای یادگیری دارند ...
یک مقداری بستگی به جنسیت و علایقشون داره مثلا برای دختر خانم ها انجام کارهای هنری (مثل عروسک سازی) و خیاطی و بافتنی و ارائه اون در فروشگاه که اتفاقا خیلی هم استقبال میشه بخصوص کلاه های بافتنی و عروسکهای بافتنی و جوراب کش باف و این جور چیزها خیلی فروش داره و عرضه اش هم کمه توی نت و بیرون هم خیلی گرونه، اون قدری درآمد داره که علاقه مندشون کنه به ادامه. برای پسرها هم با توجه به روحیاتشون دیگه! مثلا می تونن کار مهر سازی و ساختن ماکت و مجسمه یاد بگیرن و ارائه کنن یا اینکه هرکوفتی که بتونن توی خونه بسازن را بذارن برای فروش
اون دوتای اولی که گفتی یعنی چی اصن؟
والا من مخاطبم رو به طور کامل نمیشناسم برای مثال نقل و قول بعدی نمونه یک جواب کلی هست .. منظورم اینه بدین سبک جواب بدید چون مشغول ساخت یه آموزش هستم که جنسیت مخاطبم مختلفه و استعداداشونم متفاوت
خیلی خیلی خیلی ممنون حالا به نظرت برای ساخت یه فروشگاه اینترنتی چه آموزش هایی لازم هست؟ راه دیگه ای به جز فروشگاه اینترنتی وجود نداره؟
هر سه تاش کتابخانه جاوا اسکریپته (برای طراحی به صورت ای جکس و غیره) الان mybb تا حالا proto بوده حالا رفته روی جیکوئری که باعث شده اکثر افزونه ها کار نکنن روی نسخه جدید!
یه فروشگاه با پرستا شاپ درست کن مثل این: (یه خود مسئول هاستت بگی احتمالا فری برات نصب میکنه)
civilstore.ir
کاری هم نداره نصبش
حاجی من اگه ذوق هنری داشتم میزدم توکار دکورسازی و ماکت و بافتنی! الان آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری دربدر توی اینترنت دنبال دکور میگردن! از چرخ گاری قدیمی بگیر تا بسته های کاه و غیره و بافتنی های فانتزی! قیمتهاشون هم بالاست. کسی از اینکارها بتونه انجام بده یه ساله بار خودشو بسته. برای بچه ها هم عالیه، شاید چند سال طول بکشه تا کارشون حرفه ای بشه اما یک عمر دیگه تامین هستن. (هم هنر و هم پول)