• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
منم سیستم خیلی شاخ نیست الان ولی زمان خودش خیلی شاخ بود.
سی پی یو 2 گیگاهرتز دو هسته ای
رم 2 گیگ
گرافیک 512 مگ
هارد 320 گیگ
و سی دی رایتر و دی وی دی رایتر .
دایی، رایتر ما هم چند روز پیش سوخت:D دیگه سیستممون شده زیر خط فقرها!! رایتر چنده برم یه دونه بخرم؟ چی بخرم؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دایی، رایتر ما هم چند روز پیش سوخت:D دیگه سیستممون شده زیر خط فقرها!! رایتر چنده برم یه دونه بخرم؟ چی بخرم؟
الان دی وی دی رایتر حدود 70 الی 80 تومان هست. مدل درست نمی دانم چی خوبه.
ولی خودم یک ایسوز دارم.
الان به نظرم تقریبا 75 تومان هست دی وی دی رایتر

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
الان دی وی دی رایتر حدود 70 الی 80 تومان هست. مدل درست نمی دانم چی خوبه.
ولی خودم یک ایسوز دارم.
الان به نظرم تقریبا 75 تومان هست دی وی دی رایتر

گورباباش اصلا نمیخرم! ما که کارت گرافیک نداریم DVD رایتر هم نخواستیم:general707: همون فلش کارمونو راه میندازه:general105: فن سی پی یو هم خراب شه خودم میشینم فوت میکنم:general707:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
گورباباش اصلا نمیخرم! ما که کارت گرافیک نداریم DVD رایتر هم نخواستیم:general707: همون فلش کارمونو راه میندازه:general105: فن سی پی یو هم خراب شه خودم میشینم فوت میکنم:general707:
فن پاور قیمتش اگر خراب بشه به نظرم بین 15 تا 20 تومان هزینه داره.
فن سی پی یو الان دقیقا راه نمی برم.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
کسی مشکل افزونه آپلود خودکار عکس رو حل نکرده؟:rolleyes:
میشه وردپرس رو به ورژن قبل برگردوند؟چطوری؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بچه ها یک سوال . لپ تاپ مدل ایسر بهتره یا لنوو

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جوابش رو بفرمایید.. چه راه های در آمدزایی برای نوجوانان توی وب هست؟
پ ن :لطفا هر راهی به زهنتون میرسه بفرمایید

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جوابش رو بفرمایید.. چه راه های در آمدزایی برای نوجوانان توی وب هست؟
پسر یا دختر ؟ :cool:

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان از همه دعوت میکنم یه اسکرین از کانفیگ سیستمهاشون بذارن ببینیم سیستم چه کسی قویتره؟ (من که رسما مقام آخر را قبول میکنم:D)
57854956724074371579.jpg

سلام دوستان من با ساعت وردپرس سایتم مشکل دارم برای مثال من همین الان یک کطلب ارسال کردم اما وقتی از قسمت نوشته ها زمان ارسال مطلب رو نگاه می کنم زده 15 ساعت قبل در حالیکه در قسمت همگانی ساعت محلی روی تهران است به نظر شما مشکل از کجا است؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

یک مقداری بستگی به جنسیت و علایقشون داره مثلا برای دختر خانم ها انجام کارهای هنری (مثل عروسک سازی) و خیاطی و بافتنی و ارائه اون در فروشگاه که اتفاقا خیلی هم استقبال میشه بخصوص کلاه های بافتنی و عروسکهای بافتنی و جوراب کش باف و این جور چیزها خیلی فروش داره و عرضه اش هم کمه توی نت و بیرون هم خیلی گرونه، اون قدری درآمد داره که علاقه مندشون کنه به ادامه. برای پسرها هم با توجه به روحیاتشون دیگه! مثلا می تونن کار مهر سازی و ساختن ماکت و مجسمه یاد بگیرن و ارائه کنن یا اینکه هرکوفتی که بتونن توی خونه بسازن را بذارن برای فروش:D

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
وبمستران گرامی الان prototype و mootools چه مشکلی دارن که همه CMS ها دارن به هر جون کندنی هست سیستم خودشون و افزونه ها را میبرن روی jquery ؟؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
وبمستران گرامی الان prototype و mootools چه مشکلی دارن که همه CMS ها دارن به هر جون کندنی هست سیستم خودشون و افزونه ها را میبرن روی jquery ؟؟
اون دوتای اولی که گفتی یعنی چی اصن؟:D

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
نخواستم مسائل را باز کنم :D:p

باید ببینی چه حرفه و دانشی دارند ؟ یا چقدر استعداد برای یادگیری دارند ...

والا من مخاطبم رو به طور کامل نمیشناسم برای مثال نقل و قول بعدی نمونه یک جواب کلی هست .. منظورم اینه بدین سبک جواب بدید چون مشغول ساخت یه آموزش هستم که جنسیت مخاطبم مختلفه و استعداداشونم متفاوت

یک مقداری بستگی به جنسیت و علایقشون داره مثلا برای دختر خانم ها انجام کارهای هنری (مثل عروسک سازی) و خیاطی و بافتنی و ارائه اون در فروشگاه که اتفاقا خیلی هم استقبال میشه بخصوص کلاه های بافتنی و عروسکهای بافتنی و جوراب کش باف و این جور چیزها خیلی فروش داره و عرضه اش هم کمه توی نت و بیرون هم خیلی گرونه، اون قدری درآمد داره که علاقه مندشون کنه به ادامه. برای پسرها هم با توجه به روحیاتشون دیگه! مثلا می تونن کار مهر سازی و ساختن ماکت و مجسمه یاد بگیرن و ارائه کنن یا اینکه هرکوفتی که بتونن توی خونه بسازن را بذارن برای فروش:D

خیلی خیلی خیلی ممنون :) حالا به نظرت برای ساخت یه فروشگاه اینترنتی چه آموزش هایی لازم هست؟ راه دیگه ای به جز فروشگاه اینترنتی وجود نداره؟

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
جالبه چند روزه این مشکل برام پیش اومده
بعضی ساعت ها با آسیاتک نمیتونم سایت های روی نت افراز رو باز کنم
حالا نفهمیدم ایراد از اونه یا از اون !

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اون دوتای اولی که گفتی یعنی چی اصن؟:D

هر سه تاش کتابخانه جاوا اسکریپته (برای طراحی به صورت ای جکس و غیره) الان mybb تا حالا proto بوده حالا رفته روی جیکوئری که باعث شده اکثر افزونه ها کار نکنن روی نسخه جدید!

والا من مخاطبم رو به طور کامل نمیشناسم برای مثال نقل و قول بعدی نمونه یک جواب کلی هست .. منظورم اینه بدین سبک جواب بدید چون مشغول ساخت یه آموزش هستم که جنسیت مخاطبم مختلفه و استعداداشونم متفاوت

خیلی خیلی خیلی ممنون :) حالا به نظرت برای ساخت یه فروشگاه اینترنتی چه آموزش هایی لازم هست؟ راه دیگه ای به جز فروشگاه اینترنتی وجود نداره؟

یه فروشگاه با پرستا شاپ درست کن مثل این: (یه خود مسئول هاستت بگی احتمالا فری برات نصب میکنه)
civilstore.ir
کاری هم نداره نصبش

حاجی من اگه ذوق هنری داشتم میزدم توکار دکورسازی و ماکت و بافتنی! الان آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری دربدر توی اینترنت دنبال دکور میگردن! از چرخ گاری قدیمی بگیر تا بسته های کاه و غیره و بافتنی های فانتزی! قیمتهاشون هم بالاست. کسی از اینکارها بتونه انجام بده یه ساله بار خودشو بسته. برای بچه ها هم عالیه، شاید چند سال طول بکشه تا کارشون حرفه ای بشه اما یک عمر دیگه تامین هستن. (هم هنر و هم پول)

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
هر سه تاش کتابخانه جاوا اسکریپته (برای طراحی به صورت ای جکس و غیره) الان mybb تا حالا proto بوده حالا رفته روی جیکوئری که باعث شده اکثر افزونه ها کار نکنن روی نسخه جدید!

یه فروشگاه با پرستا شاپ درست کن مثل این: (یه خود مسئول هاستت بگی احتمالا فری برات نصب میکنه)
civilstore.ir
کاری هم نداره نصبش

حاجی من اگه ذوق هنری داشتم میزدم توکار دکورسازی و ماکت و بافتنی! الان آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری دربدر توی اینترنت دنبال دکور میگردن! از چرخ گاری قدیمی بگیر تا بسته های کاه و غیره و بافتنی های فانتزی! قیمتهاشون هم بالاست. کسی از اینکارها بتونه انجام بده یه ساله بار خودشو بسته. برای بچه ها هم عالیه، شاید چند سال طول بکشه تا کارشون حرفه ای بشه اما یک عمر دیگه تامین هستن. (هم هنر و هم پول)

داداش پرستا که خیلی سخته انجام بدم هم احتمالا با ووکامرس بهشون یاد بدم چون پرستا واقعا هم خرج و مخارجش براشون بالاست و هم گیج کنندست.. خوب الان میتونم بهشون پارس پک رو معرفی کنم که با پنل ابریش راحت باکلیک وردپرس رو نصب کنند و بدبختی نداشته باشند.. اگه میشه آی دی یاهوتو بده باهات بیشتر حرف بزنم :)

بالا